Det är lite det jag undrar... Det är inte mycket förändring på mitt tillstånd och jag blir tokig. Det är satans tråkigt att hosta lungorna ur sig så att det gör ont, snyta sig och ligga i soffan. Tur är ju att jag har min härliga bok som håller mig sällis. Jag funderar på om jag ska ringa till bacill-kontoret och kolla när det tänkte checka ut från mig för jag känner mig ganska klar nu med denna influensa....
Snorp fick springa i din pessoa igår, idag vet jag alls hur hennes dag ser ut men det visar sig.
 
Om det är någon som är sugen på att rida en söt pony som är fast i hästkropp så kan ni ju höra av er.
 

Ja, det rådet sjukstuga på Åsstreetan denna vecka.. Just nu vill jag bara hugg av halsen och sätta mitt huvud direkt på axlarna!! Vaknade kl 03:40 av smärtan.. Men kul!! Så nu sitter jag här och dricker te, Alvedon och knappar Strepsils som att det vore min sista dag att leva! Funderar på hur jag ska göra med Snorp?! Bloggen får vila lite nu så ni slipper läsa härligt tråkiga inlägg om min soffa and so on.... 💤💤

Fast aj! Vaknade klockan 03 i natt av att det var flera ninjor i min hals och härjade runt! Dom måste haft något slags krig med motorsågar och svärd!!
Sen så anföll de hjärnan med buller och bong! Huvudvärken idag, It's a joke!

Men nu är det bara 9 timmar kvar, sen ska jag bädda ner mig i soffan med te och Martin ❤

Det finns så extremt många olika roliga sätt att tillbringa sin helg på! Vet ni hur jag gör det, jo jag jobbar. Så jäkla kul!
Idag har jag fängelsetid mellan 8-21:15 i morgon likaså..
Johanna har Snorp idag, har inte hört så mycket ifrån henne förutom att hon var duktig så har ingen aning om vad dom har hittat på?!
En annan kul sak är att min bästa kompis Herr Halsfluss har börjat sakta men säkert börjat göra sig hörd!!

Nä, nu kom det kunder, tjolahopp!

Min första tanke när jag vaknade i morse var: Nej, det är fredag och jag har helvetes helg... Gick upp och åt lite frukost, slog på tvn, det var vakna med NRJ och dom står och hoppar och klappar händerna och skriker Fredag fredag fredag!!! Haha, så himla roligt! Där stod dom och var så glada medans jag hade döds ångest!!
Hur som helst så försvann den som vanligt i stallet!
Jag hade inte en enda plan när jag åkte ut men bestämde mig för dressyr i ridhuset! Först var Snorp spänd som en fiolsträng men efter ett tag blev hon riktigt riktigt fin! Idag avslutades passet med förvändgalopp i båda varven utan avbrott eller byte av galopp!! WOOOOHOOOO!
Haha, ja det är stort för oss. Hon var så himla fin :)

I morgon ska Johanna ta hand om Scilla när jag jobbar, har ingen aning om vad de ska hitta på?! På söndag är det mami och papi som har Scilla, då ska det longeras har mamma berättat :) bra planering på mami ❤

Nu är det bara 1 timme och 45 minuter kvar!
Bjuckar på lite bilder från min och Sessans mystur igår :)

Men jag blir så lycklig när man vaknar och det är helt magiskt väder. Visst det är kallt men ååh, blå himmel och sol. Så jäkla mysigt! Igår hade jag mysdag i stallet hela dagen lång. Varför kan jag inte alltid bara få varavi stallet?
Snropan skulle ju klippas, när jag gick ner till hagen så stod hon som vanligt lääängst bort. Haha. Men hon är ju så göllig, ropade på henne, hon vänder sig om, jag ropar kom då älskling. Vad gör hon då? Jo, hon kommer galopperandes mot mig. Värmen i hjärtat ♥
Sen var det dags för klippning som sagt, min lilla brunbjörn. Så nu är hon så fin så :)
Sen hjälpte jag Kristin att ta in hästarna och började göra i ordning Snorp för träningen.
Han även spana lite på Carinas lilla häst Cayenne som skulle löshoppas, så jäkla fin!!!
 
Men till träningen då, Scilla var taggad till tusen. Det bockades och studsades runt. Hon var så galet på igår. Jag var till och med tvungen att bromsa mot väggen en gång!?!?! Det har aldrig hänt förut, haha. Men hon var väldigt fin annars. Vi red först fram på långsidan där vi skulle trava över bommar och sedan fatta galopp och galoppera över galoppbommar, Snorp skötte sig väldigt bra. och blev riktigt rak. Sen galopperade vi över två "studsar" på böjt spår. Där var Scilla så jäkla fin. Lyssnade fint och kom rätt hela tiden.
Sen över gick vi till att hoppa på långsidan igen, två galoppbommar till ett räcke och sen 5 galoppsprång fram till ett kryss, här var hon lite på kan man säga men blev jättefin sen. När hon är så där taggad så tar hon allt så himla känsligt, tar men en förhållning så kan hon nästan stanna på stället trots att man knappt tar i henne likså att hon kan ta minsta lilla tryck från skänkel som att man trycker till som bara den.
Men det blev ju bra det med till slut. Sen att hoppa in i en kombination med 6 språng framåt till ett räcke. Det var här Scilla kände att "jag kan det här" och drog iväg på 5. Haha. Men sen fick jag till och med in 7. HAHA!
Vi avslutade med att hoppa en liten "bana" Kominationen, till räcket, in till studsen på båge till räcket.
Räcket var bäst igår. Kom helt rätt på det hela tiden och Scilla var helt lugn och avslappnad varje gång mot det så den känslan kommer jag att ta med mig från denna träning.
 
Rebecca var ju med igår också med Lorden, dom var så fina så. Så himla kul att se hur långt de har kommit med varandra på så kort tid. Dom kommer bli livsafarliga på tävlingsbanorna! De har redan öppnat sitt tävlings år kalas, hon var ju också på Strömsholm i lördags, placerade sig i 1.10 och nollade 1.20!!
Hoppas hon var nöjd med gårdagen.
 
Nu ska jag minsann springa ner i tvättis och sen baka mina små muffins.
Sen är det Snorpan som gäller.
Hörs sen ♥
 
 
Och inte vilken onsdag som helst, jag är nämligen ledig idag.. WOHO!
Det har varit lite dött i bloggen nu i två dagar, jag har faktiskt glömt bort den lite...
Men i måndags så hade ju Snorp vilodag, så hon fick mysa runt i hagen hela dagen med sina bästisar.
Igår red jag i lilla ridhuset då det var Bredberg träning i stora, Snorp är inget jätte fan av lilla ridis, men det är otroligt skönt och lyxigt med två ridhus. Idag är det Helena träning, jag längtar. Men först ska jag baka klart mina muffins, sen ska jag åka och klippa Snorp som ser ut som en brunbjörn.
Mamma, jag lovar att jag ska täcka på henne massor ♥
 
Hörs senare :)
 

Men på riktigt, hur mysigt väder har vi inte haft i helgen?! Helt amazing!!!
Igår var det som sagt Strömsholm som gällde, Tollan va taggat till tusen och så jäkla fin!! Emma var också riktigt riktigt bra! Åh jag skulle velat följa med till Helsingborg... Idag ska jag verkligen ha en mysdag. Bara vara ledig och mysa runt. Ska börja nu med frukost. Min fina står i köket och fixar frullen, sen kommer mamma och pappa och hämtar mig så ska vi till den bästa på jorden och mysa med henne ❤
Ska nog rida ut till ängarna idag :)

Sen ska jag minsann ha en riktig myskväll med Smarre! Men just nu längtar jag bara ut till Snorp ❤

Då är äntligen denna dag över! Sicken jäkla kväll. Typ bara 18-åringar som inte vet hur man beter sig! Man vill bara döda vissa ibland. Herregud!

Nu ska jag strax Nanna kudde för om 4 timmar ska jag minsann upp igen för att åka på mystävling med bästa Emma!

God natt folket!

Japp, nu sitter jag här ensam i min lilla garderob och myser. Det var sagt att jag skulle börja jobba 19 men så var inte fallet utan jag skulle börja klockan 20 så jag hetsade helt i onödan... Kul kul!
Men nu är jag här i alla fall på fina gamla Tegelbruket. Positiva är ju att man nu hann att äta innan. Ikväll är det ju 150 dagars så det kommer nog bli lite folk här ikväll!

I morgon är det tävlingsdags för Emma och Tollan. Årets första tävling som kommer hållas till på Strömsholm. Innan ska syster yster komma ut och titta på stallet :) Mys.

Mamma och pappa tog hand om Snorp idag så hon blev bortskämd och longerad. Hon var pigg och glad. Sprang runt och pep och hade sig :)
Älskade lilla häst ❤

Nu ska jag återgå till att stirra ut i min garderob. Hoppas ni får en underbar kväll.

Så var denna dag över. Varit full fart sen 06:15 i morse så nu nalkas sängen! Måste vila till imorgon då jag ska jobba satan. Först 7-16 på Snica och sen 19-04 på Tegel! Jag kör alltså samma jobbpass morgon och natt, härligt?!

Min dag började i alla fall på bästa sätt med en uteritt med min bästa Emma. Så jäkla mysigt med vintervägar och att man nästan inte möter någon alls. Det är terapi för själen.

Jobbet gick bra, hatar dock att jobba tisdagar och torsdagar då vi inte får några varor så man har inte överdrivet mycket att göra. Idag har jag även haft en ny kollega på upplärning! Så idag var det stängning och i morgon ska vi öva öppning!

Men nu som sagt är det bedtime så god natt vänner ❤

Hoppningen gick enligt mig ganska bra idag men om ni frågar min positiva bästa vän Johanna så kommer hon säga bajs! Haha. Det hoppades studs, klockan och en oxer med bom innan och efter.
Dock så hade en missat att vi skulle hoppa och bokat in en dressyrlektion mitt i allt men det gick bra ändå.
Allt går bara man vill och är positiv.
Hur som helst så var mitt mål med dagens övning att Johanna skulle få till galoppen på lille Snorp.
Idag var det lite knepigt för Johanna men otroligt nyttigt.
Nu vet vi precis vad hon ska öva på tills hon ska erövra världen. Haha.

Johanna blev så ledsen över dagens ridpass så att hon var tvungen att åka in till stan och dränka sina sorger.
Kanske skakar hon rumpan nu på en bar topless, vem vet?
Hon hävdar att de ska på någon alkoholkurs men vad vet vi vad det betyder?
Kanske gör hon masken, jag hoppas det. Ni vet när man ligger på golvet och guppar fram?!
Klart ni vet, alla har ju gjort det. Eller?
Eller att hon startar världens längsta congaline....
Jag hoppas i alla fall att hon kan komma över detta och gå vidare i sitt liv.
Johanna, om du läser detta, jag är fortfarande din vän.
Det är okej att man inte alltid är på topp.
Jag ska nu skriva något jag vill att du tar med dig resten av ditt liv!
Misstag finns inte, bara lärdomar!
 
Efter passet fick Sessan sig ett litet bad och på med mystäcket. Min fina boxkompis Mikaela var så snäll att hon bytte hennes täcke sen när hon torkat.
Åh, vad jag trivs i mitt nya stall. Alla är så otroligt underbara och härliga.
Man blir alltid på superhumör när man är där! Love it.
 
Efter stallet var det bara att kasta av Johanna hemma, åka och handla sen hämta upp den där sambon jag visst bestämt mig att leva med. Just nu är det väl sisådär på den fronten...
Vi skulle ha lite mys på kvällen, man måste knepa och knopa ihop våra tider så att vi kan äta middag med varandra och umgås i vaket tillstånd typ varje dag!
Idag är första gången vi kan äta middag ihop innan klockan 21:30! Yippie.
Till maten skulle vi se en film som Martin valt...
Ja men va kul, så sjukt dålig film. Jag är trött på den efter 2 minuter, egentligen 20 sekunder.
Filmen är på tyska, det är väl inte så farligt tänker ni?!
Men jo, det är det. Speciellt när filmen är 2 timmar och 13 minuter lång och jag verkligen avskyr tyska.
Det är det värsta språket jag vet. 
Herregud!
Jag höll ut i 13 minuter, sen tog jag datorn och gick in i sovrummet.
Det var den mys-och kvalitets kvällen det.
Jorå satte....
 
Nu är filmen snart slut, och jag ska strax gå och lägga mig då det är tidig morgon i stallet och sent på jobbet.
Perfa!
 
Jag hade gärna bjudit på en bild på dagens lilla hoppning men jag har ju bilderna på min ajfone som ligger i vardagsrummet där det pratas tyska....
Det kan inte alltid gå bra.
 
Tack för visat intresse i detta helt osammanhängande inlägg och välkomna åter!
 
Johanna kommer kanske inte vara så nöjd med bilden, men detta är hennes riktiga jag!
 

Japp idag är det en super dag! Jag öppnade med bästa Tommy, slutar 12 och ska få mysa med Johanna och förhoppningsvis Emma. Johanna ska få hoppsa sig lite idag :)
Sen hem och mysa med finaste killen i världen ❤
Igår så longerade jag Snorpan med pessoaselen, hon var super! Mycket frust och hon sträckte verkligen på halsen och blev lång och låg! Love it!
Innan passet fick hon stå med spikmattan, den är super duper, hon står och tuggar, gäspar och sover :)
Jag har ju testat detta nu i en vecka och jag tycker faktiskt att hon inte är lika spänd längre!! Very Good!
Så nu funderar jag på att köpa täcket, jag ville testa och se om det fungerade först! Det finns ju två täcken ute på marknaden nu, kanske fler men jag har bara sett och läst om två. Först är det då Guldmanes men det kostar skjortan!!
Om man bara vill ha täcket kostar det 8000 kr och vill man även ha hals så kostar det hela 12.000 kr.. Håll i hatten!
Sen finns det ett från Accuhorsemat, det har ett mer behagligt pris på 3200 kr!
Sen finns det andra som de använder sig av på olika kliniker men de vet jag inte om man kan köpa.
Snorpan tycker i alla fall att det är helmysigt :)
Nu ska jag tokkötta sista 45 minuterna!
Hörs sen :)

Idag hade jag öppningen med chefen vilket betyder att man öppnar helt själv i hopp om att han kommer innan man öppnar! Idag så var inte fallet så. När klockan slog 08:00 var jag fortfarande själv så det fick bli liite försening på öppningen så att jag hann kasta ut kycklingen, annars hade det blivit 6 kolbitar som rullat runt i grillen!! Men det handlade om 2 minuter så det hoppas jag var lungan?! Han kom i alla fall nu 08:10 så det var ju bra :)
Annars har min morgon börjat bra tycker jag. Vi har ju fått en ny tjej också, eller en medelålders kvinna är det ju faktiskt, hon är störtskön :) tummen upp på henne.
Det snöar satan utanför, nu blir det jul igen sörni..
Efter jobbet är det mys med Snorp som gäller, ska försöka påminna mig själv om att åka in på Granngården!
Nej nu ska det frontas, btw Laura och Lorentz har namnsdag idag, glöm inte att gratta dom! Peace.

Idag har jag sökt skola :)
Sjukt men kul, jag håller nu alla mina tummar, jag har ett par stycken då jag har två tummar till stortår istället för stortår då såklart!

Kunde man aldrig tro att Fröken Wallin skulle skärpa till sig...

Men plötsligt så händer det!

Så var helgen förbi, den har gått i mysets tecken. I lördags hade jag och Smarre lite myskväll hemma men film och en massa mys, vi skulle egentligen åkt in till stan men eftersom jag har haft så jäkla ont i huvudet och det blev lite annan försening så vart det hemma mys men det gick ju bra det med :)
Snorpan fick ha vilodag i lördags istället för idag, ridhusen var upptagna med diverse saker så då ville jag inte störa med longering så det får bli nu på morgonen istället!
Igår var det ju världens mysigaste dag!!
Kallt, blå himmel, snö och ingen vind. Love it. Uteritten var ju ett faktum! Karin och Marilyn följde med, så himla mysigt! Hon visade mig en ny väg också som var jättemysig så den blir det nog flera gånger :)
Kvällen spenderades hos Lisa, myshäng. Lägenheten har blivit så mysig. Jag älskart att hon bor vid Brommaplan nu, jag sätter mig i bilen och vips så är jag där :) grymt!
Sen åkte jag hem och avslutade min helg med fin Smarre och en film! Awesome ❤
Idag är det jobb igen, 12-21:15. Så ska strax åka till stallet, longering står på schemat som sagt. Sen ska Snorpan och hennes hagkompisar få byta hage.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2013/pic_50f39d449606ee02760a62e1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2013/pic_50f39d459606ee029de6a9ab.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2013/pic_50f39d4bddf2b315e92ea9ec.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2013/pic_50f39d4fe087c35d3dd5b07f.jpg" class="image">

I'm alive! Sicken vecka jag har haft. Jobb 7 dagar sen ledig i onsdags. Snorp fick nya skor och så hade vi Helena träning på kvällen! Hon var spänd men super över hinder... Vi har i alla fall höjt lägsta nivån så det får man vara nöjd med! Känner att hon måste knäckas ur lite uppe vid korset så jag håller alla tummar och tår att Kiki kan komma snart!! Men sen gav min kropp upp! Huvudvärken var den värsta ever!! Vaknade klockan 04 av huvudvärken, jo men jag har hört att det ska vara bra?!
Sen kom febern smygandes och jag var som en zombie. Jag och soffan gjorde en liten deal med varandra och där låg jag sen. Sov, frös och svettades samtidigt. Härligt!
Febern är nu borta men jag har fortfarande huvudvärk... Dock inte som i torsdags morse. I morgon ska Snorp få bli longerad och sen ska jag och Smarre ha mysdag :) Vi ses ju inte så ofta trots att vi bor ihop så i morgon är det mys på hög nivå! Vi har redan börjat med det i kväll :)
Nu ska vi strax sova så ska jag drömma bort min huvudvärk!!

Och jag har två timmar kvar på jobbet! Idag är jag f r u k t a n s v ä r t trött! Jag verkligen längtar hem. Hem till mitt badkar och min fina lilla gubbe ❤

Världens bästa Papi tar Snorp idag, det är ju hennes vilodag och mami och papi tyckte att jag skulle få ha det med efter min monster helg :)
I morgon skulle jag verkligen verkligen att Snorp ska få komma ut i morgon men vet inte riktigt hur jag ska lösa det!!
Antingen måste jag gå upp klockan 05 eller smöra för någon...
Kanske skriva en kontaktannons!
Detta är det sura med att jobba kväll, jag hinner aldrig rida ut i veckodagarna :(

Nu måste jag jobba vidare! Återkommer med kontaktannonsen om ingen hör av sig tidigare! Puss.

Visste att dagen skulle komma....

Redan söndag, skönt va :) nu är det vara två dagar kvar sen har jag jobbat sju för att vara ledig en. Lyx!
Just nu så har vi varit öppna i en timme, jag har precis tvingat Denize att fronta, idag ska butiken vara så fin när vi går här i från!! Stackars mina små, jag har till och med skrivit en lapp och satt upp på dörren så de inte missar....
Jag städar som en tok här bakom på lagret och ska strax ta tag i posten så den är fit for fight i morgon!
Men jag har ju 11 timmar kvar att jobba, jag borde hinna!

Johanna har Snorpan idag, hoppas att hennes hand inte ramlar av bara ;)
Ingen aning om vad dom ska hitta på idag men det kan jag återkomma med senare! Tjing så länge ❤

Inte för att jag klagar! Sjukt skönt när man jobbar 8-21:15 kan jag lova er :)

Snorpan hade skött sig exemplariskt med mammsen idag, jag tror att Snorpan gillar när mamma och pappa är där, dom skämmer bort henne så mycket hela tiden!!! Haha ❤

Madde var inne och handlade idag, vi ska äta hej då lunch i morgon :( För på måndag drar hon till USA som au pair!!
Så sjukt kul för henne, hon har hamnat hos världens mysigaste familj! Roligaste hon sa idag var: i morgon måste du snygga till dig för jag ska fota dig! Haha! Hon tyckte inte att jag var så snygg idag med andra ord!!! Får bättra mig i morgon, sova ordentligt i natt och så :)

Nej nu är det bara två timmar kvar! WOOOOHOOOO .

Sitter på jobbet och väntar in att transporten ska komma med lite varor! Segt men vi har hunnit med att fronta typ hela butiken!
Nu ringde de från ICA också för att berätta att fyra burar är borta? Eh, hur försvinner 4 burar?! Jaja, har jag tid att inventera hela posten idag också då!
Yippie yippie!!
Mami och papi har Snorpo idag ❤
Jag längtar redan till måndag, så jag kan pussa på min favorit mule igen!
Nu ringer postklockan, work work!

God natt borde jag sagt för länge sedan, men jag fastnade framför en film! Började min dag på bästa sätt i alla fall! Snorpan och uteritt. Hon var så lycklig att jag nästan blev lite tårögd! Underbara häst ❤❤
Jobbet gick bra och när jag kom hem satt två av mina favorit killar i soffan och myste! Haha sjukt onödigt inlägg, men så kan det vara ibland! Nu ska jag kolla klart på filmen och sen försöka sova, 26 timmars helg på ingång!
Natti Natti 🌙⭐

Älskar när man vaknar och känner sig helt utvilad, trots att klockan är 04:50 som den var idag när jag vaknade.
Loving it. Tänkte åka till stallet nu på morgonen, idag ska vi rida ut jag och min lilla sötnos. Tror att hon behöver det. I förrgår red vi över lite bommar och hon var så jobbig att jag nästan gav upp, spänd, okontaktbar och allmänt jobbig.... Menmen det kan inte gå bra varje gång. Igår red vi dressyr, hon var mycket bättre. Sen börjar jag min helvetes helg. Kul kul, mami och papi tar Snorp i morgon och Johanna på söndag. Hoppas Johanna fixar Snorpans man då, hon ser ut som en skogshäst! Johanna är manansvarig, så den vågar man inte rikitgt pilla på utan tillåtelse!! Nej nu är det frukosttajm.
Peace!
 
Jag längtar till värmen....
 
 

Då var man på jobbet igen. Har precis ätit frukost! Idag vart det falu råg med makrill i tomatsås, ett ägg och en activia yoghurt! Längtar till i eftermiddag när jag ska mysa med min finaste, jag hoppas att det inte är så mycket folk ikväll så jag kan rida lite markarbete :)
Vi hörs senare ❤

Jag är förväntansfull inför det nya året! Jag hoppas att det ska bli ett av mina bättre. Jag hade ett mysigt nyårsfirande med några av mina bästa vänner. Första året utan grabbarna och det kändes lite tomt, men vi åt gott och hade det väldigt mysigt!
Jag började det nya året med att hjälpa min lilla Lisa att flytta, min första tanke var: seriöst, hur mycket grejer kan man ha!! Hahaha! Men nu ska min lilla tjej börja på ett nytt kapitel i sitt liv och jag tror att det kommer att bli amazing ❤

Efter det åkte jag ut till min älskade fyrbenta vän. Min fina underbara häst!
Vi red ett dressyrpass och hon var underbar! Hennes galopp har blivit så mycket bättre och det är så härligt.
Detta år ska vi utvecklas så mycket mera!

Johanna och Martin har legat som två disktrasor här hemma hel dagen så det blev pizza till barnen när jag kom hem :)

Nu ska jag gå och lägga mig snart!
Imorgon är det jobb igen..

Sen vill jag bra skänka en stor kram och tanke till min gamla stallkompis som idag förlorade sin bästa vän. Kan inte tänka mig en värre start på det nya året!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤