What's up?!
Sitter i skrivande stund i soffan hemma hos Johanna. Idag är det bästismys med taco och hela tjuderuttan. Sjukt länge sedan vi lekte ihop. Vi ska även försöka få med Snorp på en liten dressyrtävling!!
Annars har det inte hänt så mycket idag, städat lite skåp och fixat och donat. Johanna tog en liten skritt ut barbacka på monstret som skötte sig exemplariskt.
Feno fick en ofrivillig vilodag men så kan det bli ibland! Hon dog nog inte, hon fick en massa mys istället ♡

Annars så har jag och Joni lagt upp en liten plan om Snorpans vårtermin och vi funderar på att satsa lite på dressyr 😊



Söndag, trött och illamående. Kalaskväll, 4 av 5 toasters!
Ska tilläggas att det är tvättstuga ikväll också.
Haha.
Men annars har min dag varit rätt bra måste jag säga.
Vaknade med jordens huvudvärk efter 4 timmars sömn, kastade i mig lite te och en riskaka sen hoppade jag i ridkläderna och rullade ner mot den röda faran.
Ja, jag rullade typ, måste ta tag i mig själv nu på riktigt, jag börjar förfalla, haha.
illa så att säga!
Åkte till stablo, mockade och allt det där andra roliga ni vet.
Hämtade Mofeno, red i dressyrsadeln idag (chockad smiley) och hon gick som tåget, inte en enda protest, fin rund galopp och traven satt där den skulle. Lyckorus i kroppen!
Med tanke på att jag senast igår skrev att vi nu skulle sluta med halvfarten och nu koppla på helfarten så går hon som en klocka!! Fina lilla pantertant ♥
Snorpan och jag tog en promenad med Anna, Wille, Becca och Myggan.
Snorp tyckte dock att dom gick lite långsamt, på vägen hem pep hon mest och skakade på huvudet, hon är pigg nu men så jäkla gullig.
Sen var det mystajm, idag var Scilla en riktig liten mysmuffla.
Jag fullkomligt ÄLSKAR när hon är på det på det humöret!
 
Har jag någonsin sagt att jag älskar min häst mer än livet?! ♥♥♥
 

Nu ska jag dricka te och sova, min kropp är så trött så trött!
Sen ska jag be till min lilla kompis och fråga om han kanske denna vecka skulle kunna göra mitt liv liite lättare och gärna hjälpa min härliga stallchef med detsamma, vafan kan inte någon sätta in ett par miljoner på våra konton? Bara att höra av er om ni vill ha kontonummer!
PUSS
Ja just nu drömmer jag om min egna lägenhet! Hur jag ska inreda, vad jag ska ha, vart den ska ligga. åååh va jag läängtar!
Såklart drömmer jag om min egna lilla gård där Snorp och Mofeno ska gå och mysa. Där även Snorp och Tollan ska kunna gå med sina föl och mysa.
Tur att drömmar inte kostar pengar!

Just nu sitter jag på Tegel och häckar, så jäkla kul peps! Alla borde testa det!

Snorp är så fruktansvärt pigg nu och Mofeno är så pigg och fräsch så jag blir lite tårögd! Mina fina små hästar ♡
Nästa vecka ska jag komma igång med Mofeno mera, hon har gått lite på halvfart nu men känner att det är dax nu!

Men nu måste jag jobba!
Ha en awesome kväll peps ♡



I måndags så var jag som jag alltid är på måndagar så trött att jag vill skjuta mig själv!
Men kämpade mig igenom dagen i lagom tempa skulle man kunna säga, Anna och jag skulle skritta ut på en mysig tur, Snorp var på tårna och turen slutade ungefär såhär.
Hund, vattenpöl, kissbyxa, skratt och lös sadelgjord!
När vi skrittade hem så kände en liten hund för att sitta stilla på en sten tills det att vi precis passerade den, då tänkte lilla voffsingen att nu, NU kör jag! och kastade sig ut mot Snorp och Wille som fick en hjärtattack! 
Det blev en liten piruett av Snorp och en matte som satt kvar, trodde hon ja....
För kvar i sadeln satt jag men sadeln, ja den gled och gled tills det att jag landade på marken i en vattenpöl...
Hahaha, asså va?!
Glömde jag att dra sadelgjorden? Eh, ja, jag gjorde visst det!
Så note to my self: Spänd alltid sadelgjorden!!
Bästa är att medans jag glider hinner jag tänka, vafan är det som händer?! Jag sitter ju i sadeln? Varför glider jag? Går Snorp omkull? Och där blev jag blöt om rumpen...
Så där låg jag i en pöl av vatten med en skrattandes Anna och en pony som fattade nada!
Men jag bjuder på den!
Det bästa var att när jag kom tillbaka till stallet skulle jag visa stallplats... I vad som såg ut att vara i ett par kissbyxor... Hahaha, men jag smajlade loss och rockade mina lerpölsvattniga trosor och visade runt!
På kvälla åkte jag hem och myste med min älskade fina Spanks.
Hon och Johan flyttade in i sin OTROLIGT fina gemensamma lägenhet i fredags, så himla mysigt.
Go middag vart det också, men eftersom jag var så fruktansvärt trött vart det en tidig kväll för mig men ack så mysig för det!!
 
Tisdagen lekte jag med Anna hela dagen lång, mina ponnisar fick vara nakenfisar i solen en stund :)'
 
Red ut på en mysigtur med Emma och Tollan. Mofeno var wild and crazy. Hon är så störd min lilla pantertant! Lyckligare gammeltant för man nog leta efter!
 
Kände mig heelt slut på kvällen, så efter middagen gick jag och la mig, 18,30 somnade jag, 05,30 gick jag upp i morse. Så jäkla trött tjej, är dock lite småsjuk. Förkylningen vill inte riktigt bryta igenom utan ligger bara där och pyr. Men är helt slut i kroppen!!
Så förlåt om jag inte svarar på samtal och sms, samtalen orkar jag inte alltid svara på för jag orkar inte prata med någon just nu och smsen, glömmer jag bort i farten! 
Men jag återkommer snart tror jag! Ska försöka sova bort detta!
Har förövrigt namnsdag idag, så mami hade bakat en blåbärspaj dagen till ära ♥
 
Nu har jag tamefan uppdaterat bra tycker jag, både bilder och text ;)
Ha en underbar kväll peps och kramas mycket, man mår bra av kramar ♥
 
 
Som vanligt när jag är ledig tycker min kropp att jag ska vakna och gå upp 08,30, blir så trött, till det så hör det till att jag jobbade i natt och gick och la mig vid 04,30 så kan tycka att 08,30 kanske var lite onödigt... Menmen, jag vet ju också att när klockan ringer 04,40 i morgon bitti kommer jag vilja skjuta mig själv!
Men jag har trotsat min kropp denna morgon, gick upp från sängen men direkt till soffan där jag nu legat och myst. Sökt lite jobb, kollat lägenheter och myst framför OS.
Snart är det dags för lite frulle, men min hunger vägrar kicka in, sen blir det stallmys, lite möte inför tävling och ridning. Ska släppa in lite hästar också.
Hoppas ni får en fab dag peps ♥
 
Bjuder på en bild på mig och min älskade vän!
 
Jajamensan, lördag idag!
Dagen började med ett litet "hopp"pass på Snorp. Jag och Emma plockade en två studs, ett galoppsprång till ett stigsprång, sen två blockhinder på volt och galoppbommar till en oxer. Snorp skötte sig bra förutom den där läääskiga kortsidan... Idag tröttnade jag faktiskt ur på henne, kan tycka att efter en vecka med mongotime fick det vara nog och sen skötte hon sig hur bra som helst!
Sen åkte jag och mamma och byte ett par ridbyxor och sen förbi mormor och morfar en snabbis :)
Lunchade med Smarre och tog en liten nap och nu sitter jag som kassakossa på Tegel, yippieyeah! 👍
Idag har det gått undan, hann rida både Myggan och Feno innan utsläppet! Myggan och jag hängde i ridhuset, han kan vara den mest positiva häst!
Feno fick ridas ut och Snorp och jag red ett dressyrpass med Emma och Tollan. Snorp har fått någon mongogrej för sig att det bor en stor demon på ena kortsidan.. Hon är helt weird, hon blir spänd som en fiolsträng, kan inte gå framåt och tror helt allvarligt att om man skulle öppna hennes skalle skulle det blinka TILT TILT!! Haha, blir så trött!!!
Men till slut kunde vi rida förbi hela långsidan i alla gångarter utan att dö faktiskt! Så stolt.....
Annars så skötte hon sig fint ♡







Fick även alla ♡-dag gottis av fina Kraystin ♡♡
Så kommer alla känslor på en och samma gång som Per Gessle skulle sjungit!
Aaah, panikpanikpanik! Det är vad jag lider av, eller panikångest egentligen men den bottnar i paniken över mitt liv. Mitt liv som aldrig blir som jag vill, tusen gånger har jag försökt ändra på't men jag möts alltid av en käftsmäll!
Därav dålig sömn varje jävla natt blandat med ryggsmärta, asså vem vill inte byta liv med mig liksom? haalaaa!!
Jag vill så gärna göra alla andra glada så jag sätter mig alltid sist och glömmer bort mig själv, för jag tycker att det är viktigare att folk i min omgivning som jag älskar och tycker om ska ha det bra och ja då händer det att jag glömmer bort mig själv!
Sen har jag världens finaste vänner, vissa har jag tappat på vägen men det är som det är! Vissa har gjort jävligt ont att förlora men vissa har mer känts som en frihet!!
Ni som finns kvar i mitt liv, tack som fan att ni orkar med mig, ni är så jäkla underbara!
Kände att jag var tvungen att skriva något, la upp en bild på insta, kanske inte så jävla smart?!

Så välkommen upp, cirkus en millimeter på min väl uppjobbade skyddsmur jag har runt mig!

Spring när medans ni kan!



Mina vänner är ute och busar i staden och jag hänger i kassan på Tegel!
Nejnej, jag är inte bitter...

Idag är jag ruskigt trött, herregud! Trodde jag skulle dö i morse när klockan ringde men jag överlevde!
Hoppträningen idag gick bra, alla var duktiga och skötte sig bra! Snorp gick som tåget, hon blir så övertaggad när det är en kombo av hästar och bommar!! Så jäkla gullig.
Var tvungen och studsa lite med henne när hindrena ändå stod där liksom! Lyckan var total hos både mig och Snorp! Längtar tills vi får börja hoppa på rikitgt men än så länge är det markarbetes nivå men allt ser fint ut så det känns bra!
Är lite halvsugen på att vara med på KM med henne men vi får se, dressyr är ju inte min cup of tea men får se vad jag känner efter vi varit med för Siw.

Efter stallet åkte jag och mamma och testade lite bilar! Någon som är sugen på en Suzuki swift så kan ni ju hojta ;)
Nu ska vi jobba lite visst!
Ha en kul kväll peps ♡♡


Har försökt blogga i två dagar men icke sa nicke! Den bara tänker och tänker, vägrar ladda upp så nu gör vi ett nytt försök!
I onsdags var jag och Kraystin på Gillinge, hennes kompis skulle köra upp och medans hon lekte runt i bilen passade vi på att köra en dressyruppvisning vid konbanan och vilken jäkla succé det blev!
Inte ett öga var torrt! Stående ovationer, vågen kom från höger och vänster! Fantastisk!

Igår hände var vi på äventyr till IKEA, red ut på en vad vi trodde skulle bli en mysig tur men Jaques hade andra planer för Kristin och ville visa oss hans olika konster! Mofeno skötte sig hyfsat bra, sen var det hem till sängen! Snorp hade vilodag!

Idag red jag ett litet dressyrpass på Snorp, hon måste stärkas en massa nu men hon var fin! Åh va jag älskar min häst! Hon är så jäkla fin!!! ♡
Jessica red barbacka på Mofeno, kan vara så att jag tvingade henne... 😜
Dagens bästa är ändå Annika ♡ hon kom och hälsade på så jag fick bästishänga i sex timmar!! LYCKA ♡♡♡♡♡♡

Nu hänger jag på jobbet med tusen 95:or..

Ha en bra natt peps!





Jag håller såklart vad jag lovar så här kommer dagens inlägg!

Dagen gick fort idag, jag och K har kört Sean Paul hela dagen och Johanna och Snorp har markarbetat.
Dagens markarbete bestod av travbommar, galoppbommar och ett kryss och räcke. Låga hinder såklart.
Scilla tycker livet är toppen nu och skötte sig väldigt bra!
Längtar tills man får hoppa hinder!!

Efter stallet var det middag och biodejt med BexKex, Walter Smitty, mycket bättre än vad jag förväntat mig!
På vägen från restaurangen så stötte vi på ett chipsmongo som hade kört ut på tvärbanansspår, ska tilläggas att det var på en bro och att han kört fast...
Ville så gärna fråga honom hur han tänkte där, om det var en genväg han sökte men polisen var på plats så fanns inget läge!

Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon väntar en ny dag!




Jaha var det kanske dags att uppdatera bloggen! Denna vecka ska jag ge ett löfte, jag lovar att jag ska blogga minst en gång om dagen!

Hästarna sköter sig fantastiskt!
Snorp har fått börja med bomövningar och är väldigt nöjd med det, hon känns annars väldigt fin. Något svag i bak men med tanke på en tre månaders vila så känns hon väldigt fin!

Mofeno lever livet och är superfräsch! Igår red vi runt fältet med Becca och Myggan och idag longerades hon, sjukt fin!!

Snorp och jag busade ut med Emma och Tollan. Lycka att kunna rida ut med Bestie igen och rensa hjärnan ♡♡
Vi red Granby- och Vaxtunarundan, den var mycket isigare än vi trodde men både vi och hästarna överlevde, puh!

Nu ligger jag i sängen, trött som en gnu efter att städat undan nästan alla min kläder. Postitiva är att min säng är Aweeeesome!!!