Sicken mysdag det är idag. Jag vill inte jobba, jag vill grilla och dricka rosé. Så kan det gå.
Annars har min dag varit super, hör och häpna men Johanna väckte mig i morse med lite te och mys, sen åkte jag och pappsen och handlade nytt schabrak och huva till Snorp, brunt blev de. Vi hoppas nu att hon kommer att bli fin i det. Efter det åkte jag hem och hackade ihop en sallad till lunch till mig och Smarre för att sedan åka till stallet. Städade ur mitt skåp och kastade en massa onödigheter så nu är det städat och fint igen. Lovely.
Snorpan och jag började med att klättra lite i skogen för att sedan gå in i ridhuset och dressyra lite. Snorp var på topp idag. Var lite seg i början blev blev superfin på slutet. Idag har vi ridit en massa volter, flyttat och övat på att länga galoppsteget utan att springa iväg. Hon var som sagt super. Fina lilla häst.
Nu sitter jag och väntar på att åka ner till jobbet som sagt, i morgon är det dags för Sthlmsmästerskapen på Färingsö. Heja heja.

Nu ska jag göra mig i ordning och shit sicket tråkig och icke intressant inlägg detta va. haha.

Ja äntligen är det söndag och det är den bästa söndagen på länge. Som ni andra så är ju inte jag ledig bara för att det är helg, nejnej på helgerna börjar mitt riktiga liv. Haha. Det är natt jobb och nästan alltid en tävling. Som denna helg. Eftersom det blev lite raffel i fredags natt så hann jag bara sova i 2,5 timme innan jag skulle upp och iväg på tävling med Emma och Tollan i Västerås. För att beskriva V-rås som tävling så är den ingen höjdare. Eller själva tävlingsplatsen är trevlig men deras utebana är inte helt hundra. Tung och djup och lite i uppförtsbacke. Nä, gillade den inte. Dock så har den vattengrav och det är ju ett plus dock. Hur som helst så var Emma och Tollan jätte duktiga. I första klassen (1.30) fick Emma ett onödigt pet men Tolli var superfin och i Lagklassen var hon den enda nollan. Mycket bra. Jag var tröttare än tröttast när vi kom hem igår men det fanns ingen tid till sömn så det var bara att hoppa in i duschen och iväg till Tegel igen. Men det bästa av allt var ju just det att jag inte skulle göra någonting idag, jag har alltså en icke planerad söndag för första gången sedan januari typ, så jag kunde åka hem och mysa med min karl. Yeay. Bästa Isa tog hand om min lilla Pluttfia idag så jag kommer inte lämna lägenheten på hela dagen. Smarre får åka och handla och sedan kommer Johanna över på söndagsmiddag. Mys. Jag är toksugen på att baka bullar. Smarre får nog ta och handla hem lite jäst.

Nej nu ska jag fortsätta min härliga dag i soffan med musiken i högtalarna.

Ja snart ska jag ner och avverka jobb nummer 2 för dagen. Yippie. Dock kom jag på att jag inte börjar först klockan 22 vilket är rätt skönt faktiskt. Red Snorpan barbacka i morse, mys mys mys. Hon var lite pigg och sugen på att hoppsa lite på hindrena som stod kvar sedan igår men icke sa nicke, ingen hoppning idag. Hon fick sedan gå ut naken i vårsolen och mysa. Jobbet rann på riktigt bra idag och jag hann till och med hem och sova i 1,5 timme. Mycket skönt. Emma ringde och berättade att stona hade varit ute på vilo vägar och att Snorpan var lite tjock i 3 ben, bara att hoppas att hon inte gjort något galet nu, för det orkar jag verkligen inte med.
Isa skulle sätta på back on track så vi hoppas att Snorp är tillbaka på banan i morgon.
Det är sådan tur att jag har mina super tjejer i stallet.

Nej men om man kanske skulle ta och göra sig i ordning.

Snorpan dammar av solariet.

Aldrig har jag längtat efter en fredag så mycket som denna och då ska jag ändå dubbel jobba idag men det ska bli så skönt. Just nu kör jag på en sjukt produktiv morgon. Jag har redan tvättat lite, bakat till mina kollegor, packat inför helgen, betalat mina räkningar, diskat och ätit frukost. Heja heja.
Så jag ska snart bege mig till horsie som kommer vara skitsur för att hon inte får gå ut med de andra hästarna.
Igår "hoppsade" Johanna och Snorpan lite granna. Snorp har ju inga skor på så det fick bli lite små skuttande och Snorp var väldigt glad och på, så himla typiskt att hon inte hade skor på sig. Efter stallet åkte jag och Johanna hem och myste litegranna med tacos och fråga Olle, kan vara det roligaste programmet.
I morgon är det tävling för Emma och Tollan i V-rås så det blir inte mycket sova i natt men det är lungan, så vi hoppas att det är bra väder i morgon så det blir bra bilder.



Japp idag är det onsdag och som vanligt är det Grey´s mys med min lilla fröken Hallerstedt. Det bjöds på ugnspannaka med mjölk och nu står hon och gör sig i ordning för hör och häpna så ska fröken ut och slira ikväll.
Scilla hade skött sig bra, dock så red Johanna ett litet lättare pass på henne, men hon kändes fin.
Annars har jag kommit på lite grejer idag som jag ska ta tag i, Emma har satt lite vatten i mitt hjul kan man säga. Skolan var annars bra idag, i morgon ska vi baka pizza och fira födelsedagsbarn.
Dagens mest irriterande är företaget 3 som inte kan låsa upp telefoner med en gång längre. It sucks.
Så om jag har tur så har jag min phone nästa vecka. GAH!
But hey, jag kör fint på min retro telefon.

Nu måste jag skjutsa min lilla pudding.

Idag har jag haft en riktig mysig dag. Började dagen med uteritt med Emmsan och världens bästa häst, efter de gick vi på mys promenad med hundarna i solen och sen iväg till jobbet. Igår fick Cajsa dra av alla skor på Snorpan då hon bara fastnar i leran och drar av dom hela tiden så nu får hon gå barfota tills nästa vecka då bästa Åzha kommer och sätter på nya. Snorp kan vara lite ömfotat men idag gick det bra och hon var hur lycklig som helst att komma ut. I morgon är det Johanna dag och jag antar att det är dressyr som står på schemat, på torsdag ska vi små hoppa lite. Dagen i skolan har varit helt okej, jag känner fortfarande ag men det går väl över.
Kvällen har jag spenderat med bästa spank på balkongen med te och en massa hästprat i flera timmar. Hur mysigt som helst att kunna sitta ute och mysa. Är våren kanske äntligen här?
Jag hoppas de, jag längtar efter värmen.
 I morgon har jag sovmorgon, hur skönt som helst.
Nu säger jag God natt.

Nä, jag är bara arg och irriterad. Har inget att skriva känner jag. GAH!
Äckliga. äckliga häxa.

Min kropp är fortfarande super trött och jag skulle egentligen bara vilja hänga i stallet hela dagen lång och mysa men i stället ska jag åka och leka med 58 galna små ungar. Idag ska jag rida dressyr på min söta lilla häst och mysa en massa. Glömde ju att skriva igår att Johanna var iväg på dressyrtävling och kom 2:a i båda klasserna!

Pappa firas för fulla muggar.
Grattis Världens bästa och Finaste Pappa 

...och den är inte slut ännu. Igår var det jobb på Tegel i vanlig ordning, efter fyra timmars sömn var det bara att hoppa upp igen för att åka till stallet och mocka och fixa innan det var dags att åka med Emma och Tollan till Rådmansö för lite 1,30 hoppning. Det var en rätt härlig dag då vädret sprack upp och vi fick ha sol hela dagen.
När vi kom fram möttes vi av Jessica med crew som hade hoppat sin första 1,10 runda på Shakira och lill bebisen hade varit felfri. Emma red hur bra som helst och det vart en felfri runda för henne och fina fina Tuffsan i årets första utetävling. Självklart har jag tagit en massa bilder som kommer komma upp i morgon då jag sitter hemma hos Johanna och försöker hålla mig vaken, ska ju snart till stallet för att mata och släppa ut lite hästar. Jag kör alltså på en sån där härlig 24 timmars dag. Fantastic. Jag har ju såklart jobbat natt i natt också. Men eftersom jag råkar ha världens bästa och finaste föräldrar så passar dom på att åka förbi och luncha de små fyrbenta vännerna på vägen hem från landet så att jag ska kunna få sova lite denna helg. Hur bra är dom inte?
 Jag skulle säga bäst.

En liten tröttmössa efter tävling på Södertälje.

Igår var det Helena Schiller igen och Snorpan var kalas. Lugn, avspänd och super härlig. Fina hästen.
Själva övningarna var som små banor med olika vinklar, där man skulle ha ordning och reda mellan hindren.
När vi hoppade banorna så var Scilla så bra, ingen hets, inget skjuta i från utan hon lyssnade jättebra hela tiden och det här var den bästa gången ever. Det går verkligen framåt, känns bättre och bättre för varje gång och det känns så kul Jag red runt med ett leende på läpparna. Idag har jag en riktig härlig dag, ska först jobba 8-17 i skolan och sedan jobba natt på Tegel.
Om ni undrar vad jag gör uppe klockan 05.30 är det för att jag är så stressad att jag inte kan sova, ibland kan jag bli så jävla trött på människor i min omgivning men om hon ens yttrar ett ord idag kommer jag gå hem.

Bilden är snodd av Emma :)

Just nu sitter jag och myser i soffan, det är sjukt härligt och lyxigt att göra det. Jag skulle egentligen åka till mammsen och fixa en sak men jag gör det nästa vecka i stället, ingen stress. Då hinner jag mysa i soffan med en kopp te, åka till stallet innan jobbet och mocka och fixa och sedan bege mig till skolan. Ingen stress. Ikväll är det Helena träning, de absolut bästa jag vet. Jag måste även kolla om någon kan byta mitt morgonpass med mig då jag jobbar natt fre-lör och ska även med Emma på lördag till Rådmansö så jag är inte så sugen på att köra härliga låååång pass. Om jag inte hittar någon som kan byta med mig kommer jag ha ett problem. För i morgon jobbar jag extra på skolan så jag börjar 8 i stället för 12, sen jobbar jag som vanligt till 17, efter de måste jag iväg till stallet och fixa Prisse sen försöka hinna hem och sova någon timme för att sedan åka till Tegel och jobba till 03.30. Som ni förstår är jag då inte så sugen på att vara i stallet klockan 7 och mata samt släppa ut hästar. För jag ska ju även jobba på lördags kvällen så vore ju kul om man hann sova någongång under dessa dygn. Men det är bara att hålla tummar och tår. Annars får jag helt enkelt bara köra på.

Johanna och Snorpan hade varit ute på konditionstur igår, härligt. Johanna smorde även allting efterråt. LYX.
Skorna satt visst på med några sömmar, så får hoppas på att de sitter på idag. Om det gör så får jag för andra gången denna vecka fråga om Cajsa kan kasta på ett par söm. Haha.
Jag måste verkligen gå på en tappskokurs.

Nu ska jag mysa vidare innan jag ska åka om några minuter.

Här sitter jag och morgonmyser i soffan med min fina karl. Han har gjort superfrulle till oss och jag bara myser. Ingen stress och inga måsten först om en timme. Då måste jag åka till stallet på min stallfria dag och ta hand om Prisse eftersom Isa åkt till Holland för att kolla lite världscup. Men det gör inte så mycket. Blir jobbigare på fredag då jag jobbar 8-17 och sen 21-04, vill ju gärna hinna sussa lite emellan jobben men om jag är riktigt snabb så borde jag hinna. Igår hade jag en mysig kväll med Lisa plus att Världens bästa par gav mig och Johanna en liten present som gör att vi hänger med i den tekniska världen. Fanfuckingtastic.
Bästa Cajsa kastade även på Snorpan hennes sko igår,mycket bra. Så nu hoppas vi på att det är slut med tappskor på ett tag. Ikväll blir det Grey´s mys med min bästa fröken, kan tänka mig att det blir lite ballemys och te också. Nä, nu ska jag kolla vidare på min höst. Börjar känna att stressen kommer.

Johanna ligger och sover i soffan, Martin har gått till jobbet och jag bakar scones. Idag är en sådan dag då man hellre hade varit ledig, åkt till stallet och myst med Snorpan, inte tagit hand om 58 barn men man kan ju inte få allt här i livet. Idag ska Snorp få galoppera ut i det fria så jag hoppas att vädret håller i sig hela dagen.
Eftersom det inte var jag som bloggade igår kunde jag ju inte berätta att Tollan var helt fantastik igår när jag red. Hon var så fin så fin. Det var helt enkelt en bra hästdag igår. Hästarna var fina och det var härligt väder.
Scilla har tre veckor ledighet nu från tävlandet, nästa tävling är på Huvudsta.
Nej nu måste jag försöka väcka Johanna för tredje gången och ta ut scónesen.

Hallå där ute i stugorna! Täby-Roffe här. Jag har ju blivit beordrad att blogga efter varje tävling, så här kommer mitt andra gästinlägg.

Ja, idag var det alltså hopptävling på Sollentuna Ridklubb som stod på agendan. Idag skulle vi för första gången hoppa 2 klasser, det var ju spännande att se om Snorp skulle orka med det. Eftersom vädergudarna hade fått nåt slags psykbryt dagen innan så hade det ju snöat helt galet mycket. Trevligt nog så bjöd i alla fall denna dag på massa sol och en hel del plusgrader så snön smälte bort. Dock så innebar detta att det var lervälling 2000 överallt. Och där det inte var 15 cm gyttja var det vattenpölar lika stora som Ösbysjön. Framridning och framhoppning var utomhus i typ endast lera och vattenpölar. Snorp skötte sig dock fin-fint, och efter lite framridning förflyttade vi oss till ridhuset där banan var. Man var ju snygg och fixad när man satt upp på hästen, detta var nu ett minne blott. Vita senskydd som knappt längre syntes, halva hästen täckt med lera och själv hade man lerstänk upp till (ja faktiskt) axlarna. Allt under knähöjd var också lerinpackat.


På banan var Scilla jätteduktig och vi satte vår första felfria runda! Lite snöpligt dock kom vi 2 nummer utanför placering, var tvungen att gå en lång väg runt ett hinder i omhoppningen som tog en del tid plus att det blev lite svårt att svänga till sista hindret. Men jag och Gabs (plus resten av gänget) är i alla fall väldigt nöjda. Duktig Snorp.

Sen var det dags för klass nr 2, 1.10. Där var Scilla verkligen fin på banan, inga tendenser till att bryta av eller liknande. Jättefina språng.  Jag satt och bara mös där uppe på ryggen. Det ska man tydligen inte göra för mycket för då kan man visst glömma bort banan. Något jag typ ALDRIG gjort förut. Men när jag landar efter hinder nr 5 så har jag ingen aning om vart jag ska. Kollar febrilt runt efter ett passande hinder att skutta över. Hittar hindret när jag nästan har passerat det så det hoppade vi helt snett och Scilla var bananformad i språnget. Således blev det ett nerslag. Blev då så irriterad på mig själv att jag glömde räta upp mig i kombinationen (som var nästa hinder) så då rev vi b-hindret där också.

Summan är alltå: Jättebra första klass, Snorpan var bra, jag var bra. I andra klassen var Scilla jättefin, piloten klantig. Jag var rätt bra innan jag tappade tråden, men jag blir så irriterad på mig själv att jag gör ett sånt "rookie mistake". Men i det stora hela så var det en väldigt bra dag och Snorpan orkar ju tydligen gå 2 klasser nu och är mer fokuserad på sin uppgift än tidigare. KUL!

Bjuckar på tre bilder, filmer kommer inom kort. Givetvis är en av bilderna en av dagens failbilder. Finn ett fel.



Nu sitter jag i soffan hemma hos min mysis, Johanna alltså. Hon är mysigare än ögat ibland upptar. Har ridit två myskorvar idag också. Tollan var lite stel i början och satt fast som satan i gatan i vänster men blev på slutet mycket fin. Jag busade till det också och skuttade över ett blockhinder, dom stod ju ändå framma så jag var tvungen. Haha. Hon är så satans fin den där hästen. Sen var det dax för min sötnöt. Har ju inte suttit på henne på hela veckan. Jag ÄLSKAR min häst. Hon är så sjukt fin just nu. Jag red omkring med ett leende på läpparna hela tiden. Hon var på sitt bästa humör idag, mysig och busig. Underbara häst.
Nu ska jag skutta in i duschen för det vankas lite kassa kossa jobb i natt.

Bjuder på bästa bilden från Södertälje. Jag och Johanna skratta sönder oss när vi tog den.

Att vakna till en helt ny vit värld igen är inget jag hade hoppats på men absolut inte något jag heller hade misstrott. Det är just därför jag aldrig har speciellt bråttom med att byta till sommardäck för i vårt söta lilla land så vet man aldrig vad Moder Jord har att erbjuda på för överraskningar.
Men vad gör det när allt kommer omkring, vi broddade ju bara av Snorp igår så hon gled säkert ner för backen i morse, vi ska åka och tävla i morgon och jag ska ta hand om Tollan i helgen. Perfekt.
Nej UPP MED HUMÖRET. Lite snö har ingen dött av.
Innan stallet ska jag åka förbi Stinsen tror jag i jakt på ett par nya jeans så min mamma blir glad. Sen är det Johanna mys och jobb som står på agendan idag.
Nu ska det äta frukost med min söta karl.
Om ni undrar varför det aldrig kommer nya filmer eller kort är det för att min framtidstelefon har gått sönder och jag har grävt fram en från 1940.

Snart ska jag iväg på äventyr men just nu sitter jag och väntar på mitt ägg och dricker te. The voice håller mig sällskap på tvn. Idag händer det inte mycket i mitt liv egentligen. Jag är ju ledig ikväll så jag ska passa på att mysa med Smarre så mycket jag bara kan. Kanske hitta på något till och med utanför the box. Håll i hatten.
Men nu måste jag göra mig i ordning för mitt morgonmöte. Vi hörs sen.

..och sjukt trött. Dagen har gått i ett. Började min morgon med att brumma ut till stallet för att kolla efter en liten sko till min lilla dam som har som hobby att kasta av sig skorna samt kolla om Cajsa kunde slå på den. Men eftersom det verkar gå en epedemi av ryggont hade stackars Cajsa och fruktansvärt ont i ryggen och då är det ju ingen höjdare att kasta på skor. Men om vi har tur kanske det löser sig i morgon, annars skulle snälla Anki göra ett försök på lördag. Hur som helst, efter stallmys i trettio minuter kastade jag mig i bilen och brummade vidare till skolan och småkidsen. Idag var det utelekar som stod på schemat och min rygg grät och bråkade med mig hela dagen lång. Efter jobbet tog jag min röda fara och svischade vidare för lite upphämtning av tanteluran och ut till stallet igen. Emmsan och Johanna red medans jag myste med damp hunden Casper. Han är min hemliga kärlek.
Avslutade min dag med en sushi och Johanna och sitter nu och myser i soffan med min fina lilla karl.

John Blund kom precis över också på besök så nu säger jag God Natt.

Här är han. Min hemliga kärlek.

..och åker och jobbar lite Tegel. Dagen har gått bra och kidsen var glada att se tant Wallin igen. Ryggen har hängt med någorlunda och jag hoppas att kunna sitta i sadeln på fredag igen. Nu sitter jag hemma hos Johanna och vi ska strax bege oss ner till lilla Tegelbruket. Snorpan hade dragit av sig skon, dumma häst. Det är ju tävling på söndag så jag hoppas att jag har någon gammal sko i bakfickan och att Cajsa kanske har tid att spika fast den. Annars hade Snorp känts fin idag.

Jesus amalia säger jag bara. Nu har det gått många dagar sedan jag bloggade men jag har varit i någon slags koma. Efter mitt trettio timmars dygn lördag till söndag så gav min kropp helt enkelt upp. 
Men för att gå tillbaka då så firades Smarre i fredags, i lördags var Kiki och myste med Scilla, och hon tyckte som sagt att hon var superfin. på natten var det jobb för att sedan åka hem till Johanna för att ha ballemys innan det var dax att åka till stallet för morgon och lunchpass. När jag kom hem i söndags var jag som sagt helt slut. Hela kroppen la av, min rygg är så fruktansvärt ledsen på mig men idag kan jag iaf gå igen. Det är väldans tur att jag har så bra peoples runt omkring mig som kan ta hand om Snorpo.
Idag är det ju onsdag så det är JH som har henne. Sedan ikväll är det Tegeljobb som gäller.

Nej nu måste jag duscha så jag kan åka och leka med barnen.

Idag är det då Påskafton och den firar jag med att städa från gårdagens och nattens kalas. Mammsen och pappsen tog Snorpan i morse som skulle mysa med Kiki. Hon tyckte att Snorpan var superfin och välmusklad. Ingenting hittades denna gång heller. Mycket bra. Fina häst. Måste dock åka till stallet innan jobbet ändå för jag har ju Inferno också. Gud jag känner verkligen att min hjärna är någon annan stans. Så jag skriver helt enkelt när den har hittat hem igen.

GLAAAAAAAAAAAAD PÅSK.

Idag kommer min mamma och pappa hem och jag är ledig. Som jag har längtat. Min mamma och pappa är bäst.
Igår var det en lång dag för lilla fröken Wallin. Var i stallet kvart över sju, fick morgonfodra de nedre stallet då stallet var svart när jag kom, sen gjorde jag femton höpåsar, mockade till tre och sen var det dax för hästarna. Snorpan fick "longeras", Inferno och Duran fick ridas ut. Duran var astaggad och ville mest galoppera. Min tanke var ju att jag och Duran skulle småskutta lite men de hade lagt om Anna träningen visst så det fick bli uteritt istället.  Sen var det dax för work work och en massa påskpyssel för att avsluta men en  helkvällen hos mormor och morfar. Mys. Idag har Johanna Snorpan men jag ska ju ändå åka till stallet för att ta hand om Inferno. Han är en riktig liten gullis. Ikväll är det nattjobb som gäller, fast jag mycket hellre skulle velat gå och tittat på Ullis i musikalen Jesus Christ Superstar. Men man kan inte få allt.
Nej nu måste jag börja min dag. Mycket ska göras.

Passar på att Gratta världens Bästa Herm som fyller år idag också.

Jag sov igår, skönt som tusan. Nu ska jag åka till stallet för att hinna med alla tre innan jobbet. Sen är det middag med mormor och morfar.
Jag kör en liten snabb uppdatering från igår. Snorpan vila och Inferno fick köra lite löst i ridhuset. Duran red jag, asså Duran är nog min favorit och han har blivit så fin. Jag blir lite som ett barn på julafton när jag rider på honom. Gullegris. Han är perfekt, han är lite som en mini-Maestro. Så Cajsa, du kan stanna i London ett tag till om du vill. Det är lugnt.
Men nu ser jag att klockan är för mycket. Måste dra. Får bli uppdatering ikväll istället.

Goddagens gott folk! Täby-Roffe här, jag ska tydligen gästblogga om dagens strapatser söderut (Södertälje). Vi har alltså varit i Södertälje och tävlat med Snorpan ídag, regional 1.10 stod på dagens agenda. Idag gick logistiken och tidsplaneringen väldigt mycket bättre än när vi var på Botkyrka. Vi kom dit lagom i tid, kunde kolla lite på några ekipage, softa ett litet tag för att sedan hoppa upp och rida fram. Snorpan var kalas på framridningen som jag valde att pyssla med på utebanan istället för det trånga ridhuset. Hon var avslappnad, mjuk och rund. Gick sen bort till framhoppningen och hade även där precis lagom med tid. Hoppade kanske 6 språng, mer behövdes inte. Hon var även där väldigt avslappnad trots att det var 7 andra ekipage där inne som susade runt. Hoppade jättebra! Sen in på banan, man var 3 st inne samtidigt. Snorpan var helt annorlunda än de senaste 2 tävlingarna, helt avslappnad och mjuk. Nice! Detta kommer att gå kalas tänkte jag, jag kommer säkert vara felfri. Tydligen tänkte Gabban exakt samma ska uppe på läktaren. Startsignal, rider mot 1an som var på långsidan mot utgången. Kändes super fram tills ca 2 språng innan hindret. Då får tydligen Scilla syn på nåt (troligtvis nästa ekipage som kom in på banan) och stelnar till och tappar bjudningen. River 1an. Jomen det är ju det bästa man kan göra! Eller...? 2an hoppade hon av stort på men det gick bra, sen gick 3an och 4an fint. Efter 4an så var det en båge till 5an, ett räcke vid andra långsidan. Kom lite nära, så den passade vi på att riva den också. 6a och b gick fina fisken, sen sväng upp på de 2 sista hindren som stod på linje mot utgången. Fick ett kort travinslag i svängen men lyckades lösa det snabbt. Hoppade 7an jättebra och sen rullade jag bara på till 8an. Fick ett bra språng, bra avstånd osv, men tydligen tyckte Scilla att man kunde ju lika gärna riva den också när man ändå höll på. Hon tittade säkert även här på nåt vid utgången. Resultatet blev alltså 3 ner = 12 fel. Så dagens tävling kan summeras på detta sätt: ALLT kändes mycket bättre, känslan var som sagt kalas, det vara bara resultatet som inte var bra. Speglade inte riktigt känslan... Men som rubriken lyder; det är ju känslan som räknas. Jag är jättenöjd med Snorpan, Gabs var också nöjd, och det är ju huvudsaken. Så nu blir det mer miljöträning så hon kan lära sig att fokusera på rätt saker. Inte det som händer vi ingången.
Film från banan kommer senare, har inte sladden här. Men vi bjuckar på ett par bilder så länge. 

Peace out!