Tredje ídag, det går bra nu. Kom hem klockan halv tio, kastade i mig lite mat och avslutade just ett samtal med fröken Hallerstedt. Vet inte vem som är mest taggad inför våran härliga tid tillsammans i vår. Ska bli sjukt kul. Mycket ska fixas. Team Snorp.
Ska jobba på tegel på lördag också, trevligt. Kom gärna och hälsa på mig i kassan eller garderoben.
Nu ska jag fortsätta mysa med min härliga karl.

Alla vet ju att jag älskar att baka men jag tror minsann att jag hittat min nya hobby.
Cupcakes.

Igår hade jag en super mysig dag. Runt nio på morgonen började jag och Spank våran mysiga dag på Stall Lilla Hagby med Leynir. Sicken söt liten rackare det var då. Spank jobbade med honom på volten och jag stod i mitten och fotade och skrek: "gör si, gör så". Haha. Stackars Annika. Efter det tog vi oss en liten härlig lunch innan vi åkte ut till Snorpan. Snorpan skulle ju fotas på sjöängarna och sicken dag det var. Superhärlig. Isa skulle fota oss dock så var Snorp galen och lycklig, ville mest bara bocka hela tiden. Dock så är ängen rätt knöcklig och går upp och ner plus att det var halt under så hon fick faktiskt inte bocka av sig igår för så hade vi dött. Vi höll på att gå omkull en gång för att crazylady vägrade lyssna på matte. Det är svårt att säga till en häst när man skrattar och försöker ryta åt samtidigt. Haha. Hon är så göllig. När vi kom tillbaka till stallet så tänkte jag att jag rider lite inne med tanke på att hon var så pigg, hon var crazy här med, skulle bara galoppera i all världens fart och när jag skulle byta galopp så flög vi rakt upp i luften så jag bestämde mig för att hon skulle få springa av sig lite själv. Håll i hatten va glad hon blev. Det bockades, kastades framben, sparkades backut, ja man kan säga att hästen var sjövild. Men väldigt lycklig.
Så sjukt söt är hon.
Flyttade ju hem igår också efter min härliga vecka hos Johanna. Jag saknar redan tystnaden då våra grannar har en unge från helvetet som enbart skriker. Jag funderar på att kidnappa ungen och skicka den till månen. Äckelunge.

Snart ska jag städa upp lägenheten lite, sedan blir det stallmys och skoletning då Snorpan fick av sig dojjan när hon härjade på ängen.

FINT VA!?!? :D

Det är jag, Issa, igen om har varit busig och hackat mig in på Gabis blogg. Men eftersom jag fotade henne idag och har lovat att göra en ny header till henne sen i oktober så tog jag mig friheten! Deal with it, Gab! ;)

Aja, jag ska sluta tramsa mig nu och låta Gabban sköta sin blogg ifred :)

Tjingeling!

// http://isabellellinor.blogg.se

Snygg hest och ryttare!




Mer bilder finns hos mig : http://isabellellinor.blogg.se

Mysstund har guld i mun. Idag har jag haft en heldag i stallet. Från tio till fyra med Emsipemsido. Vi skulle egentligen ridit ut på Tollan och Duran men Duran hade gått ett par vändor med Inferno i hagen så han såg ut som något ur motorsågsmasakern på bakbena. Så det vart att man fick tvätta sår istället. Musse och Duran fick alltså vila och Snorpan och Tollan fick ge sig ut på äventyr. Snorp var superpigg på sitt jobbiga sätt då allt är läskigt. Vi mötte rådjur,läskigt, vi såg en människa, läskigt. Men det är bara att vara glad för att man har en pigg och glad häst. Väl tillbaka i stallet fick hon gå till frisören och klippa bort sin björnpäls. Nu är hon så fin så fin. Sitter och planerar Johanna och Snorpans tävlingsår. Samtidigt som jag själv ibland känner att jag vill tävla så tror jag ändå att det är bättre att Johanna gör det. Hon brinner mera för det än jag. Jag blir ju aldrig taggad först jag är i omhoppning, allt annat ser jag bara som en transportsträcka plus att jag blir alldeles för självkritisk mot mig själv och tycker då att jag enbart är dålig. Så då är detta en mycket bättre lösning. Det kommer ju ändå att kännas som om att jag är med och tävlar. Haha. Vinner Johanna en bil etc så det ju jag som får den. Mohahaha. Hon gör jobbet och jag får betalt. Sjukt bra deal. Eller. I morgon ska jag och Snorpan fotas av Isa på sjöängarna. Supermys. Ska även hänga med Spank till hennes lilla islänning, ska bli himla kul att se.


Igår var det Helenaträning och det gick helt okej. När ja red fram var Snorpan super. Mjuk och fin. Precis innan vi skulle börja så var det en häst som fick lite frispel och sen var Snopan som bort bytt. Hon var superspänd och trippig. Traven gick okej och den vänstra galoppen. I höger så var hon sjukt jobbig. Antingen bröt hon av eller så studsade hon bara. Avslutningen gick i alla fall helt okej. Vi gjorde en bra övning. Vi hade bommar/hinder på medellinjen som man skulle rida serpentiner över.Det är sinnessjukt trångt om man är van att rida i större ridhus. fyra meter gör väldigt mycket. Idag ska snorpan få vila, vi ska ta en promenad och bara mysa.
Ikväll blir det mys med Lisa.

Husetsherre är borta för att fixa lite levebröd till oss och jag diskar samt bakar. Vi har delat upp våra sysslor väl tycker jag. Idag har det inte hänt mycket. Vi somnade klockan fem i morse efter vi sett två filmer så dagen började inte först klockan tolv. Idag var snorpan lite trött men fin. Allt mitt arbete går nu till att få henne helt avslappnad. Avslappnad i skritt,trav och galopp. Om det är någon som hatar att träna ben på gymmet får väldigt gärna rida snorpan. Om det är på något ställe jag har muskler så är det på benen.
Maj gadd säger jag bara.
Imorgon är det Helena träning. Jag älskar att rida för Helena. Hon är lugn och Snorpan går så himla bra och man märker verkligen att hon stärks. Plus att hon läser om prestationpsykologi så det passar ju mig.
Ni kan läsa om henne här: http://www.vallatorpsryttarforening.org/helena-schiller.html

Bästa Mamsen och finaste hästen.

Jag har ju fått flytta hem till min kära fruga denna vecka då Smarre har semester och ska vara hemma och mysa, så jag fick fly fältet. Men det gör mig inte så mycket. Vi har det så mysigt jag och Täby-Roffe. Jag gick ifrån mitt och snorpans schema med en gång, blev inget med uteritten igår då hon tappat en brodd och det var isgata. Jag hann bara skritta ut och insåg att det fick bli lite dressyrarbete inne i ridhuset istället. Sedan kom världens bästa hovis Åzha, snorpan älskar Åzha. Hon stod som ett ljus hela tiden. Så duktig min lilla horsie. På kvällen åkte jag till Djurs för att titta på Johanna och hennes nya älskling Tsjimkje. Säger bara MAJ GADD sicken göllig pålle. Helt bedårande. Sen var det bara mys på Casa la Hallerstedt för hela slanten.

Idag har varit en mycket bra dag än så länge. Började dagen med att baka scones för att sedan åka till stallet. Jag hade ju lovat Jolo att hon skulle få hoppa lite riktiga hinder och jag håller ju det jag lovar så byggde upp en liten bana till tanten. Snorpan och Johanna var på topp. Snorpan var avslappnad, mysig och kalas. Det slutade med att Johanna hoppade en bana på 1,25. SÅ JÄVLA BRA! Snorpan var så himla duktig, Johanna också såklart. Men det är svårt att förklara hur jag känner. Ni kommer dock höra det på filmen, jag ber om ursäkt för det. Haha. Jag har kommit fram till att Johanna nu MÅSTE börja tävla snorpo så får jag fixa med det andra. Jag tycker iaf att allt de andra är mysigare. Jag vill ju att Snorpan ska ha det bästa förusättningarna hon bara kan få och det får hon verkligen med Johanna. Jag har världens bästa häst och världens bästa kompis. Vad kan jag mer begära. Jag tycker ju ändå att det är roligare att kolla på Johanna än att tävla själv och Johanna tycker om att tävla så man kan säga att det är en win win situation. Scilla är verkligen världens finaste. Hon kanske inte riktigt har kvalitets galoppen än men jag tror att den kommer, hon har utvecklats så himla mycket så jag vet att det kommer. Man får inte ha för bråttom bara och det har inte jag heller. Min häst kommer alltid i första hand. Skulle aldrig stressa fram någonting bara för att jag vill så mycket.

Jag älskar min häst mer än ord någonsin kan beskriva och det är något bara en hästmänniska kan förstå, så säg aldrig mera till mig att jag kanske borde sälja min häst bara för att jag ska ha mera pengar på kontot för att kunna göra andra saker för Scilla ger mig mer än pengar någonsin skulle kunna.
 Jag kommer kämpa in till döden för denna häst.


Nybadad och har precis avslutat samtal med Täby-Roffe. Idag har det enbart varit stallhäng i sisådär fyra och en halvtimme, Snorpo hade vilodag och det var Hakingträning. Sjukt kul att sitta och titta på folk. Älskar det. Man lär sig otroligt mycket genom att bara titta. Hade ju planerat att jag skulle kolla på Malin och Jessica då de hoppade men jag vågade inte utmana ödet att vara kvar ytterligare en timme då jag precis blivit frisk så det får bli en annan gång. I morgon ska jag och snorp ut i snön och galoppera innan hovis kommer och myser.
Jag är så äckligt trött att jag orkar faktiskt inte skriva mera idag. Så jag bjuder på Snorpans veckoschema.

Måndag: Ut
Tisdag: Hopp med gammeltanten JH
Onsdag: Dressyr
Torsdag: Markarbetsträning för Helena Schiller
Fredag: Sjöängen kanske
Lördag: Vila
Söndag: Ut

Detta är ju inte skrivet i sten, men det är iaf planen.

Bjuder på en sommarbild nu när snön har kommit på mig och Täby-Roffe.


Bästa lördagen på länge. Jag har ju näst intill friskförklarat mig själv, jag kan dock inte riktigt andas normalt än men blir det inte bättre innan onsdag ska jag till läkarn. Men hur som så började dagen med att hämta mamma och åka till stallet. Som jag har saknat min lilla underbara häst. Hon är så göllig. Jag och Emsipemsi red ut till Seneby och tillbaka på en liten mystur. Kändes som att mina lungor skulle sprängas hela tiden men de var det värt. Snorpo känns så himla fin just nu, är så ledsen att det inte blir något Djurs i morgon. Men det kommer fler gånger. Jag är sjukt taggad. Efter stallet åkte jag och mammsen till Horze och köpte lite brodd och sedan till Stinsen där ungefär hela Sollentuna hängde idag. Maj Gadd va folk de var. Fick mig ett par nya stallskor. Tack bästa mammsen. Jag vet att jag sagt det förr men det tåls att säga igen. Jag har de absolut Bästa föräldrarna i världen. Tror knappt att det finns bättre.
Note to myself: Inte bra att vända på dygnet.

Mamsen och Snorpo på äventyr

Emsan och Finaste Tollis



Asså poooower fredag. Jag känner mig piggare än jag gjort på hela veckan så nu väntar jag bara på att smärtan i lungorna och hostan ska promenara till någon annan. Är någon sugen är det bara att hojta. Min dag började mycket bra. Pratat med spank, samtalat med människor om min framtid, så nu måste alla hålla tummarna för mig på måndag. Eller ni behöver ju inte gå och hålla i tummarna hela dagen men ni får gärna skänka mig en tanke. Åh idag ska jag göra en massa sånt jag inte orkat göra denna vecka, typ duscha. Aasså MAJ GADD, om ni ser en grön rök och känner en härlig stank kan det vara jag som precis gått förbi. I smell FANTASTIC, not. Man skulle kunna kalla mig The Stinkbömb. Jag äcklar mig själv. mm, niiice.
Saknar min horsie också, i morgon ska jag pussa ihjäl henne.


Jag håller helt seriöst på att hosta sönder mina lungor. När jag hostar känns det ungefär som om jag har en drake i lungorna som sprutar eld rakt upp i halsen för att senare stampa runt i lungorna så att det ungefär känns som om att de ska sprängas. Looovely feeling, ni borde testa. Det jag hatar med att vara sjuk på detta sätt är min horsie kommer lite på efterkälken. Det är ett ständigt jagande på om någon kan rida henne plus att jag inte vill att vem som helst ska hoppa upp på henne. Igår tog Isa hand om henne och idag hoppas jag verkligen att Cajsa hinner rida lite. Jag har nämligen noll ork i kroppen. Maj gadd, jag tycker till och med att det är ansträngande att gå på toaletten. Men det är kul att ha så pass ont i lungorna att man knappt kan andas. Bitter har jag blivit också inser jag nu när jag läser igenom detta inlägg. haha. Men jag har inte varit utanför dörren sedan i måndags. Jag är fånge i min soffa.

Så nu har sjuklingen hunnit med sex maskiner tvätt, göra frukost och väcka Smarre, laddat ner Bernard och Bianca i Australien, Finding Nemo och Alladin. Kommer ju ha en grym dag i soffan. När jag vaknade i morse tänkte jag att jag mår nog mycket bättre idag, men ack så fel jag hade. Men som sagt, glass och Disney kan ju bota det mesta.

Sköldpaddorna är min favoriter i denna film.

Detta var min sjukling film EVERYTIME jag var sjuk som liten.

Den här är bara bra. Anden, I löve you.

Fy satan va jag hatar att vara sjuk. Speciellt förkyld, finns det något värre. Hela min hjärna har tagits över av herr grönslem och det känns som att mitt huvud ska sprängas. Igår när jag kom hem från stallet så sov jag, var sedan vaken i kanske två timmar för att sedan sova igen. Heja heja. Snorpan var förövrigt på superhumör igår, vi var ute och myste i skogen och hon fick galoppera av sig lite. Gullegos. Idag ska Isa ta hand om henne, tack gode gud. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt så att jag blir frisk för i morgon är det ju en extra Helenaträning så Ann inte kommer, och jag vill ju självklart vara med. Får se hur det blir på söndag också, alla mina trailerkompisar är på äventyr så får se om jag får tag på någon. Nä, nu ska jag misann ner i tvättstugan innan jag faller ihop igen.



Jag hann ju aldrig blogga i går kväll men jag måste ju bara berätta om min lilla powerwalk igår, jag tror att många hade velat se den. Ja, inte själva gången men jag kan ju säga såhär, Årets Vurpa 2012 går till.....Spännande nu... GABRIELLA WALLIN. Grattis till mig. Så nu kommer de, Sagan om min vurpa:

Jag kom gåendes i en hastighet jag inte riktigt vet, men fort gick det. Tänkte att här kan jag ju faktiskt gå över och börja springa lite, måste ju chocka kroppen lite. Till mitt ovetnade så tar jag steget jag nu ångrar så stort, under snön göms en stor farlig isfläck som visar sig för mig alldeles försent. Jag glider runt, tappar balansen, flyger upp i luften och landar på knäna. Mössan flög, hörlurarna flög och jag fick snö överallt. Jag känner genast en smärta krypa upp för kroppen och mina knän bultar, men det var bara att resa sig upp och fortsätta. Rätta till kläderna, fånga mössa och hörlurar, borsta bort snön och vandra vidare. När jag vandrar bort så kan jag inte låta bli att börja skratta lite, för hade jag sett mig själv hade jag dött av garv.
Det var sagen om min vurpa, kan ju säga att mina knän är ju inte allt för glada.

Igår hände ju även något riktigt fantastiskt, Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset med hela fyrtiofyra någonting procent. Hur jävla grymt är inte det.



Nej nu ska jag åka till Snorpan.

Nu vecka, nya tag minsann. Ska snart ut i snön och promenara av lite fett. Är man tjockis så är man. Men varför denna snö. Jag älskar ju snö men jag vill han snö i november/december, inte i mitten av januari. Då kan det lika gärna få vara tycker jag. Idag ska jag och Snorp ut i skogen och mysa sen ska jag småträna lite lätt när jag kommer hem. Har fortfarande sjukt ont i min vänstra sida och lite svårt att andas men lite kan man ju göra. Nä, skriver mer ikväll, nu ska jag ut i snön. Håll i hatten.

Kastar in en bild på min gamla sötnöt ♥

Då var det söndag igen då,fy fan va kul va. Snorpan var ju hos kiropraktorn idag och hon glänste. Inte ett enda fel på lille hästen. Mycket bra. Kiki tyckte att hon kändes väldigt fin. Väldigt skönt och framför allt roligt. Scilla fick börja sin morgon med att springa runt i ridhuset och mysa. She loves it. Springer runt och visar upp sig och bockar och brallar loss. Så sinnesjukt göllig. Hon fick även hoppsa lite i frihet. Först på en studs och sen körde jag på ett wildcard och sprang med henne mot ett räcke på en meter som hon flög över, blev dock lite sur på matte så hon var tvungen att tokbocka efteråt. Haha. Göllan. Imorgon är det skogsmys som gäller, kör nog på en barbacka tur. Nu sitter jag hos Jolopoki och myser. Det bjuds på trerätters middag idag. MYCKET trevligt. Känner att jag väldigt gärna skulle vilja ligga på en en sandstrand nu med en paraplydrink i handen, men man kan inte få allt. Jag har ju i alla fall en frisk och glad häst.
Nä, nu är det dax för huvudrätten.

Hejpåre.

Två av de bästa i mitt liv ♥

Idag har det inte hänt mycket i mitt liv. Gick upp på tok försent men tanke på att vi kom hem klockan fem i morse från Herr Karlsson kalas. Snorpan har vilodag idag men jag hade insläppet så passade på att städa hela foderkammarnen, den är väldigt fin just nu och kommer nog få vara det i cirkus tre dagar till. I morgon har jag morgonfodringen och snorpan ska få lite myspys då Kiki kommer.
Kiki är kiropraktor och världens bästa.
Ska ju hämta Smarre och Putte i staden inatt, Grattis till mig, så jag står i valet och kvalet om jag ska sova lite eller hålla mig vaken. Vi får helt enkelt se.
Sjukt tråkigt inlägg men jag är fruktansvärt uttråkad.

För mig så har fredagar inte längre samma glans som när man jobbade, det postitiva nu är ju att andra också är lediga i några dagar med mig. Dock så är inte detta vilken fredag som helst. För det är ju fredagen den trettonde plus att Världens bästa och finaste Andreas fyller år idag, så idag är det kalas. Ska bli väldigt mysigt. Min morgon började idag i stallet med världens finaste häst. Att rida snorpan dagen efter Helena är som att rida på rosa moln. Hon är helt underbart lättriden och härlig, mjuk och mysig. Idag åkte till och med lindorna på. Det ni. Jag tycker att det finns vissa som läser min blogg nu som borde få en varm och härlig känsla i kroppen nu när ni läste det där. Nej nu ni blogglövers måste jag minsann ta tag i saker i mitt hem innan jag ska åka och hjälpa Fjante.

Idag var det Helena träning och snorpan var på topp. I travarbetet ville jag bara hoppa av och pussa ihjäl henne för att hon var så extremt duktig. Min fina älskade häst. Galopparbetet är som vanligt ingen favorit men absolut by fare den bästa gången. I slutet var hon trött och bröt av men annars var hon riktigt riktigt duktig. Annars har det inte hänt mycket. Jag ska testa en ny foderutgiva. Hon får enbart hö till alla mål och enbart krafft i samband med ridning. Nu ska jag försöka somna om. God natt.

Oj vad jag ligger efter, men det är för att jag legat efter så himla mycket med min sömn de senaste dagarna. Hämtade som sagt min kära lilla fulla och fnittriga vän inne i staden i måndagsnatt, vi kom hem klockan halvfem så jag kände att det var rätt onödigt att sova då jag skulle åka till stallet klockan halv åtta. När jag kom så var Emma redan där så på med sadlarna, jag valde dressyrsadeln, och in i ridhuset. Snorp var sjukt jobbig. Hon är väldigt ofta det när hon inte får gå ut innan ridning. Stark och springig. Men på slutet blev det hyffsat bra.
Kom hem från staller klockan halv elva och sov till klockan fem. Sjukt skönt. Gick upp och duscha och åkte hem till Fröken Ademdal för en massa mys och middag. Kom hem klockan elva och TOKslocknade i soffan. Men det absolut sjukaste var det att klockan kvart över tolv "i morse" vaknade jag. Jag sov tretton timmar. Sjukt. Men behövligt. Snorpan var väldigt på idag, men hon kändes fin. På slutet var hon riktigt kalas. Hoppas att det håller i sig i morgon för då är det Helena träning.

Snorpo kändes superfin idag, i alla fall i början innan mongotanten kom in. Då blev hon lite spänd med blev bättre mot slutet igen. Malin var snäll och tittade lite när jag travade och såg inget. Hon känns pigg och glad så kan nog vara med på Helena träningen på torsdag. I min ledsamma måndag så kom det något gott i alla fall. Natasha frågade om jag inte ville vara med på Uffe träning i början av februari, och det är väl klart att man vill det. Jag behöver all hjälp jag kan få. Ska även tokköra dressyr nu. Har lite olika planer på hur jag ska gå till väga. Ska nog åka till Djurs också den nittonde och mysa runt en nittiobana. Se till att Snorp håller sig lugn och avspänd. Det är lite mitt mål när det gäller hinder och bommar just nu.

Snäll som jag är så har man ju lovat att man ska vara fylletaxi idag åt Johanna.
Som utbyte får jag trerättersmiddag och spakväll med levande ljus. Kan det vara värt.

Finns inget jag älskar som dig.

Denna helg har haft sin up and downs kan man säga. Lördagen började bra, sov hos Johanna som sagt i hennes soffa. Nu ska vi diskutera hennes soffa lite och donationer till en ny uppskattas och det är bara att säga till mig om man vill bidra. För MAJ GADD, den är så sjukt nersutten vid detta laget är som att bestiga Mount Everest every time man ska försöka vända på sig. Man ligger helt seriöst och överväger om det verkligen är värt det eller om man ska ligga kvar på sin onda höft, så som sagt är ni sugna på donation är det bara att hojta till. Eller om ni kanske har en gammal divansoffa som bara hänger i något hörn sådär så finns det människor där ute som är i behov. Vädret var ju underbart men kallt så jag åkte till stallet för en mysdag tänkte jag. Men nej, jag fick komma till stallet för att mötas av att min häst som är nyklippt har släppts ut utan sin hals i minus åtta och är iskall.
Nu är inte jag den som brukar hetsa upp mig för dessa saker men hon har haft lite feber denna vecka och är som sagt nyklippt plus att min bägare helt enkelt rann över.
Kombinationen för lite sömn och hästen iskall fick mig att bli bananaz. Satan, det var riktigt länge sedan jag var så arg som jag var i lördags. Men det är förlåtet och det är bara att gå vidare.
Kvällen bjöds på goa vänner och lite alkoholintag i staden men fina pojkar och Lydis. Väldigt mysigt.
Idag fick jag äntligen sova ut, så himla skönt. Har ju som sagt legat efter lite med sömnen sedan i torsdags så det var mysigt att kunna ligga kvar i sängen och mysa med min lilla älskling och inte ha en massa måsten för att stressa upp. Dock så fick jag helt enkelt missa när min allra Bästa vän blev Klubbmästare i dressyr på fina skruttinen,
 men det är seriöst typ tredje tävlingen på alla dessa år som jag faktiskt missade.
Dom är så himlans fina och bra de där två. Bara för att skryta så måste jag tillägga att hon hade en miss och inte satsade fullt ut i första traven, så hon fick ett avdrag och inte fullpoäng i vissa rörelser men vann ändå.
Så bra är hon, min bästa vän. Hon har vunnit alla tävlingar förutom tre som hon varit med på de senaste året.
IN YOUR FACE, ni som snackar en massa skit om henne och är seriöst sjukt avundsjuka på henne.
Sluta snacka en massa skit och klippa sönder hennes träns och lägg fokus på att lära er rida i stället.
Vinner man RIKS två år i rad så borde ni fatta galoppen.
¨
KLUBBMÄSTERSKAP I DRESSYR 2011 – RESULTATLISTA

8 januari 2012

1

Johanna Hallerstedt

Sasja

LA:3

70,645%

2

Pia Lundman

Taikon

LA:3

69,677%

3

Alexandra Magnusson

Melron

LA:3

69,032%

4

Gunnel Bergqvist

Good Morning

Msv C:2

67,777%

5

Karin Jonsson

Piaf

Msv C:2

67,111%

6

Eva Sönnerfors

Solaris

LA:3

67,096%

7

Karin Karlsson

Meghann

Int. 1B

65,500%

8

Hermine Pagmar Hansson

Bounty

LA:3

64,516%

8

Lotta Kavtaradze

Bounty

LA:3

64,516%

10

Eva Ulf

Fink

Int. 2

63,684%

11

Pia Lundman

VIP

LA:3

63,548%

12

Monky Welmer

Annie

LA:3

62,530%

13

Hermine Pagmar Hansson

Alfred

LA:3

59,354%

14

Sandra Skarne

Molière

LA:3

55,161%





Nu avslutar jag världens längsta blogginlägg och säger God Natt!

Sicken jäkla match det var i natt. Maj Gadd. Jag fick trettontusen hjärtinfarkter, ja ni fattar ju hur många gånger mitt hjärta stannade då. Jag och Puttefnask gick bananaz hemma medan Smarre låg och sov trettio centimeter från oss. Jag kände att när klockan var 07,00 och jag varit uppe i mer än tjugofyra timmar kände jag att det varf dax att nanna kudde. Efter fyra timmars sömn var det dax att gå upp och duscha då jag och Johanna skulle till Fotografiska och kolla på Nick Brandts utställning som jag har velat gå på sedan i Oktober. And i Löööööööve it. Jag kanske skulle ha åttioprocent av alla tavlor. Yummie.
Sedan blidde det en liten fika i Gamla Staden. Very trevligt.
Eftersom jag har Världens absolut BÄSTA föräldrar så åkte de och tog hand om Snorpo för det ville inte att jag skulle åka ut efter middagen då det var sent och jag bara hade sovit i fyra timmar. Det finns inga bättre.
var det familjemiddag med introduktion av brors nya flickvän som är världens härligaste.
Hon får fem av fem toasters.
Nu sitter jag hemma hos Fröken Hallerstedt och myser, kom bara två och en halvtimme senare än väntat.
Så nu sitter hon här som de mongo hon är, men luktar himlans gott. Hon har ju haft spakväll i väntan på mig.


Sista dagen på denna jobbvecka för de som jobbar för i morgon är det röddag. Kul för er. Själv tycker jag bara att det är kul att gå upp tidigt för att åka till stallet för att tempa Snorpan. Hon har känts lite off de senaste två dagarna och är lite hostig så måste kolla temp nu ett par dagar. För övrigt så ska jag försöka få in både Spank och Lisa på dagens schema också. Känns som att det var hundra år sedan jag träffade Spank, inte okej. Igår prövade jag min Muffinmaker, maj gadd sicken grej det är. Tar ju en sekund att göra muffins nu, I love it. Kanske inte en supersmart grej att ge en tjockis i julklapp men som sagt, I love it. Igår blev det chokladmuffins, Martin la in en beställning. Han gillar också muffinmaker. Jag vill att någon ska komma på besök snart så att jag kan få baka lite cupcakes, jag vet att jag har lite märkliga önskningar men vafan. Det är bra att inte vara som alla andra.

Stoppa in smeten och stäng locket...



Åtta minuter senare är de klara..

Bloggandet går sådär känner jag just nu, men vafan man kan inte alltid vara på topp.
Denne vecka har jag hoppat med Ems, Snorp skötte sig exemplariskt, kollat på stall, sökt tretusensexhundra jobb, städat efter nyår och myst. Igår satt jag hemma hos Poki i niotimmar, hon är väldigt duktig just nu. Hon har inte rökt en cigg sen i lördags. wooohooo.
Idag ska jag åka och vara support till Ems då det kommer en tjej och kollar på Musse, handla mat, och träna.
Kolla jobb ska jag nog också göra, det är ju lite av mitt liv just nu.
Måste även ringa min lilla vän och få lite klarhet i saker och ting.
Men nu ska jag nog städa lite. Kul.

VÅGA ÄLSKA BILDEN!

Jag kommer inte skriva att detta ska bli mitt men jag kommer nu skriva att detta ska bli mitt viktrasår. Haha.
Jag skäms och dör lite inombords när jag ser vad som fastnat på kameralinsen, fast allvarligt. Jag tror att det kanske finns ett, ETT kort som jag i alla fall tycker är ganska okej. Förr älskade jag att vara med på kort, nu vill jag helst vara den som tar kortet. Men hur som så ska jag köra på som satan. Känns halvbra dock att jag börjar mitt år med feber och halsont men det gör inget för jag tycker att vi hade ett lyckat Nyår. Alla var nöjda och glada och jag fick fira in det med de människor som jag älskar mer än allt på jorden. Klockan stod på halv sex när kudden och facet äntligen fick sammanstråla och hela dagen igår spenderades inne i vardagsrummet.  Men bara för att jag kan så ska jag skriva lite nyårlöften, så ska vi se hur många jag lyckas med.

* - 20 kilo
* Bli bättre på att rida
* Få min finaste vän att må bättre
* Börja plugga

Mina fina ♥