japp det är vad jag har pysslat med idag :)
Började dagen med att hämta upp mami för att styra kosan mot Sundbyholm, Eskilstuna för att spana på min bästa bestie och Tollan. Dom var super duktiga, tyvärr så åkte en bom ner i omhoppningen men vågar man inte så vinner man inte. Emma red i alla fall hur bra som helst!!
Jessica var där också men hann inte att se henne då Helene skulle komma klockan 15!
Sen brummade vi hem till Söderby, Snorp skulle få lite behandling igen av Helene och hon var så mycket bättre :)
Bådar gott inför hösten.
Älsklings Feno fick komma in och sova också så efter jobbet idag åker jag till stallet och släpper ut :)
Nu hänger jag på Tegel, 1 timme kvar!
Kööötta!!!


Haha, japp det kan man ha när man vet att man i morgon ska vara instängd hela långa dagen.. Efter jobbet i morgon ska jag klippa Snorp, sen kommer Johanna och ska rida lite markarbete!!

Igår fyllde ju jag år, jag hade en supermysig födelsedag. Vi hängde på kolo och grillade egengjorda hamburgare, drack lite rosé och myste järnet. Himla härligt. Det var hela 20 personer som lyckades komma, sjukt roligt då alla har semester och jämt är borta när jag fyller år :)
Jag fick en massa fina presenter och en massa vin så jag undrar om mina vänner tycker att jag jobbar för mycket och dricker för lite nu förtiden ;)

Idag har jag myst med papi och Snorp. Jag och älskade horsie var ute runt fälten, Snorp känns så jäkla fiiiin!!!
Jag var tvungen att hoppa det lilla hindret som står där ute alldeles ensamt :)

Resten av kvällen har jag myst med mami papi och Smarre nere på kolo, vi ska alldeles strax åka hem och mysa vidare.

hoppas ni haft en härlig dag i solen :)











Haha, japp det kan man ha när man vet att man i morgon ska vara instängd hela långa dagen.. Efter jobbet i morgon ska jag klippa Snorp, sen kommer Johanna och ska rida lite markarbete!!

Igår fyllde ju jag år, jag hade en supermysig födelsedag. Vi hängde på kolo och grillade egengjorda hamburgare, drack lite rosé och myste järnet. Himla härligt. Det var hela 20 personer som lyckades komma, sjukt roligt då alla har semester och jämt är borta när jag fyller år :)
Jag fick en massa fina presenter och en massa vin så jag undrar om mina vänner tycker att jag jobbar för mycket och dricker för lite nu förtiden ;)

Idag har jag myst med papi och Snorp. Jag och älskade horsie var ute runt fälten, Snorp känns så jäkla fiiiin!!!
Jag var tvungen att hoppa det lilla hindret som står där ute alldeles ensamt.
Tar man ett varv runt fälten på den mest underbara varelse som finns ♥Oändlig kärlek ♥



För tillfället hänger jag på Tegel, workwork! Min älskade Emma är hemma igen efter sin honeymoon så nu är det ingen mera Tuffsan ridning, men hon har gått som en klocka! Vi avslutade våran mysvecka med barbackaridning igår. Snorp känns helt fantastisk, jag rider runt med ett leende på läpparna mest hela tiden :)
Helgen har varit väldigt mysig, igår efter jobbet åkte jag hem och planterade lite blommor på balkongen, sen hängde jag i stallet till 22:30 sen hem och somnade framför en film! Awesome!
Idag har jag och Lisa rockat loppisen vid Täby galopp, sjukt kul faktiskt! Det ska vi göra om :) och nu sitter jag som sagt som kassakossa på Teglo. 40 minuter kvar tills jag får åka hem och pussa på min karl!
God natt på er peps :)






Idag kommer det förhoppningsvis bli en mysig dag, beroende på vad vetis säger om Feno idag :)
Men annars så har denna dagen bra förusättningar, mami och papi kommer och hämtar upp mig om 50 minuter, då ska vi åka och inhandla lite hästprylar, sen vidare till stallet där det ska mysas hela dagen. Snorp ska skrittas och få nya skor, Feno ska mysas med och få nya skor och förhoppningsvis bli friskförklarad och Tollituff och jag ska rida dressyr :)
Min lilla Bästi är ju i Turkiet på Honeymoon och myser min sin fina kärlek så jag passar Tollan lite och igår var vi ute och red runt Granby, jag ÄLSKAR att rida Tollan, hon är så galet fin!!!!
Idag ska lindorna åka på för idag ska det ridas lite dressyr :)
Taggad till tusen!!
Snorp känns så jäkla fräsch också, hon är på hugget och vill mest smygtrava hela tiden!
Idag var ute i skogen och klättrade över stock och sten, Snorps favorit!
 
Mamma har gjort matsäck till familjen och det ska mysas som aldrig förr.
Papi ska även fixa lite hemligheter i stallet så det kommer bli kalasfint!
Skåpen ska även städas och styras upp, älskar´t!
 
Hoppas ni får en härlig dag pepe, håll tummarna för Feno också ♥
 
 
 
Så var denna dagen snart slut, puh!
Sitter och väntar in fröken Hallerstedt för lite ballenmys!
Jag fick hoppa in lite snabbt och jobba lite Tegel ikväll, men som vanligt när man jobbar med Zara så är det allt annat än tråkigt! Zar är by far den sjukaste människa jag känner! Man säger ju att ett skratt förlänger livet, jag kommer bli minst 150 år efter alla våra härliga efterblivna kvällar i garderoben :)

Känner att min kropp är lite trött efter denna 8 dagars jobbveckan, ska bli skönt att få sova lite och inte behöva gå upp 05 i morgon :)

Men nu ska jag fixa lite te, har tänt alla ljus på ballen och nu är det bara Johanna som saknas. Johanna har btw världens mysigaste balle!! Sov gott peps!














Sjukt dålig bloggning på mig nu, skyller på jobb och sommar :)
Idag är det sista dagen av mina 8 av jobb, så jäkla skönt!!
Man kan säga att jag är lite trött på butiken nu!!
Veckan har i alla fall varit mysig, det har grillats på kolo, jag har pussat på mina små hästar och myst gärnet med Smarre :) och igår åkte jag och Kristin höskrinda, hur jäkla mysigt var inte det då?!

Ikväll ska jag förhoppningsvis mysa med Ante :) och i morgon ska Snorpan börja skrittas igång igen efter två veckors semester!

Men nu måste jag bege mig mot jobbet...
hare fint peps ♥










och i vanlig ordning sitter jag och häckar på Tegel. Härliga tider, som tur är har jag min super Zara ikväll :)
Att jobba med Zar aka Makka pakka kan vara det bästa, tiden springer iväg!
Älskar att jag lyckades tajma Tegel samtidigt som jag jobbar 8 dagar på raken men så kan det vara ibland!
I morgon kör jag 12 timmars pass, Jippie!
Nu kommer det folk, kassakossan måste jobba. Hare gött peps!


Japp, och när alla går på semester så kör jag på med 8 dagars arbete.... Kul!
Menmen, sjukaste känslan idag var att jag efter jobbet bara kunde åka hem?!
Haha, hästarna är på bete och de två som har hästar ute tar in själva så jag behövde inte åka ut till stallet, så himla konstigt känns det!
Så nu har jag och Smarre varit och handlat en massa mys så vi ska ha myskväll med god mat och film :)
Inte vanligt för oss två att ha en hel kväll tillsammans :)
Hoppas ni får en härlig kväll, bjuder på en fulbild från Greece ♥
 
 
Idag är det torsdag och då ska man äta pannkakor. Just nu sitter jag och vattnar Fenomeens hage, hon fick igår gå ut med några andra ston då hon bara stressade Snorp, så nu får hon gå i en jätte stor hage med fyra andra kompisar :) plus att den ligger bredvid valackernas dagsbete så hon är skitnöjd!!

Snorp myser med Slemmy och Smarylin, Scilla ville ha Slemmy för sig själv igår men idag gick alls tre tillsammans och myste. Scilla och Marylin är ju i vanliga fall bästisar, igår när de såg varandra var det gnäggfest, så jäkla gulliga ♥♥

Jag ska strax åka hem och äta lite frukost, äggröra med tomat blir det nog idag, se så skriv ner det på ett block nu!
"torsdagen 4/7, Gabs åt äggröra med tomat" check!







Nyss hemkommen från en fantastisk mysig kväll med bästa vännerna plus Mama och Papa. Vi har tillbringat våran kväll på kolo med grill och mys. Det var jag och Smarre, Johanna och Tobbe och Emma och Calle, fruktansvärt mysig kväll! Nu ska batterierna laddas om tills i morgon då det är en ny dag med nya äventyr :)
Boxar och skåp ska städas och hästar ska det mysas med. Hoppas ni har haft en mysig kväll peps.

Mami och Papi myste med sessorna idag, dom mådde bra och Snorp var lycklig över att hennes favoriter var och myste med henne idag ❤

Nu sk jag dricka lite te sen är det sängen som gäller :)

Natti Natti!

Sen i går kväll har jag försökt att lägga upp ett inlägg från telefonen men det total vägrar så får väl köra på det gamla hederliga sättet då!
 
Söndag: Detta är alltså vad som skulle kommit i går :)
Ja nu är ju klockan 01:30 så det är ju egentligen måndag men jag lever vidare på att det är söndag ett tag till!
Stallet gick kalas idag trots trötta miner, men när man vet att man snart ska få vara ledig ett par dagar så kan man fan göra vad som helst!!
Mami och Papi kom förbi och myste lite med Snorp och Sess, pappa och jag lekte Hajk och satte upp hönäten i träden så att det ska finnas för flickorna att äta! Sen så har vi placerat ut 2 vattentunnor lite mera i hagen så att det inte alltid behöver gå hela vägen bort till badkaret vid grinden 
Uppe i dungen där vi placerade näten fanns det en massa gräs kvar så nu har flickors att göra i alla fall!
Efter lite hajk-mode så begav vi oss till Veda för att kolla när min bästa Emma skuttade runt 1.30, Tollan var lite off först men Emsan var Grym, som vanligt!! Så hon 0/0 och knep en andra placering, bådar gott inför SM 
Efter lite hopptävling myste jag och mamma med en liten middag på chingchong restaurang och innan jag åkte hem och tokdäckade i soffan, 4,5 timme hann jag sova innan Smarre kom hem och väckte mig så nu har jag spanat på lite extrajobb, utbildning och just nu på fotboll 
Snart ska det mysas med John Blund igen och i morgon är jag LEDIG!!!
 
Måndag!
 
Det är måndag, och den är solig och jag är ledig! Jag sitter och spanar på en massa oilka mobiler, ska byta men vet inte till vilken. Jag tillhör ju inte iphone-lovers men kommer att  sakna de "klappande händerna" HAHA, man kan ju ladda ner systemet till Samsungen men tror inte att det blir the same liksom!
Aaaa, är det de klappande händerna som ska få mig att uppdatera mig till en Iphone 5?!
Det är ju helt sjukt, men å andra sidan så är smsandet mycket roligare med klappande händer, glada bajshögar och konstiga gubbar till höger och vänster.
AAAAH I-LANDSPROBLEM I VÄRLDSKLASS!!! 
 
Jag kanske måste åka och fixa detta idag känner jag :)
 
Nu bjuder jag på lite bilder medan jag sliter av mig håret av stress över telefoner och glada bajshögar!