Uppe klockan åtta i morse för att ringa hovslagare då min fick för sig att flytta utan att meddela detta, hovslagare är ett rolig folk. Tur som jag hade fick jag napp på första samtalet så klockan nio i morgon ska lilla horsie få på sig ett par nya Gucci skor. Fick även precis ett meddelande om jobb denna vecka, mycket bra :) Sen står jag i valet och kvalet om jag ska tacka ja till en annan tjänst plus att jag idag fick de första uppgifterna från skolan. Det är mycket nu. Ska ju hålla koll på min fetma också. sjukt jobbigt. Orkade dock inte laga frukost idag så det fick bli en slurpie men det är inte fy skam det heller. Ska ut på köksgardinsjakt idag också. Man kan visst inte ha julgardiner 365 dagar om året fick jag höra trots att det gick hur bra som helst hela förra året. Menmen det är bara att skärpa sig helt enkelt. Tänkte att jag skulle hinna med en powerwalk också, kanske får bli med hästan. Blanda nytta med nöje.

Ångest över min hoppning igår, jag måste lära mig rida. Hur svårt kan det va?

Nej när jag kommer hem måste jag styra upp mitt liv med jobb, träning, mat samt fixa mig ett släp så jag kan åka iväg och träna för någon bra. Annars för Scilly helt enkelt bli skogshäst på heltid.

Två inlägg på en dag, det går bra nu. Hoppade med lilla horsie idag, hon var sjukt jobbig idag. Men hon hoppade fint men som en katapult. Johanna och Cajsa får fixa henne till Grand Prix häst när jag är borta, det är min plan. Är väldigt nöjd över den planen. Efter stallet så åkte jag förbi min fina vän Johanna och höll henne lite sällskap ett tag. Börjar fundera på om Johanna har leukemi, känner ingen som har så mycket blåmärken som hon, alltid nya också. Vad gör kvinnan egentligen. Nu har jag precis avslutat en härlig thaimåltid och sitter och glor på Solsidan, kan vara en av de bästa serierna. Nej nu är reklamen slut.

Peace out

Jag håller alltså just nu på med LCHF dieten vilket är en rätt skön diet då man faktiskt får äta. Jag måste och vill verkligen bli kvitt mitt sockerberoende. Har gått rätt bra måste jag säga, ibland kommer det riktiga cravingsfeelings men jag försöker verkligen. Längtar till Thailand nu, jag brukar alltid ha mycket lättare utomlands än hemma, blir aldrig sugen på läsk m.m utan dricker mest vatten och käkar frukt typ. När jag kommer hem ska jag även börja träna med min fina vän, hon är ju galen så jag kommer kanske inte leva i så många månader till. Jag är taggad iaf, sjukt taggad. Prövade kläder här om dagen, äcklades av min spegelbild så ska det inte vara. Lite panik över att bikinin ska på om 2 veckor....

Så detta kommer bli mitt nya liv plus träning såklart.

Följande är tillåtet att äta om man följer en LCHF-kost:

Fet frukt (Avokado och kokosfett).
Fett (Riktigt Smör och Bregott)
Fisk och skaldjur (Gärna feta fisktyper tex lax).
Fågel (kyckling eller kalkon.)
Grönsaker (Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver
Kål (Blomkål, vitkål, brysselkål eller grönkål).
Kött (Lamm, vilt, gris och nötkött).
Matolja (Olivolja eller rapsolja).
Mejeriprodukter (Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk, mjölk och fil).
Ost, (Gärna feta ostar, Philadelphia, Haloumi, Feta, Mozzarella eller keso).
Spenat, svamp, gurka och all sorts grönsallad).
Ägg (I alla former).


Undvik att äta följande om du följer en LCHF-kost:

Charkvaror (Korv och alla typer som innehåller tillsatser som innehåller kolhydrater).
Frukt.
Kolhydrater i form av ris, majs, couscous eller bulgur.
Margarin (Alla typer).
Matolja (Majsolja,jordnötsolja, sojaolja och solrosolja).
Rotfrukter, (Potatis, pommes frites, kålrot, rödbeta etc).
Socker (Alla former, vit socker, brunt socker, sirap, honung ,godis etc).
spannmålsprodukter (Bröd, pasta och gröt. Även fullkornsprodukter)
Sötad mat & dryck (läsk, kakor, kaffebröd etc).Tilltugg (Popcorn, chips och alla andra tilltugg som innehåller kolhydrater).


Man kan äta lite av av nedanstående om man känner att man måste:

Alkohol.
Bönor och linser.
Choklad med hög kakaohalt, 65-70%.
Frukt.
Nötter, mandel, solrosfrön.

Jag fattar mig inte på blogspot, det går inte att ladda upp bilder osv. Blir galen. Kör vidare med Tjockisbloggen här istället :)