Trött i den lille mössan!

0kommentarer

Livet på lilla ICA NÄRA på armégatan fortsätter!! Idag fick den lilla blonda flickan öppna den lilla butiken så klockan sju var hon på jobbet för att baka bröd, plocka frukt och grilla kyckling! Hon trallade på en sång och myste runt i ensamheten. Klockan åtta öppnade butiken och folket började vallfärda in! Flickan log och hälsade alla God Morgon! Den nybakade bröddoften spreds sig över hela butiken, de luktade ljuvligt!!
Flickan stod och andades in den härliga doften när kajklockan ringde, det var arlagubben som kom. Nu ska det jobbas, hälsade han henne glatt när porten gick upp. Jojo, svarade flickan och klev in i den kalla mejerikylen! Jossan, posttjejen kom och räddade flickan från kylan ett tag, hon hade med sig värdet! Flickan gav Jossan en klubba och Jossan blev glad. Helt plötsligt var klockan tio och Mange började, han hjälpte den lilla flickan med de sista i kylen! Brödet hade gått åt så det var bara för flickan att baka nytt! Äntligen blev klockan tolv och Emma började och flickan fick lunch! Hon handlade en sushi som hon åt smidigt son hon höll Emma sällskap som plockade upp posten. Hon byggde ett bord av läskbackar och lånade en stol från lunchrummet, kajklockan ringde igen. Nu var det Anders från posten som kom med klumparna medans flickan stod på kajen och tog emot säckarna hörde hon att någon ropade hennes namn "Gabi" det var hennes söta mamma som stod vid övergångsstället, hon kom förbi med lite pengar till hästen, Hovis ska ju komma i morgon och spika fast tappskon!!!
Nu är lunchen slut och den lilla flickan sitter i kassan, Mange kom just med lite varor som han tycker att hon ska plocka upp, men hon har det så mysigt så hon väntar lite! Men snart ska hon börja plocka. Efter jobbet ska hon åka till sin vackra häst och sen vidare för att hjälpa hennes bästa vän och söta islänningen med lite bomträning! Hennes söta Karl får hon vänta tills på kvällen för att se, men det gör inte så mycket! Då har han tid att spela fifa!

Kommentera

Publiceras ej