Vad är det för fel på folk?

0kommentarer

Leedig idag..så det är klart att man vaknar klockan 05:45, vad ska man annars göra? Sova eller?
Jag har hört en massa fint om det här med att sova och önskar själv att någon gång får uppleva det själv....
Idag ska jag ha en riktig mysdag, hemmamys, stallmys och Spankymys.
Sen.... hittade en artikel idag, vad är det för fel på folk??
Allvarligt!
http://nyheter24.se/nyheter/udda/727833-man-valdtog-hast-igen

År 2010 dömdes Patrick för att ha haft sex med en häst i Florida. Nu har det hänt igen. "Jag hade en känsla av att han skulle komma tillbaka", säger hästägaren. 

 FLORIDA. Polis har gripit återfallsförbrytaren Patrick som misstänks för att ha haft sex med en häst vid namn Sunny på en bondgård i Tallahasse, Florida.

Enligt polisen ska han ha brutit sig in i stallet tidigt på söndagsmorgonen och haft samlag med hästen. Hästägaren Allen McDearmid började ana oråd när hans fru hittade glidmedel på stallgolvet senare under dagen.

– Hon kollade sedan till hästen och jag gick ut för att titta på övervakningsfilmerna och, visst, där var han (Patrick, reds anm) och bröt sig in, säger McDearmid, till WTSP.

"Något är ju fel"

År 2010 dömdes Patrick till två års fängelse för att ha haft sex med en annan av Allen McDearmids hästar. Han släpptes i maj 2012 och hästägaren säger sig vara chockad över att brottslingen kom tillbaka trots att han visste om övervakningskamerorna.

På måndagen kunde polisen gripa Patrick efter en vild jakt genom ett skogsparti.

– Han vet uppenbarligen skillnaden på rätt och fel, annars skulle han inte sprungit. Men något är ju fel på honom, säger McDearmid, som nu hoppas att hästarna ska få vara ifred.

 

Kommentera

Publiceras ej