Sex...

1kommentarer

Då var det idag dags för tävling nr 6, den 6/6... Dagens tävlingar gick av stapeln på Enskede Ridsällskap, och Snorpan skulle hoppa 1.10. Jag måste även denna gång tjata lite om vädret, men vi hade tur med det även denna gång. Enligt SMHI skulle det vara mulet för att sen börja regna vid 2-tiden, men istället fick vi sol vid samma tid. Uppskattat!
Scilla fick dagen till ära åka i snälla Rebeccas transport eftersom "vårt" vanliga släp var på ponnytävling. Hon gick så snällt in i transporten och och stod stilla hela vägen dit. Gick lugnt och fint ur transporten på tävligsplatsen. :)
Framridningen var inne i ett ganska litet ridhus (ungefär som lilla på Djurs) och framhoppningen var i det stora ridhuset. Trevligt med mycket plats och minimalt med hets på framhoppningen för en gångs skull och Snorp skötte sig utmärkt.
Banan kändes jättebra, Scilla hoppade verkligen kalasfint idag! Dock av någon anledning vi inte riktigt kan komma på så rev hon sista hindret i grunden. Kan inte riktigt komma på varför och det syns tyvärr inte på filmen, hindret är för långt bort. Men som ni kan se på bilderna nedan så var hon över med rätt god marginal på de andra hindrena! Så det blev ändå lite stolpe - ut, eftersom jag med största sannolikhet hade varit placerad om jag gått till omhoppning. Sistaplacerade hade nämligen 4 fel i om hoppningen...
Men nu ska vi inte hänga upp oss på det, Scilla hoppade verkligen jättefint idag och hon skötte sig super. Att lasta för att åka hem gick på cirkus 1,5 sek, hon gick bara rätt in och ställde sig. Duktiga Snorp.
Nästa äventyr blir redan nästa vecka då vi på torsdag styr kosan mot Årsta-Runsten för att debutera 1,20 på Runstenshoppet. Gräsbana! Håll tummarna är ni gulliga...

Ta det piano nu alla party-people där ute!

Fridens // Täby-Roffe


Scilla går bara om det är grön gubbe.

1 kommentarer

Spank

07 Jun 2012 12:53

Man kan inte vinna jämt! Men - du är grym hur som helst! <3

Kommentera

Publiceras ej