Åh JA vad glad jag är. Snorpan var hur bra som helst idag. Hemligheten ligger i min mammas matsäck och min blodsockernivå. Haha.
Skämt och sido så var Snorpo verkligen bra, vi hoppade en väldigt rolig övning idag som innehöll en och annan omhoppningssväng. Yeay. Jag älskar omhoppning. Bästa bästa.
Vi började med att hoppa fram på en åttvolt, krysset till räcke, till krysset, till oxer. Det var väldigt trångt för Snorpan men hon skötte sig bra. Sen hoppade vi hindrena på medellinjen, alltså krysset till ett stigsprång där det var 19 meter emellan, 5 normala galoppsprång. Snorpo var kalas. Efter det la vi till trippel och plank. Snorpan var super i svängarna, med att hålla galoppen, lite hetsig och en och annan gång galopperade hon i sina 5 meter galoppspång men de gick de med. Hon har blivit så mycket bättre på att komma tillbaka och korta sig snabbt. Sen hoppade vi lite olika linjer.
På slutet var det dags för en liten bana. Kryss till räcke, snabb sväng till höger runt på planket, snabb sväng till vänster till oxern, räcke, sväng snabbt över ridbanan, byte runt planket till trippeln, 5 galoppsprång och avslutning på räcka. Scilla var sjukt bra, hon hängde med i varje sväng, var framme och uppe i galoppen och hade egen bjudning hela tiden. Hon var min lilla super häst idag. Så himla fin. Göllan.

Ibland så är verkligen min häst bäst.

Haha, jag ber om ursäkt för min lilla "målning"

Jag älskar mina onsdagar, jag pratar såklart om gårdagen. Igår var jag som sagt ute och hälsade på Cajsa på hennes jobb och mitt sommarjobb ute på Roo Gård, det är så sjukt mysigt där. Johanna och jag myste på tills Grey´s. Vi har ju liksom haft våra onsdagar nu i sisådär 100 år. Jag vet, vi är sjukt gamla och så är Johanna ändå 150 år but still going strong. Man skulle kunna tro att vi är häxor med tanke på att vi ser så mycket yngre ut men vi har bara haft tur med gener. Hon hade lite mer tur med tanke på att hon enbart äter godis, chips, dricker cola och röker som ett rökeri men ändå är smal och snygg medans jag ser ut som en liten köttbulle vad jag än äter. Heja heja.
I morse hade jag så sjukt ont i mina lungor så det vart ingen morgonpromenad, planterade om på balkongen i stället. Morgonmys helt enkelt. Jag har även suttit och spanat runt på nätet lite efter nya balkongmöbler. Nu är jag trött på min balkong efter 2,5 år, det är så länge den har sett likadan ut. Trist tycker jag. 
Idag är det Helena träning, yippie. Mammsen kommer vara med så då vet jag för säkerhet att jag kommer ha mat i magen innan jag rider så jag slipper total breakdown under passet. Haha.
Men jag återkommer om kvällens bravader.

Måste passa på att Gratta min fina http://isabellellinor.blogg.se som tar studenten idag.

Sicken mysig dag jag hade igår. Började min dag med ute ritt med Emmsan, sen var det dags för lite jobb, vi spelade brännboll så det var inte så himlans jobbigt. Nu är det bara en vecka kvar, sen tar jag långledigt. Efter jobbet så tog jag mitt pick och pack och tog Blå tåget in till staden där fina Lisa väntade, det blev lite sushi och sen rosé på Terrassen i kvällssolen, så mysigt. Hann även hem och säga hej till lilla Fredrik. Åh det är så mycket jag skulle vilja göra typ nu, när jag tar min lilla ”mini” semester nu ska jag mysa mysa och mysa runt i staden.

Ikväll är det Roo Gård och Cajsa som gäller, sen ska jag som vanligt åka förbi min lilla Johanna och Grey´s mysa.

I morse när jag vaknade var det meningen att jag skulle hoppa i mina träningskläder och köra sjöarna men nej nej eftersom Mr. Pollen är piggare och starkare än vanligt så kunde jag knappt sova för att jag trodde att mina små lungor skulle ge upp. Så det blev att gå upp och trycka i sig all möjlig medicin sen gjorde jag lite frukost till Smarre.
I skolan har det inte hänt mycket, Elin var äntligen tillbaka och jag har bakat bullar med barnen hela dagen lång. Ni ser ju tokspännande dag har jag haft.
Mina stövlar är inlämnade hos skodoktorn och får lämna sjukhuset på onsdag och jag hatar och då menar jag verkligen HATAR att rida utan stövlar. Känns så jävla mysko, så idag fick Snorpan longeras. Haha. Jag testade med att sätta ett snöre (som vi säger på Djurs men som andra säger gummisnodd till) mellan bena i hopp om att Snorpo skulle sänka sig lite men tji fick jag. Hon tyckte mest att jag var dum i huvudet och fattade inte poängen med den så hon gick mest och spände emot. Men om man ska säga något positivt om de så var det att hon inte sprang och bockade lika mycket. Alltid något.
Roligaste idag var ändå att Snorp gick i hagen när jag kom, men 10 minuter när jag mockat så var hon utanför och betade på en gräsplätt. Hon kör på att gräset ALLTID är grönare på andra sidan. Min lilla Houdini.

Att jag inte bloggat på över en vecka. Herregud. Och mycket har hänt. Snorpan går av bara tåget, hon tycker att det är lite varmt men annars är hon fin. Vi hoppade i torsdags, överlag gick det bra. Hade varit kalas om hon kunde sluta vara så nonchalant bara. Jag har fått nytt jobb så nu ska jag snart lämna mina små kompisar med delade känslor. Vi har bestämt hur Snorpans avslutning på hennes lilla tävlingssäsong ska se ut. De kommer bli 3 tävlingar till plus den 6/6, sen är det sommarlov för lilla hästen. Jag mår kalas och njuter av solen och värmen.
Igår hade jag mys grill med pojkarna plus finaste mammsen. Hur mysigt som helst.
Nu ska jag dra iväg till Snorpan, hoppas på att solen dyker fram så vi kan fota Casper också.

Jag återkommer.

God afton gott folk!

Som vanligt efter tävling så är det Täby-Roffe som gästbloggar lite om gårdagens eskapader. Igår, lördag, var det dags för oss att ta oss an Märstas stora utebana. Igen skulle vi hoppa 1.00 m och 1.10 m.
Dagen började lite sisådär när jag skulle knoppa Snorpan. Jag och Gabban tänkte att hon skulle vara extra snygg denna dag och därför ha knoppar. Det tyckte INTE Snorp. Sjukt jobbig var hon, jag var på väg att istället ge henne en stubbman ett tag där. Men jag bet ihop och lyckades få dit knopparna till slut. Dock inte så snygga som man kunde önska...
Vädret var i alla fall kalas så det var ju trevligt. Monkan hade som vanligt fixat Cola till mig också så nu var läget stabilt igen.
När jag började rida fram till första klassen kändes hon ganska loj och seg. Absolut inte ojämn eller så men inte så bra helt enkelt. Lång som en evighet. Detta fortsatte på banan så där rev vi 2 hinder. Blä. Vi överlade lite snabbt om det kanske var nåt som var fel men kunde inte komma på nåt. Vi bestämde därför att jag skulle starta nästa klass också och om det fortfarande inte kändes bra så kunde jag ju alltid utgå. Nu sportade jag upp henne rejält när jag red fram, kortade ihop henne ca en halvmeter. Jag hade ingen direkt plan att jag skulle typ vinna eller så, jag tänkte bara försöka rida felfritt. Nu var Scilla mycket bättre och hade vaknat till ordentilgt. Så när jag ridit felfritt i fas 1 så tänkte jag: Äh, va fan - nu kör jag. Bära eller brista liksom. Och det gick ju vägen, vi var felfria även i fas 2 och med en bra tid. Såpass bra att den räckte till en 2a placering! (av typ 52 startande eller nåt)
Snorpan fick alltså igen gå in på prisutdelning och galoppera ärevarv. En ganska så trött Snorp denna gång, fick kämpa lite för att få fram henne i galopp på ärevarvet, ha ha.
Anyhow, efter en lite skakig start på dagen så fick den ett bra avslut. Scilla hoppade jättefint i andra klassen. Hon hoppar ju faktiskt inte speciellt bra när det är för lågt, hon blir väldigt nonchalant och loj. Så nu blir det inga fler 1.00-klasser, det är liksom ingen idé.

Har tyvärr inga filmer att bjuda på idag, de kommer imorgon. Däremot får ni lite bilder så länge, håll till godo!

Snorpan, lilla söta fantastiska häst. Hon var duktig igår. Hon gjorde mig lite orolig till första klassen då hon var helt off, nochalant och loj. Nä, kändes inge bra. Men mer om det ska ju Täby-Roffe skriva senare under dagen.
Till andra klassen var hon en helt annan häst, och kom 2:a. Duktiga flickor jag har va!
En annan duktig flicka i mitt liv igår var ju min Bästa Spank
http://halsoankan.com/
Hon sprang Stockholms Brantaste igår. HERREGUD, varför utsätter man sig för sådant?!
Hon var super duktig, tyvärr kunde ju jag inte närvara eftersom mina andra två brudar var på äventyr.
Men nästa gång är jag på plats!
Nu ska jag strax åka till stallet och ta hand om lille super horsie innan det bär av med mina fina donnor Emma, Tollan och Lil´Suz till Märsta idag igen!

Håll till godo, en hel utvärdering om gårdagen kommer av Täby-Roffe ikväll!

Världens tråkigaste jobb natt, lite sömn och nu tävling. Yeay.
Hoppas Snorpan är vaken och redo.

...på mig själv och på att jag sätter mig i en dåliga situationer helt i onödan. Som t.ex varför sätter jag mig på hästen inför en träning när jag inte har ätit på 6 timmar när jag vet att jag kommer ha blodsocker nivå 0 och då ligga på bristningsgräns med kanske världens kortaste tålamod?! Varför är jag en sådan korkad person? Har du svaret? Berätta gärna för mig då!
Träningen idag gick alltså inte som en våg på vattnet, nejnej. Snorpan tyckte att piloten var jobbig och ville för det mesta kasta ut rumpan till höger och bogen till vänster, och tyckte därför att jag dum i huvudet som tyckte att bogen och rumpan skulle in. Så idag bråkades det mest. VÄRDELÖST!

Blir Snorp bättre när matte blir arg?
Svar:Eh, nej!
Blir snorp spänd och studsig?
 Svar: Ja.
Blir Snorp hetsig?
 Svar: Ja.
Tycker Piloten att hon är värdelös på att rida då?
Svar: Ja.
Blev det bättre på slutet när Piloten tog ett djup andetag och faktiskt började rida lite?
Svar: Ja, bättre men inte bra.
Var det för att det då redan var lite försent och lektionen var slut?
Svar: Ja.

Dagens bästa var nog jag som speaker idag. Natasha och Lydia tyckte iaf det. Tack!
Kul att någon tycker att man är bra på något här i livet.
Kanske borde ringa Falsterbo och Globen och säga att jag är deras nya speaker.
Ska ringa SVT också, säga att jag tar över WC med Lotta. Dom kommer nog bli super glada och hoppa av glädje av mitt samtal. Som sagt Natasha och Lydia tyckte ju att jag både var underhållande och gav bra med information.

5 av 5 toasters: Gabs i Speakerbåset
-5 av 5 toasters: Gabs på hästryggen.

Så kan det gå när inte haspen är på.

Hej påre!

Bästa hästen.


Dock så innehåller min lilla härliga långhelg båda jobb och tävlingar men jag behöver i alla fall inte hänga på häxancondo. Igår var det lite nattjobb som gällde med en massa fulla arga små idioter, det skulle skrikas och slås i ett. Ett litet tips till alla er som går ut och skakar rumpa på helger, snälla små små tjejer, SLUTA SKRIKA som om det var 10 år sedan ni såg varandra sist när det egentligen är så att ni fikade 2 timmar innan ni gick ut! Killar sluta bröla, stenåldern var för en herrans många år sedan och talet är väl utvecklat nu! Testa de! Har man inga pengar går man inte ut, för måste man stå och diskutera garderobspriset som ligger på 20 kronor och utge sig att vara ett rikspucko så stanna hemma! Plus att kan man inte ens dricksa 3 kronor till bartendern så gå hem eller gå inte ens ut!

Jag ser nu på klockan och känner i magen att det är dags för frukost och sen bege sig till Djurs, ska speaka Silverhästen idag. Sen ska jag åka till stallet och hjälpa Isa och Prisse att hoppa och efter det är det dags för Helena. Yeay!

Ja, såhär på morgonkvisten står jag och bakar bullar. Just nu håller de på att jäsa under sitt lilla täcke och ska snart in i ugnen. Efter mitt lilla bullbak ska jag åka till mammsen och sen till pappsen och hämta lite schabrak och täcken som pappsen har tvättat till Snorp. Idag ska Snorp ha vilodag och i morgon är det Helena träning.
Även idag ska jag enbart jobba 3 timmar i skolan eftersom barnen är på äventyr och i natt blir det lite Tegeljobb.
Igår hade jag en mysig uteritt med Emma och Tollan, vi skulle rida till Jaktstugan men det stod två containrar i vägen så det fick bli lite skogsmys i stället. Men det var också mys.

Nu måste jag återgå till mina bullar.

Ny vecka, hej och hå. Avslutade förra veckan med lite hoppning på söndagen igen då Snorp var lite wild and crazy i lördags. Byggde upp en liten serie och kastade upp Johanna. Hon var inte alls lika spänd eller hispig som i lördags men det måste ha varit något för hennes box såg ut som sju svåra år i söndags. Men som sagt hon hoppade väl och avslutade med ett språng på 1,40. Eller nu ljuger jag för efter hon hade hoppat det språnget så sänkte jag allt till typ 60 cm så det var ju sista språnget.

Igår skrittade jag ut med Eva och Carisma i cirka 40-50 minuter innan jag gick in i ridhuset. Fokus på att hon i galoppen inte skulle dyka utan vara uppe hela tiden. Hon tycker såklart att det är skitjobbigt men på slutet vart det riktigt bra. Traven var hon SUPER i, mjuk och mysig. Hon har börjat få upp sin kondis också, hennes puls har börjat gå ner mycket snabbare efter pass. Yeay.
Idag ska jag nog rida ut.

Japp. här sitter man och myser med min lilla kassa. Idag har jag haft mysdag med mammsen. vart hos crazy horse som hade damp idag. Allt som gav ljud av sig var som ett startskott och spänd som en pilbåge. Lillknäppisen. Skuttade några språng sen fick mamma skritta ut. I natt blir det ingen sömn för mig då jag ska följa med Malin och Inferno på tävling. På kvällen ska jag på en teater med min fina karl. Nej men om man skulle jobba lite...

Bullar fyller hela mitt kök, jag ska ha mysdag med mammsen och det ska skutteliskuttas med Emma och Linda.
Mysmysmys.
Nu ska jag plocka ihop lite kläder inför kvällen sen drar vi.

Idag började jag min dag i stallet med fodring och utsläpp då Helen och Malin är på äventyr iFalun med Jessica. Efter utsläpp red jag och Snorpan ut i mysvädret. Nu har fått gå ute 3 dagar av 4. men det gör inget. Snorpan älskar det och vi måste konditionsträna så  mycket vi bara kan. Nu sitter jag på samlingen med barnen och lyssnar på saga och ska alldeles strax gå och äta mellis. hej så länge.

Så var det onsdag då. Inget Grey´s mys idag då jag ska träffa Lisa ist. Dock blev jag inringd i morse till jobbet då alla förutom 1 är sjuk hos 2:orna. Grattis till mig. Heldag med ligisterna.
Snorpan skötte sig bra igår också, Emma och jag red ut och myste i morgonsolen. Idag ska Johanna rida ett dressyrpass skulle jag tro och imorgon bitti hade jag tänkt mig markarbete egentligen men kom på att det är Anna träning så får bli en annan dag. På lördag ska jag hoppa lite, det var hundra år sedan jag hoppade på min lilla häst. Ska bli skitkul. Nej nu måste jag bege mig.
Suck.

Igår hade jag en rätt mysig dag. Först var det som sagt skolan, vi hade ute mellis så vi satt på en filt och drack kaffe. Sjukt jobbigt. Efter skolan åkte jag och red ut på Snorpan, vi ska ju konditionsträna nu så jag körde på bort till Vada kyrka och tillbaka. Snorpan skötte sig riktigt bra, trav hela vägen dit med lite skänkelvikningar, tempoväxlingar, växla mellan lång och låg till att få henne kort och plocka upp och galopp med samma upplägg hela vägen tillbaka. Hon var superhäst. Självklart fick hon galoppera på sista biten hem. Snorpan ska även idag få rida ut, jag ska alldeles strax åka. Måste ju åka förbi pappa eller Emma sedan och duscha då de stängt av vårat vatten lite sådär bara. Härligt att bo i lägenhet.....

 

Tjääna!

Täby-Roffe här, som vanligt gästbloggar jag efter tävling. I går, lördag, var vi alltså på tävling med Snorpan. Denna gång var det på Hufvudsta och klasserna som skulle hoppas var 1.00m och 1.10m. Vi hade tur med vädret även denna dag, det hade varit lite oklart hur det skulle bli med den frågan ett par dagar. Att hoppa på utebana i regn är ju inte direkt nån höjdare. Men dagen till ära sken solen.

Detta var alltså Snorpans och min debut på utebana, och den stora frågan var hur hon skulle reagera på detta. Skulle hon kolla på allt annat runtomkring eller faktiskt koncentrera sig på sin uppgift? Ingen visste. Hur som helst så hade hon på sig sin nya bruna outfit från Schockemöhle och var sjukt stylish och snygg. Ni som känner mig vet ju att jag kör efter devisen "kan man inte vara bäst kan man i alla fall vara snyggast". Och det skulle hon vara hur det det än gick.

Första klassen då, 1.00m. Scilla kändes fokuserad och sportig, bra början. Hoppade runt utan någon större ansträngning och plötsligt var jag i omhoppning. Eller fas 2 om man ska vara korrekt. På väg mot sista hindret får jag nån slags förvirrad tanke om att nästa startande står i vägen framför hindret jag ska hoppa. Rider ut vägen lite stort och inser då att det inte alls var det hindret jag skulle hoppa! Det var ju hindret lite bakom, till höger. Hur i hela helvetet lyckas jag göra samma misstag som förra gången, igen??? Jag som, som sagt, ALDRIG glömmer banan. Kan jag skylla på åldern eller? Nej just det, jag är ju bara 23 så det går inte... I alla fall så får jag rida lite slalom till sista hindret som Scilla klippte felfritt även det.  Felfri men med en rätt kass tid så vi blev inte placerade i den klassen. Lite surt, eftersom vi med största sannolikhet varit det om jag ridit rätt väg väg. Gabban undrade lite stilla (LÄS: högljutt) vad mitt problem med att komma ihåg banan var. Ja, ja, bara att skärpa sig till nästa klass.

Film nummer 1

 

Sista klassen var då alltså en 1.10m, nu kändes Snorp lite trött. Men vid gott mod! Jag fick driva till tusen, fick lite krampkänningar i benen där ett tag. Nu hade jag stenkoll på banan så när jag igen var felfri i grunden (fas 1...) så visste jag precis hur jag skulle rida. Fläskade på lite i omhoppningen, det är ju så man vinner tid på Scilla. Inte på att ta de små, tighta svängarna som andra kan ta. Det gick ju vägen och vi var felfria igen med en ganska bra tid. Men eftersom jag hade ett så tidigt startnummer så visste man ju inte om det skulle hålla hela klassen igenom, och om jag faktiskt skulle bli placerad. Men det gjorde det och vi slutade 3a! Snorpan fick alltså gå in på sitt livs första prisutdelning och galoppera ärevarv. Hon fattade inte riktigt vad det var frågan om men hon verkade tycka att det var kul. Hon tyckte i alla fall definitivt att det var kul med alla som klappade på henne och gav henne morötter.
Mycket trevligt tyckte hon!

Film nummer 2!
 

Dagens betyg för Diamond Scilla AKA Snorpan blir 5 av 5 toasters. Mycket bra häst!

Nästa tävling blir den 19 maj på Märsta. Även då hoppar vi 1.00m och 1.10m. Då håller vi tummarna för att vi ska ta hem en ny plakett att spika upp bredvid Hufvudstas. :)

Simma lugnt kompisar, peace out!

/Täby-Roffe

Bildbomb


Jag Älskar min häst ♥

Idag har mina flickor varit så duktiga. Snorpan nollade båda klasserna och blev placerad i 1,10:an. Jag hinner dock inte skriva mer för måste åka ner till jobbet. En fullständig rapport med bilder och filmer kommer i morgon.

Japp, idag bär det av till Huvudsta. Stans kanske rörigaste tävling, dock så är det en av mina favorit tävlingsplatser lustigt nog. Jag tror att det är för att alla är så fruktansvärt trevliga där. Hur som haver så ska det bli kul och se hur Snorpan reagerar på allt. Hennes problem är ju just detta med att fokusera på rätt saker, tex sin ryttare och inte titta på allt runtomkring. Det är då hon river. Men som sagt detta kommer nog bli en riktigt lärosam dag för lilla hästen. Igår var en riktigt mysig dag, först var jag hos frisören och klippte av mig håret, sen åkte jag hem och käkade lite lunch och sen iväg till stallet. Snorpan och jag red ut, vi red lite över allt. När vi travade två varv på Sjöängen så kom det två killar och fotade mig lite i smyg, skumt. Men Snorpan kändes pigg och glad, sen red jag hemåt och galopperade på våran "utebana". Badade Snorpan också, skitsur vart hon, speciellt när jag sprutade vatten i hennes ansikte. Haha. Hon gav mig onda ögat. Ajsing bajsing.
Men nu så ska allting vara klart, Snorpan är badad, sakerna är smorda och inlagda i transporten, ska bara hämta mammsen och sen iväg. Mys. Dock så var jag så trött i går kväll att det inte vart några bullar. Fy på mig. Får försöka i morgon igen för inatt så är det jobb på Tegel som gäller.
Kommer nog en liten Taby-Roffe bloggning i morgon också om dagen.

Nu ska jag dricka upp mitt te för att sedan hämta min fina lilla mamma.

Som jag har sovit de senaste tre dagarna. Så himla skönt. Men det har också gett resultat, idag vaknade jag klockan 7.00 pigg och utan feber. Woho. Men ska ta det lugnt idag med. Ska bara bada Snorpan inför morgondagen annars ska jag ligga på soffan och kolla på film. Jag är till och med hungrig för första gången denna vecka. Kan man ju äta en god frukost. Trevligt.
Bullar, ska baka bullar också.

Som alla vet så har Johanna varit min bästa vän halva mitt liv. Jag skulle kunna gå över lik för henne och jag vet alltid att jag har henne på min sida. Hon är bäst helt enkelt. Men genom åren har det kommit och gått hästar i hennes liv. Alla minns ju MD som är en mycket speciell häst i hennes liv men sen har vi ju den där lilla terriern från Irland. Travis. Hästen med den härligaste personligheten. Han är allt och så mycket mer. Han är Djursholms Ridskolas bästa häst alla kategorier. Han går handikapp till att åka ut och tävla 1.10 klasser med sin favorit matte Johanna. Han är en helt fantastisk häst. Eftersom jag har hängt med enda sedan denna lilla knäppa häst kommit till Djursholm och sedan Johanna började rida honom så känner man ju hästen ganska bra. När han kom kunde man inte rida med spö, han hoppade inte kombinationer etc. Men vad gör denna fantastiska lilla häst inte nu. Han gör allt och lite till. Jag har såklart en massa minnen under hela denna tid, kommer aldrig glömma när Johanna hoppade Travis barbacka för Fredrik på ett räcke som var 1,40. Barbacka!

Lyckan hos Travis när Johanna hoppar upp är helt fantastisk. Han börjar kasta med huvudet, steppa runt och är allmänt knäpp. Han kastar så mycket med huvudet innan start att Johanna var tvungen att köpa en irländsk martingal för att tyglarna for över huvudet på honom. För att ni ska förstå så ska jag nu visa lite bilder från dagen. Som sagt, Johanna och Travis har varit Stockholms Mästare 5 gånger nu och han är 18 år, men när Johanna hoppar upp känner han nog sig inte äldre än 6.

..och som vanligt så spenderar jag min 1 maj på Färingsö Ridskola med Djursholm. Japp, det var alltså dags för Stockholms Mästerskapen igen. Ekipagen var,

·        Johanna och Travis

·        Lydia och Othilia

·        Lovisa och Moliere

·        Anna och My Way

·        Emelie och Cervantes

I förklassen placerade sig Lydia och Johanna, 2:a och 3:a. Lydia slog Johanna med någon hundradel. Båda red väldigt bra. Sen var det dags för Mästerskapsklassen, alla red väldig bra och Lydia hade ett oturs pet på sista hindret. Typan. Sen var det dags för gammeltanterna och först ut var Johanna som var nolla och sen Anna även hon nolla. Det var 5 stycken som gick till omhoppning där Johanna red som en tok och tog hem hela kalaset för 5:e gången. Hon är alltså femfaldig Stockholmsmästare, jag och Travis förstårs. GRATTIS! För att sammanfatta hela dagen så var den super härlig, alla red bra och var på bra humör.
Det är alltid lika trevligt att åka ut med "the old gang" och mysa.