Jag hade skrivit världens inlägg så togs de bort!! Vafan!

Livet på lilla ICA NÄRA på armégatan fortsätter!! Idag fick den lilla blonda flickan öppna den lilla butiken så klockan sju var hon på jobbet för att baka bröd, plocka frukt och grilla kyckling! Hon trallade på en sång och myste runt i ensamheten. Klockan åtta öppnade butiken och folket började vallfärda in! Flickan log och hälsade alla God Morgon! Den nybakade bröddoften spreds sig över hela butiken, de luktade ljuvligt!!
Flickan stod och andades in den härliga doften när kajklockan ringde, det var arlagubben som kom. Nu ska det jobbas, hälsade han henne glatt när porten gick upp. Jojo, svarade flickan och klev in i den kalla mejerikylen! Jossan, posttjejen kom och räddade flickan från kylan ett tag, hon hade med sig värdet! Flickan gav Jossan en klubba och Jossan blev glad. Helt plötsligt var klockan tio och Mange började, han hjälpte den lilla flickan med de sista i kylen! Brödet hade gått åt så det var bara för flickan att baka nytt! Äntligen blev klockan tolv och Emma började och flickan fick lunch! Hon handlade en sushi som hon åt smidigt son hon höll Emma sällskap som plockade upp posten. Hon byggde ett bord av läskbackar och lånade en stol från lunchrummet, kajklockan ringde igen. Nu var det Anders från posten som kom med klumparna medans flickan stod på kajen och tog emot säckarna hörde hon att någon ropade hennes namn "Gabi" det var hennes söta mamma som stod vid övergångsstället, hon kom förbi med lite pengar till hästen, Hovis ska ju komma i morgon och spika fast tappskon!!!
Nu är lunchen slut och den lilla flickan sitter i kassan, Mange kom just med lite varor som han tycker att hon ska plocka upp, men hon har det så mysigt så hon väntar lite! Men snart ska hon börja plocka. Efter jobbet ska hon åka till sin vackra häst och sen vidare för att hjälpa hennes bästa vän och söta islänningen med lite bomträning! Hennes söta Karl får hon vänta tills på kvällen för att se, men det gör inte så mycket! Då har han tid att spela fifa!

Det är väl lite så man får tänka om man bor i härliga Sverige!
Hösten har varit på ingång sedan juni och värmen hälsade på i 6 dagar! Är det inte fantastiskt...
Men medans ni nu ligger hemma och glor på film och kramas leker jag på Snica i vanlig ordning! Varför vara hemma och mysa när man kan tjäna pengar?!?!

Älskade lördagsmorgon!! Ska snart göra frukost, just nu sitter jag och kollar på Scooby doo!! Haha, underbart!

Idag är det sånt jädrans drag på posten!
Hinner inte göra någonting innan det börjar plinga i klockan! Hujeda mig säger jag bara!!
Lägesrapport: kaos, skulle kissa.. Fick inte de, klockan plinga!!
Hej!

Hej och hå vilken morgon!
 
Började med att gå in på min kära lilla bank för att titta på alla mina miljoner som skulle trilla in på mitt konto!
Men döm av min förvåning, 28 kronor hälsade mig glatt godmorgon!!
Eh, va! Inte visste jag att jag hade börjat med välgörenhet. 
Inga pengar från Snica och inte från Roo, nej men va trevligt tänkte jag och älskar ju att jobba gratis och bara ge av mig själv till andra människor i nöd.
Detta kommer bli en bra månad.
Dock så var det bara så att de på ICA´s lönekontor inte trodde att jag ville ha pengar så de hade bara beslutat om att strunta i att ge dom till mig men nu är det på väg! Yeay!
Johanna tar Snorpan idag, tack världens bästa och finaste underbaraste vän.
Vad skulle jag göra utan dig?
 
 
 

Men va! Fick min livs största överraskning i morse då jag skulle cykla till jobbe, dra på trissor det regnar!!!
Det ska ni veta som inte bor här i Stockholm att det är väääldigt sällsynt med regn här! Folk var ute på gatorna och gjorde regndansen och jag haka på, hej så benen for men kul var de! Nu sitter jag på jobbe och myser, jag förlorade på sten, sax, påse så jag fick börja i kassan. Men vad gör de om 100 år jag är ju en inbiten kassa kossa!
Lägesrapporten just nu från ICA nära Armégatan: lungt med ett par kunder var 5: e min flesta är byggisar som köper frulle.. Vädret ser bättre ut, solen glimtar fram. Tror att regndansen funkade i morse, vill ni ha autograf så skicka adress och namn så fixar jag det!
Ny lägesrapport: är nu vid posten! Hoppas Jossan kommer snart!
Hej då kompisar!

...eller vad säger man? Sitter i bilen och väntar på att Spank ska komma! Har precis varit ute hos Snorpan och myst! Hon har vilodag idag så vi var bara ute och promenader, hon tycker att det är så jävla trist!! Så nu sitter jag som sagt och väntar på Spank i regnet som ska rida Atlas. Vi ska hoppa med den lilla islänningen idag!!
Annars så har veckan varit bra, ja i måndags så la jag ju upp filmen med Snorpans öron, tycker fortfarande att dom är toksöta! Igår red vi inne, hon var lite trött så hon blev lite tjaffsig och studsig men de gör inget, hon är bäst iaf! Alla har vi dåliga dagar...
När jag kom hem från jobbet igår hade Smarre rullat köttbullar åt mig. Min fina lilla karlslok!
Vart är Annika någonstans?? Hallååå!!
Jaja hon kommer nog snart, tur att jag har regnet att titta på så länge!
Hejpåre!

Lite såhär kände jag mig efter min tablettkombo i söndags.
Smoke weed everyday...
 
//Täby-Roffe
Hallå eller!?!
 
Jahapp, här kommer nu rapporten från Täby-Roffe ang söndagens hopptävling på Stockholms Fältrittklubb "Ryttis".
Det var ju första tävlingen efter sommarvilan och båda jag och Snorpan var taggade. Mest för att vi skulle rida på Ryttis stora fina gräsbana, den är ju sjukt najs.
Det hela började fin-fint med att jag vaknade på lördagen med kanske den värsta nackspärren ever. Förmodligen den värsta som mänskligheten skådat. Nä, men jag kunde på riktigt inte vrida på huvudet och axlarna hade fastnat någonstans i öronhöjd. När jag försökte räta på mig och dra ner axlarna i normalhöjd så gjorde det så satans ont att jag faktiskt började gråta. Och alla ni som känner mig vet att det är inget jag pysslar med så speciellt ofta. Så jag fick ringa min akuthjälp Gabban. Hon kom över med super-linimentet och masserade och tryckte en stund (sjukt oskönt ska tilläggas, inget man ber om i onödan) och efter en stund så släppte det lite. Så vi susade iväg till stallet för att rida och fixa Snorp. Mycket oskönt det också, men man bet ju ihop.
På kvällen lyckades jag scora lite muskelavslappnande tabletter av en arbetskollega som jag skulle ta typ var 4e timme tillsammans med Ipren eller Alvedon.
Själva tävlingsdagen då. Vaknade och kände mig egentligen inte ok, men skit i det, här ska tävlas. Man stryker sig ju inte förrän ett eller flera ben är av. Att stryka sig är för mesar! (Kan Lisen B, kan jag...)
Snorpan blev knoppad, det gick faktiskt bra, sen drog vi. Vi hann precis se Rebecca galoppera ut från banan, så vi missade hennes ritt. Men det hade gått bra, hon blev placerad i båda sina klasser (hon red de två första klasserna och jag red sista klassen). Grattis till henne! Kul med den nya hästen och allt. :)
Ellinor och Jennifer med barn kom och tittade, det var också kul!
Vi gick banan och konstaterade att det kanske inte var den mest optimala banan för Scilla, det var väääldigt långa vägar och avstånd. Hindren såg också väldigt små ut vilket inte är någon fördel för henne. Jag vet inte om dom verkligen var små eller om det bara såg så ut på den stora banan.
Innan jag hoppade upp grundade jag ordentligt med några muskelavslappnade plus citodon. Jag är ju rätt van vid att äta starka smärtstillande så jag tänkte att det var väl lugnt? Eh, inte riktigt kanske. Den blandningen har jag ju inte testat förut och resultatet blev... lite lätt luddig... Svårt att fokusera och hjärnan var liksom hela tiden ett halvt steg efter.
Lyckades i alla fall skärpa till mig på framridningen och red bra där, Scilla hoppade kalas.
In på banan och där byttes min skärpa ut mot nåt annat. Dumhet kanske? Efter hinder nr 1 som hon hoppade jättefint så var det lång sväng till 2an. Jag märker att jag ligger väldigt stort och tar en förhållning. Den gick liksom inte igenom (jag kanske bara trodde att jag tog en förhållning?) så jag ändrar snabbt taktik. "Nu ska jag inte sitta och bromsa fram till ett räcke här, jag tar det stort. Hon hoppar ju alltid stort om hon får"  Eh, nix inte såå stort tydligen. Det blev liksom ett språng till så hon mer eller mindre hoppade rakt igenom hindret. Bra ridet Johanna! Tappade lite fokus där men lyckades samla ihop mig igen och hoppa hinder 3-7 utan större problem. Efter hinder nr 7 så var det en rätt skarp sväng till 8an och vid det laget hade Snorpan blivit rätt (LÄS: väldigt) stark och jag hade problem att svänga. Resultatet blev att jag aldrig riktigt kom ur svängen så vi rev 8an också. Resultat alltså 8 fel. Typan....
Hur som helst så var Snorp väldigt fin egentligen men piloten var dååålig! Nu ska jag inte sitta här och skylla på min fina tablettkombo, men lite gör jag det. Men jag red ju helt klart dåligt också.
Nu skiter vi i det och laddar om till Märsta den 2 september. Då ska jag hoppa 1.10 och 1.20, och jag ska INTE vara hög på tabletter!
Jag har inga bilder eller film, de har Gabs och hennes pappa. Så de kommer när hon känner för att ladda upp dem.
Sammanfattning: Väldigt kul att ha hoppat på Ryttis fina gräsbana. Snorpan var lycklig och hoppade bra (när hon kunde). Och framför allt: Kids! Don´t do drugs...
 
Peace out!
 
 
Började min dag idag ute hos min fantastiska häst. Jag älskar min häst så mycket att det gör ont i hjärtat.
Hon fick idag bestämma själv vart hon ville gå och i vilka gångarter, hon var mycket nöjd med detta!!
Fina underbara häst, vad jag älskar dig!
 
Igår var det ju tävling och jag vet inte vad Täby-Roffe eller som hennes nya nickname Höghus-Johanna....Håller på med, väntar med spänning efter en liten rapport från henne.
 
Jag var som sagt ute och myste med Lillan idag, var tvungen att filma en snutt på hennes öron när hon galopperade iväg. Så jävla söt!!
 

Japp sitter här på parkeringen och inväntar att det är våran tur! Snorpan är söt som vanligt! Gräsbanan såg jättefin ut! Rebecca och Lorden kom 4:à i första klassen och ligger nu på en 6:e placering såhär långt! Jätte rolig debut med andra ord!!

Fast allvarligt, läste precis en artikel om att ägg skulle vara lika skadligt som rökning!! Äter man mer än ägg tre dagar i veckan så kan det jämföras med rökning?!?!?! Tre eller flera ägg per vecka ökade risken väsentligt för åderförkalkning i halspulsådern – något som kan leda till stroke. Ett ägg om dagen är nästan lika illa som att röka 20 cigaretter, åtminstone när det gäller att öka risken för åderförkalkning.
Jo men okej, hejhej då kommer ju jag dö typ nu!
Jag äter ägg varje morgonen, så nu kommer jag få en stroke och dö, typan!
På riktigt nu, ska vi inte alla bara sluta äta och bara dricka vatten? Med tanke på att man dör och får cancer av all mat hela jävla tiden! Snart kommer det väl en artikel om att vårat fina svenska vatten är förgiftat av hejochhå-bakteriern och dricker man för mycket av vatten så får man cancer eller stroke!!
Nej, mer ägg åt folket!
Konstigt att vi fortfarande finns till med tanke på att folk ätit ägg i flera tusen år!
 
Nu ska jag äta frulle, ska göra Äggröra! 
 
Jag gillar äggen, äggen gillar mig!
Därför är jag en åderförkalkad tjej!!
 
Japp, she´s back! haha.Som sagt, igår var det Helena Schiller träning och Snorp var taggad till tusen!!
Det studsades, galopperades fort och så tog hon bettet och hälsade hem..
Söt men knäpp, övningen var bra och lösgörnade som alltid. Älskar Helena!
Vi hade på ena sidan två räcken, på mitten sockerbitshinder och på andra lång sidan hade vi galoppbom, kryss, galoppbom, kryss, galoppbom, stigsprång fram på fyra fem galoppsprång till en oxer.
Sen hoppade vi olika små "banor" runt på dessa. I serien så tog Snorpan bettet och avgick.
Vi hoppas nu att hon inte gör såhär på söndag, för då kommer Johanna på probs!!
Knäppa lilla gulliga häst!
 
Jag är så jävla stolt över min målning här. Gabriella 4 år!!!
 
 
 
Ja den är ju lite mulen och kall kanske, men jag har redan hunnit tvätta 3 maskiner tvätt, en diskmaskin, gjort frukost till gubben och spanat runt på lite resor och hästgrejer.
Mys mys mys, det är härligt att hinna göra en massa saker innan man ska åka till stallet, känns som att man har ännu mera tid där då. Nu håller vi ALLA tummar och tår att Snorp inte är svullen i det lilla benet när jag kommer.
För jag vill så gärna vara med på Helena träningen idag!!
Nej nu måste jag skjutsa Martin till jobbet, han är en sådan tidsoptimist!
 
 
Ja det har ju kanske inte jag men skulle gärna vilja ha. Men egentligen, varför säger man så? Livet på en pinne??
Mycket märkligt. Jag och Johanna kan sitta och komma på lite olika märkliga uttryck ibland och undra var allt kommer ifrån. Hur som haver, Snorpan gick fint med Anki idag. Hon tyckte att hon var mjuk och rörligt, hon tyckte även att hon rörde sig väldigt mycket och fint i ryggen. Jojo, hon är en riktig liten gullis. Dock så var höger fram lite svullet idag, men det kan bero på en del saker, hon ömmar inte och det gick ner lite under ridning. Vi får se hur det ser ut i morgon för då är det Helena träning. Bästa! Som jag längtat!!
 
Om det är någon där ute som sitter på ett par miljoner får ni gärna ringa eller ta kontakt med mig. Hur ni gör bestämmer ni, jag är öppen för alla förslag, även flaskpost.
Min mamma säger Alltid till mig att jag skulle ha skaffat mig en egen lägenhet innan jag flyttade ihop med Martin just för att jag skulle få inreda den helt själv och göra den bara till min. Jag och Martin har ju inte riktigt samma sak men jag har ändå fått i genom två rum som jag vill ha dom. Det tackar jag för. Jag sitter konstant och tittar på nya hus, radhus, lägenheter och gårdar bara för att jag tycker att det är så sjukt kul. Sen när jag hittar något jag vill ha så kan jag planera hur jag skulle göra med allt. Haha, som ett lite efterblivet plommon.
Men åååh, tänk om man hade alla pengar i världen. Livet skulle vara så enkelt då!
Jag trivs ju inte i lägenhet, jag är en riktig Villa Villekulla unge jag!
 
På fredag ska jag och mamma åka ut på äventyr om vi har tur och någon kanske kan hjälpa till och ta Snorpan!
 
..och sicken middag jag bjöd på igår då. Jajamensan, igår skämde jag bort mina loved ones. Det fick oxfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås för att avsluta det hela med lite blåbärspaj. Smaskens.
Jag är jäkligt nöjd med tanke på att jag lärde mig att äta svamp för några månader sedan och fick till en himla god sås. Nu sitter jag och äter lite frukost, ska snart åka till stallet. Anki ska få rida Snorpan idag, hon har alltid velat pröva så då passar vi på nu innan vi flyttar.
Vi hörs senare idag.
 
Idag kommer jag ha en riktigt mysig dag känner jag, ska nu skjutsa Martin till jobbet och åka och handla lite mat. Sen kommer Johanna på en heldag av mys. Emma ska låna Snorpan idag. Jag har planerat en sådan härlig middag tills ikväll också. Tror att både Johanna och Martin kommer att bli nöjda. Eller jag hoppas de i alla fall.
Idag ska det mysas, ska städa hela lägenheten tills Johanna kommer och bara mysa över att jag är ledig idag.
Morgonen har börjat bra och jag känner mig glad och härlig idag. Haha.
Jag har haft så mycket tankar de senaste dagarna men idag känns allt väldigt bra.
Nu hoppas vi bara att känslan håller i sig men det tror jag!
 
Nyss hemkommen och lunchäten från stallet. Det är så mysigt att börja dagen med stallmys. Idag var det hoppning på schemat för Snorpan med Johanna, det är ju trots allt tävling nästa helg. Vi hoppade en serie och en oxer, så hade vi en linje med blockisar på ena långsidan. Snorpan hoppade fint och det känns bra inför nästa helg. Det blir ett kort litet blogg inlägg nu för jag ska åka och jobba, men vi kanske hörs senare. Bjuckar på ett foto och en film i stället. 
 
 
 
  
Japp, jag började min dag ute hos den bästa. Min lilla prinsessa. Eftersom hon fick dojjor på sig igår så bestämde jag mig för att rida ut idag. Det var länge sedan nu så jag kände att det var de enda rätta. Snorpan var på och galen! Haha. Hon studsade runt, var allmänt lycklig och glad. När vi kom på raksträcken så drog hon iväg i full galopp, haha. Hon sa ungefär såhär: "Matte, håll i dig för nu draaaaaaaaaaaar jag! Woooohoooo!!!!"
Hon kan vara det gulligaste i världen. Medans jag och Snorpan var ute på äventyr tog bästa mamma hand om allt stallpyssel, så när jag kom tillbaka var det bara att fixa hästen, kasta ut henne i hagen och åka hem. Kastade på henne en flughuva också, hon vart jättenöjd!
Jag börjar jobba om en timme så jag ska kasta mig vidare till duschen för jag ska ju cykla iväg om 30 minuter.
 
 
 
Idag är jag ledig, så himla skönt. Började min dag hos min finaste lilla toka som även fick sig ett par nya Gucci, hon fick även rullskor denna gång så vi får se om detta blir bättre. Red inne i ridhuset innan Åzha kom och idag var hon för första gången på en vecka inte helt vild. Haha. Skuttade över ett litet blockhinder också, hon kändes väldigt fin i galoppen. Sen åkte jag och mammsen på äventyr och Snorpan fick sig ett nytt träns av min bästa mamma.
Jag kommer ju alltid att hävda att ingen har så fina och bra föräldrar som jag.
Dom är verkligen dom finaste och bästa på denna jord!
Snart kommer fröken Hallerstedt också pöå besök, haha. Ska laga lite smaskig mat till henne samt sitta och snacka en massa skit på ballen i solen. Mycket mysigt!
 
Idag har jag jobbat 7-16, sista timmen satte jag mig i kassan som jag gjort hela helgen för att kolla på Svtplay och följa hoppningen. Satan va spännande det är. Jag öste järnet för att hinna hem till Jens och kom hem så att det var två ekipage kvar. Mycket nöjd. Nu håller vi tummarna för att Henke och Roffe nollar detta!
Jag funtar hårt på att byta från blogg.se då det hela tiden är strul speciellt med bloggappen, därav få inlägg av mig.
I morgon är jag ledig, heja. Ska bli kalas skönt. Dock ska jag upp med tuppen i alla fall för Snorpan ska få nya skor och jag ska hinna rida innan!
Snorpan är för övrigt helt galen just nu, fattar ingenting. Haha. 
Min lilla sötnos.
 

Igår fick jag äntligen pussa på min favorit mule igen. dock så kanske det inte var Snorpans favorit dag ur hennes synvinkel. Började med att ta in henne för att höra att höger bak var lös.... Ah, jag blir galen!

Hur som helst så var Anki där och visade hur man skulle dra av skorna, så nu kan jag det också. Super Anki.

Jag börjar fundera på att göra Snorpan till en barfota häst ett tag. Mellan tävlingssäsongerna, så att hennes hovar kan komma på banan igen. Detta är ett bevis på hur viktigt det är att man hittar rätt hovslagare, nu gjorde jag det för sent tyvärr men det kommer nog bli bra igen. Jag har pratat massa med Anki om diverse saker idag och känner att det nog kommer bli bra till slut. Men mer om det någon annan dag. För jag berättade ju faktiskt om gårdagen, haha.

 

Efter skoincidenten så var det klippning som stod på schemat och Johanna rullade in på stallplan, hon fick öva lite klippning och gjorde ett super bra jobb. Så nu är Snorpan så fin så fin. Sen tog vi en lunch paus som bestod av kycklingsallad Ala mig innan det var dags att rida. Snorpan kändes väldigt pigg och fräsch. Hon är en sådan guldklimp när hon är det humöret. Fick i alla fall rida satan eftersom Johanna körde payback time på mig så både jag och hästen flöt bort i svett till slut. Vi övade på förvänd galopp där Snorp var helt med på noterna, inte ett enda omslag. Duktig tjej, vi har inte övat så där jätte mycket på de så jag var super nöjd med lilla Sessan.

Sen övades det på "längning" upptag och samling. Hon var så fin!

Super Sessan!

 

Efter ridpasset så var det dags igen, nu var det badning på schemat. Nu kan man säga att Scilla var mindre nöjd!

Att tvätta huvudet på Diamond Scilla är som att leka med döden. Haha.

Hon gav Johanna en sådan skön dödsblick igår att jag höll på att avlida av garv men ren och fin vart hon!

Men sen slapp hon oss och vi åkte en sväng till Söderby för att kolla lite, Johanna har ju aldrig varit där och det kan ju vara en bra idé att ha sett stället man ska flytta till.. Vi passade på att lämna in kontraktet också.

Kommer kännas väldigt märkligt att lämna Upprätta efter 3 år. 

 

På kvällen körde vi grillmys på kolo med hela familjen Taikon.

Mamma, Pappa, Martin, Johanna, Fredrik, Linda och sötaste Neo.

Det vart grillad kött med stekt potatis från murrekkan med tzatziki och sallad.

Till efterrätt vart det mammas fantastiska jordgubbspaj och Lindas otroligt goda blåbärsmuffins.

Jag och Johanna åkte senare hem för att sitta på ballen och prata skit till klockan 02 i morse med te och varsin muffin. Mys på hög nivå.

Hon är bäst min fina gamla tant.

 

Idag har jag och mammsen varit i stallet på morgonen, Snorpan var vildare än tam.

När jag skulle skritta fram kände jag att hon var laddad till tusen, i traven var hon som en tickande tidsbomb och i galoppen så bockande hon och drog iväg. Haha, jag skrattade så mycket åt henne idag. 

Så till slut så kände jag okej, hon vill ju bara busa runt så jag hoppade av, tog av henne grejerna och innan jag knappt hann ta av tränset så hade hon gett sig av i en bockserie följt av lite kastade framben etc.

Gullan, hon sprang runt och busade och bockade i typ 20 minuter.

Så jävla söt!!!

 

Nu ska jag strax åka och jobba för att senare åka in till stan och mysa med bästa Patrik, han nya tjej och Smarre.

 
Min vackra varelse!
 
 
 

Nu så ska ni se att bloggandet ska komma igång igen, bloggappen är ett cepe och det är blogg.se också. Det är alltid någon bugg här och där.. Menmen, jag är ju ingen tokserri bloggerska som får gå på de stora galorna eller tjänar pengar på detta så man ska väl inte klaga utan börja aga. Nej klart jag inte ska börja aga. Märks det att jag är sjukt uttråkad?! Nej, vadå?'

Jag är ju Miss Tekniker här i min familj på 2. Det är alltså jag och Martin för er som nu inte förstod vad jag refererade emot. Jag har idag kirrat vårt World Wide Webb asså hur KUNG är jag inte.. Japp ett litet knapp tryck där, in i uttaget här och vips så hade vi internet igen. Tammefan! Jag bugar hjärtligt för era applåder. 

Annars då, vad händer här ute i cyberspace egentligen? Hallå, hallå. hallå.

Nej, jag kan ju berätta vad som händer här istället. Martin har idag slutat snusa.....

Nu tippar jag runt i lägenheten och pratar med mjuk och härlig röst mest hela tiden, tänker på vad jag säger innan jag bara kastar ur mig något, för nu kan minsta minsta lilla yttepytte saken göra att han går i taket.

Han är lite som Spindelmannen när han går där uppe i taket, han är häftig min man alltså, men farlig.

Varför kan han inte sluta snusa någon annan vecka då jag inte är hemma. Så mycket som jag varit hemma denna vecka har jag inte varit på 1 år typ. Grattis till mig såhär i oturen.

Snorpan är tjock och har mycket päls som hon även fäller! Måste återgärdas.

Johanna, Mammsen och Papichulo har tagit hand om Snorpo denna vecka. Heja heja för dom.

Hoppas att jag orkar röra mig utanför dörrarna i morgon, saknar min lilla mule.

Då ska jag minsann klippa henne så hon slipper dö av värme och fett som sin matte. Stackars lilla horsie.

Roo Gård hatar nog mig för att jag varit sjuk denna vecka, men så kan det gå.

Nästa vecka är det Snica som gäller, YEAY, då ska jag jobba och faktiskt få Tjäna pengar. Pengar som jag sen faktiskt kommer att få in på mitt bankkonto. Hur kul är inte de.. Det tycker jag är kul.

Nä, gott folk nu var mitt ointressanta inlägg slut för idag. 

Vi hörs i morgon, då ska ni få höra mera om mina äventyr i vardagen.

Lyllos er!