Ja, det är ju inte så jävla kul att sitta i kassan kan jag säga, så man får göra det så roligt det bara går!
Som nu, har suttit och ritat en övning som Johanna ska få hoppa på torsdag och börjat kladda på vad jag ska skriva på mitt papper jag fått från transportstyrelsen där de vill att jag ska böns och be om att få tillbaka mitt köris, och ja, jag kommer nästan böna och be! Sen kommer jag hålla tummarna så hååårt!!!
För om de godtar min lilla snyfthistoria så får jag tillbaka mitt körkort om 3 veckor och de tackar jag inte nej till!

Så Gabriella Wallin, har du lärt dig något av detta nu då?
Eh ja, man ska inte köra när man är stressad och irriterad!
Man ska inte säga att man kan träffa folk om man inte hinner bara för att försöka göra personen glad, för de resulterar ofta i att man stressar hem och kör för fort! Jag har ju hunnit analysera rätt mycket nu under mina snart 2 veckor utan körkort!

1 timme kvar till lunch, nu köör vi people!!

Ja, de positiva med att vara körkortslös är väl promenaderna! Jag är ju ett litet fetto så jag behöver ju dom!! Idag är det galet halt men friskt, lagom kallt. Jag är alldeles strax framme vid jobbet! Hörs senare kompisar!

Japp, här sitter vi, jag och mami. Haha! Det var säkert 8-9 år sedan jag åkte bananen! Känns lite mysigt faktiskt! Snorpan var en knashäst idag, det bockades som aldrig förr! Haha, men hon blev superfin på slutet, mamma tycker att vi ska starta en dressyr....
När jag kommer hem om cirka 2 timmar så ska jag och Martin rulla köttbullar, gött! Nej nu ska jag vara lite social med mamma ❤

Regn och rusk är nog det bästa orden för dagens väder. Jag trodde att jag skulle blåsa omkull när jag gick hem från jobbet!! Herregud!
När jag gick längst Råsundavägen så såg jag en stackars brevbärare som var ute och cyklade, sicken hjälte!! Tycker så satans synd om dom. Jag har haft en fantastisk dag på jobbet idag, myst runt hela dagen. Papi the stalldräng tog hand om Snorp, han är världens bästa papi! Nu sitter jag hemma och myser, ska nog ta en dusch och dra igång en liten brasa! Sen ska jag kramas med min fina karl.

Åh idag har jag haft en sån fantastisk härlig dag, massa kärlek och mys. Började min dag med att mamma och pappa hämtade upp mig, vi åkte och titta på lite hästsaker vilket resulterade i ett nytt täcke! Haha, min mamma är en täckestok. Snorpan fick även ett slow feed net, så nu ska hon förhoppningsvis sluta kasta i sig mat!!
Sen åkte vi till stallet, pappa aka the supermocker mockade medans mami och jag fixade mat och satte upp Snorpos nya nät. Sen hämtade vi snorpan, provade täcket och skrittade ut men innan vi gav oss iväg så, hör och häpna, hoppade Papi upp på Snorpo!!! Woho, det tog hela 37 månader innan jag äntligen fick upp pappsen. Barbacka dessutom. Haha. Dock så hoppade han bara upp och gick kanske hela 5 steg men i alla fall. Nästa gång ska jag ha sadel på och pappsen ska få en hjälm på sig. Sen bar det ut i skogen och ner till fälten för en ruskigt härlig mystur. Vi stannade på vägen och hade lite picknick, te och mackor blev det. Så mysigt, Snorp fick mumsa på morot och gräs, ååh det var så härligt! Jag har världens bästa och mysigaste familj, Snorpan var helnöjd!
När jag kom hem så tog jag och Martin tag i köket, nu har vi rensat hela köket, alla skåp, alla luckor, allt!
Vi kom fram till att vi ska "göra om" lite också tills vi ska renovera och bygga om köket, så det blir lite mysigare!
Nu ska jag snart ringa John Blund och be han komma över, i morgon är det jobb 7-16 så klockan ringer 05:45.
God natt folket!
 
 

Bästa dagen med min fina. Idag har jag haft en sådan härligt underbar dag! Började med stallmys med papi och Snorp! Vi skuttade lite på en studs, oxer och en grind! Snorp skötte sig bra, lite nonchalant ibland men fin. Sen åkte jag hem för att ha kvalitetsdag med Martin!
Vi åkte runt och handlade en massa roliga saker, bland annat så köpte Martin en bak/köksassistent till mig! Lycka! Jag har precis provkört den så nu ligger det en kladdis i ugnen och väntar!! Vi har ätit en härlig middag och ska strax dra på en film. Mys mys mys!
Glöm inte att dra tillbaka klockan 1 timme innan ni går och lägger er i kväll!
Nu får man sova en extra timme och ni som är på krogen får vara ute en timme längre, om krogen har fått tillstånd vill säga!!
Glöm inte att dricksa de söta bartenderna!!!

Håll i hatten, idag är det lördag och världens mest fantastiska väder. Smarre har lagat frukost åt oss så nu är vi redo för dagen. Första stoppet blir stallet, sen får vi se vad resten av dagen ger oss. Vi har ju dejtday idag!
Lite lägenhetsmys, kanske en IKEA men med största säkerhet middag på något härligt ställe.
Han hetsar, så nu måste jag dra igång.
Herå!

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag får gå hem och mysa!
Dagen har gått fort idag så det är ju skönt! Ikväll ska jag ha ensam mys en stund då Martin är och slår på sina trummor.
Johanna har Snorpan men jag har inte hört något ifrån henne så jag hoppas hon lever....

På väg till jobbet, idag är det kallt!!
Minus 3 visar tempen.. Än så länge har jag inte mött en människa på min lilla promenad! Hoppas denna dag går fort...

Idag har jag haft en riktig mysdag med Martin, först mysfrukost sen skulle vi åkt på en utförsäljning i Sollentuna men det var så jäkla mycket folk så vi gick in och ut på 1 minut!! Då hade de bara haft öppet i 10 minuter men folk var som galna, man kunde nästan tro att världen skulle gå under och detta var de sista de skulle göra! Så vi åkte och kollade lite i Stinsen i stället, åkte därifrån med nya skor och lite kläder. Självklart så går mitt liv i sin vanliga ordning så vi var ju tvungen att byta däck också eftersom det var punka på ena däcket!!!!!
Men sen var det Snorpan mys för hela slanten, dock så var hon på lite surigt humör idag men så kan det vara ibland. Vi red ner till ängarna och myste runt, Smarre fotade lite, bilder kanske kommer senare. Nu är vi hemma och myser vidare, har ätit lite thaimat och ska strax dra på en film!
Hoppas ni också haft en mysig dag i det härliga vädret!
Emma åkte ner till Gbg idag, så nu måste vi alla hålla tummarna för Emma och Tollan i helgen!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2012/pic_50896bdee087c3374482ed8a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2459920/images/2012/pic_50896bdaddf2b301fc000271.jpg" class="image">

Idag har jag haft sovmorgon eftersom Johanna har horsie idag. Det är en fantastisk dag idag, jag hade mer än gärna ridit ut denna morgon och myst med min fina men nej nej. Jag längtar tills i morgon när jag får pussa på min fina mule igen. Alla säger att "de är väl skönt att bara kunna åka hem efter jobbet" eller "va skönt att du får ta en sovmorgon", ja, det kan det väl vara om det nu hade varit själv valt.... Men nu är det ju inte så. Det känns konstigt att jag inte får träffa min sötnos på två dagar. Men i morgon är det Helena träning, yeay!

Snart är det dags för jobb, 12-21. Woop Woop!

Ibland kan nymoderheter i ridhuset vara riktigt läskiga!

i
Eftersom Täby-Roffe skrev en novell i inlägget innan så tänker jag bara säga hej och lägga upp filmerna från i helgen!
Hello people!
Täby-Roffe här, är nu tillbaka på banan efter helgens osköna schema. För att förklara lite varför jag var så trött i helgen (för de som undrar) så såg mitt schema ut såhär:
Fredag: Gick upp vid typ 11. Fixa lite grejer under dan, åka till stallet och rida och sen jobba till kl 04. Var hemma typ 04.15 då jag hängde i soffan i typ 20  min för att sen byta om, äta frukost och packa grejerna inför tävlingen. Klev utanför dörren vid 05.20. Åkte och hämtade Gabz för vidare färd mot stallet/Söderby. Knoppa och fixa Snorp, packa ihop grejerna, lasta och sen avfärd mot Hamre. Tävling hela dagen i regn, åkte hem (körde alltså hela vägen från Hamre, Västerås) vid ca 16.20. Hemma runt 18, lasta ur häst och prylar. Vidare färd mot Skesta där släpet bor. Koppla av det, sen vidare hem till Gabban för dusch och ombyte till jobbkläder. Åka till jobbet. Igen. Har nu inte sovit på 34 timmar. Jobba till 04. Nu varit i vaken i 41 timmar. Hem och sova typ 2,5 timmar innan uppstigning och avfärd mot Djurs för tävling i Haningebygden, Div 3 finalen. Väl framme där så tog jag dock en nap på 1,5 timmar i lastbilen eftersom jag inte red förklassen. Nice. Sen hoppa lagklassen, Travis bäst som vanligt, laget kom 3a! KUL! Hem till Djurs, lasta ur och fixa med allt. Rida Lorden eftersom Rebecca är nere i Rom och myser. Klar i stallet vid ca 20.00, hem och hetsäta lite nachos för att sen soooooovaaa!!!! Så nu vet ni. På 3 dygn sov jag sammanlagt ca 4 timmar. Inte helt ok.
 
Här kommer i alla fall rapporten från tävlingen i Hamre!
 
Jag skulle hoppa 1.10 och 1.20, första inomhustävlingen för säsongen då Snorp har varit lite låtsassjuk och vi inte har tävlat sen den 1 september. Framridning ute i lervällingen, framhoppning i litet ridhus men det gick bra. Scilla kändes väldigt avspänd och positiv. Väl inne på banan så blev det lite mesigt på 1an, kom lite nära men Scilla fixade det ändå. Dock fick jag inte till galoppen efteråt så 2an, som stod rätt nära efter svängen, rev vi. Blä. Sen gick resten av banan bara fint. 
 
Lastade in hästen och serverade henne lunch, sen gick vi och kollade på Carro och Lea som skulle rida samma klasser som jag. Det såg jättebra ut tills hon kom till sista linjen i omhoppningen, där de gick omkull på sista hindret. Det blev nåt missförstånd mellan dom, så Lea hoppade liksom rakt igenom sista hindret för att sen gå omkull och landa ovanpå Carro och hennes ben. Så jag och Gabz delade upp oss och hon (och Ylva) tog hand om Lea och jag tog hand om Carro. Det hela gick trots allt bra, Carro fick en oskön lårkaka men inget brutet. Lea klarade sig också bra. Tur i oturen.
 
Sedan var det till slut dags för nästa klass, 1.20. Banan var lite knixig på så sätt att på vissa ställen var det lååånga anridningar och på vissa ställen stod hindren väldigt tight efter hörnen/svängarna. Ut med Snorpan i det aldrig sinande regnet. Hon hoppade sjukt fint på framhoppningen nu. Luftigt, lugnt och högt över! In på banan och när jag fick startsignal fick jag även bensinstopp. Det var som om luften gick ur henne liksom. Rev 1an, rev 2an. Fint på 3an, rev 4an, klarade 5an bra. Rev BÅDE 6a och &b. Här kollade jag lite upp mot Gabban på läktaren med blicken "wtf???". Hoppade 7an och 8an kalas. Jahapp! Plockepinn med hinder 2.0. Ny sport. 
Snorpan var dock nöjd med sin insats, som hon alltid är. Hon var glad och allmänt positiv. Lastade in och åkte hem, dyngsur efter allt jävla regn. Hur mycket kan det regna i ett och samma land under 6 månader egentligen? 
 
Summan av kardemumman är i alla fall att vi skulle nog bara ha ridit en klass. Hon har ju inte varit igång så länge och vi har inte hoppat så mycket. Men, men... Hon var ju i alla fall glad och nöjd. Hon vill ju alltid hoppa, man behöver aldrig övertala henne, hon bjuder alltid på hinder. Och bortsett från resultatet så har hon verkligen blivit bättre på allt annat. De andra gångerna vi har tävlat inomhus har hon varit spänd och tittat på allt annat. Inte kunnat hålla galoppen och varit orytmisk. Men inte nu lägre. Totalt avslappnad, galoppen är inget problem på det planet längre och hon är mycket mer reglerbar.
 
Nästa tävling blir den 11 november hemma på Djurs, vi ska då bara rida 1.10. Sen får vi se om det blir några fler i år, vi ska i alla fall träna, träna, träna. 
 
Har inga filmer att lägga upp nu, dom har Gabban. Hon får lägga upp dom när hon hinner. 
 
Världens längsta inlägg blev det visst, ha ha! Ha det fint nu gullungar!
 
Piss och kräm!
 
/T-R
Ojoj, helgen har gått i ett. Vi får se om Taby-Roffe ger oss någon rapport om gårdagen.. Darför jag inte har bloggat något. Hur som helst så var gårdagen ofantligt lååång. Jag är typ tröttare nu än vad jag var i fredags. Jag längtar redan efter onsdag då jag är ledig. Idag har jag i alla fall haft mys med Snorp, tanken var longering men ibland så tänker inte jag och Snorp likadant!!!
Idag gick konversationen ungefär såhär...
 
Jag: Snorp, idag är det longering som står på schemat!
Snorp: Nej, det tror jag inte... Det är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittråkigt!
Jag: Jo, men sluta nu.. Seså nu kör vi.
Snorp: Sa du kör? Okejrå, herrrrrrråååååååååååååå!
Nu drar alltså Snorp iväg.... Hon märker dock ganska fort att matte hänger kvar i andra änden och stannar.
Jag: Knäppa lilla häst, kryper de i kroppen. Jaja, du får väl springa av dig då.
Snorp: Släpp mig, SLÄPP MIIIIG! 
JAG ÄR FRI, WOHO!!!!
HERRRRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
 
Sen sprang hon omkring i säkert 20-30 minuter och bara bockade runt, kastade framben, sparkade bakut och visade upp sig till höger och vänster. Så jäkla gullig!
 
Om 2 timmar ringer klockan, men jag är redan vaken, idag ska vi till Hamre och tävla. Hoppas Snorpan är på topp. Hon har fått ett sår på högerbak, inte öm men varm och lite svullen..
Gick in på fejjan, möts av ett meddelande:
"mamma dog igår"

Tåranrna bara rinner, fan. 
Eva var den finaste, varmaste, härligaste människan på denna jord!
Mina tankar går till familjen, familjen som var min i 3 års tid.
 
Sen, Grattis fina Andreas, igår skulle du fyllt 26 år.
Du finns alltid med i tanken.
 
 
 
 

Ja hade jag kunnat ta bort en dag ur mitt liv hade jag tagit bort denna!
Kanske världens sämsta dag! EVER! Tur att jag inte är troende, för då hade jag antagit att Gud ville att jag skulle ta livet av mig och hoppat från en bro..💀
Snorpan var i alla fall fantastisk, vi red ut och hon var på hugget!! Haha!
Hon är en glädje för själen den där hästen ❤❤
Imorgon är det fixar dag inför lördag! Ska hämta släpet också från världens bästa Isa. ❤
Nu ska jag mysa vidare med min trygghet i livet! Han är fin!
Blev ingen middag med Spank idag, får ta de nästa vecka! Tack för att du är bäst ❤❤

Leedig idag..så det är klart att man vaknar klockan 05:45, vad ska man annars göra? Sova eller?
Jag har hört en massa fint om det här med att sova och önskar själv att någon gång får uppleva det själv....
Idag ska jag ha en riktig mysdag, hemmamys, stallmys och Spankymys.
Sen.... hittade en artikel idag, vad är det för fel på folk??
Allvarligt!
http://nyheter24.se/nyheter/udda/727833-man-valdtog-hast-igen

År 2010 dömdes Patrick för att ha haft sex med en häst i Florida. Nu har det hänt igen. "Jag hade en känsla av att han skulle komma tillbaka", säger hästägaren. 

 FLORIDA. Polis har gripit återfallsförbrytaren Patrick som misstänks för att ha haft sex med en häst vid namn Sunny på en bondgård i Tallahasse, Florida.

Enligt polisen ska han ha brutit sig in i stallet tidigt på söndagsmorgonen och haft samlag med hästen. Hästägaren Allen McDearmid började ana oråd när hans fru hittade glidmedel på stallgolvet senare under dagen.

– Hon kollade sedan till hästen och jag gick ut för att titta på övervakningsfilmerna och, visst, där var han (Patrick, reds anm) och bröt sig in, säger McDearmid, till WTSP.

"Något är ju fel"

År 2010 dömdes Patrick till två års fängelse för att ha haft sex med en annan av Allen McDearmids hästar. Han släpptes i maj 2012 och hästägaren säger sig vara chockad över att brottslingen kom tillbaka trots att han visste om övervakningskamerorna.

På måndagen kunde polisen gripa Patrick efter en vild jakt genom ett skogsparti.

– Han vet uppenbarligen skillnaden på rätt och fel, annars skulle han inte sprungit. Men något är ju fel på honom, säger McDearmid, som nu hoppas att hästarna ska få vara ifred.

 
Hemma hos Johanna och myser, vi kom precis hem från stallet där vi har kollat formen inför lördagen i Hamre. Johanna och Snorpan har inte hoppat bana sedan 1 september eftersom Snorpo var låtsas sjuk ett tag, haha!
Snorpan och Johanna skötte sig bra, red först fram lite på ett par travbommar och sen fick Johanna rulla lite på ett plank på volt. Nyttigt för både häst och ryttare, sen fick hon hoppa ett språng på oxern och ett språng på ett räcke, sen var det dags för bana nummer ett. den låg på 1 meter och var mest för att hoppa igenom!
Sen fick hinderpersonalen (jag) springa som en tok och höja medan ekipaget skrittade runt.
Snorpan hoppade väl och Johanna var duktig även hon, nu har vi en härlig känsla inför lördagen!
När vi byggde ut fick Scilla ett litet freakout och studsade runt som en tok.
Knäppa söta lilla horsie.
 
 

Jobbdag nummer sex är precis runt hörnet! Sen blir det stallmys med Johanna. Igår hade Johanna ridit ut, Snorpan var vildare än tam!! Gullan.

Min lilla bloggeliappeli kände idag för att inte fungera. När klockan ringde i morse var det tunga ögonlock som öppnades men det var bara att hoppa upp och åka till Snorp. Hon har ju vilodag idag och i morgon är det också mysdag, dock ridning men lugnt. Kiro var ju ute hos Snorpo igår, hon tyckte att hon var superfin. Man blir så glad när man får höra sådant. Johanna ska ha Scilla i morgon och jag ska mysa med mina ICA-flickor. 
Jobb idag, 12-21, gick som en dans. Stängde med Madness, vi är sånt dreamteam.
Men nu måste jag få skryta lite, min fina Emma var så jädrans duktig igår. Hon slutade 3:a av sammanlagt 30. Emma och bröderna Ingvarsson var de enda nollorna!! Så jäkla kul. Hon är så duktig mitt lilla gryn.
Just nu ligger hon på 3:dje på plats med 4 återstående kval in till Scandinavium. 
Emma, du är så värd detta!!
Fina du!

Japp så vare söndag! Jag sitter på jobbet, ska göra posten cert. Morgonen har varit kalas, dock så välkomnade fruktkylen på ett litet tråkigt sätt. Det hade ju varit fest i fruktis så de hade rasat runt lite, men så kan de gå!!
Annars har allt gått bra! Hade lite gemensam frukost med Denize och Cicci, väldigt mysigt! Annars så sitter man ju nästan jämt själv.
Om 15 minuter börjar Young rider finalen på Strömsholm, jag är typ skit nervös, hahaha! Åh va jag önskar att jag hade kunnat vara med nu. Kollade på banan, såg lite knepig ut, de är ju inte jäättestort där inne! Jag hejar allt jag bara kan. Bästaste finaste Emma, och Tuffis såklart!
Håll tummarna nu kompisar!!!

Ryggen har tackat för sig men jag är äntligen hemma i soffan framför en film. Tyst och lugnt! Smarre är och trummar.
Kvällen gick bra, allt är uppe så i morgon är det softa 13 timmar på jobbet. Fick fin besök av Madde och hennes bedårande lillebror också!
Efter jobbet åkte jag och satte ljus på gravarna så nu myser Rasmus, farbror och farfar! Nu mys, snart jobb igen. God natt på er!

... i bilder fortsätter!
Nu plockar varor samt kassa mesans Linnea har lurre!

Haha ni ska få följa min dag genom bilder idag så det känns som att jag kommer ha en kul dag :)
Jag har precis bakat klart och lagt ut i butiken!!

Och jag är fast på jobbet, om 35 minuter ska de öppnas! Jag har kycklingen i grillen, brödet är bakat och jag sitter just nu och äter frukost, väntar på att Linnea ska dyka upp. Vilken fantastisk härlig dag det är idag!!!
Skulle väldigt mycket hellre befunnit mig i stallet och myst runt i stan med Smarre idag. Men sen så kan man alltid få som man vill och jag tjänar ju en massa pengar idag i alla fall!!
Johanna har fina hästen idag!

Såhär ser det ut från min lastkaj!!

I morse hoppade jag upp före tuppen för att hinna till min älskade fyrbenta vän innan jobbet. Idag är det 12-21 sen drar den igång, helveteshelgen.. 8-21, 13 timmar, i en liten box! Ni hör ju. Usch!
Men min morgon var helt perfekt, rida i soluppgång med frost på gräset är poesi för själen.
Snorpan var super och taggad till tusen. Vi fick hälsa på en jägare också som satt i ett torn.
Nu börjar det bli kallt också, -3 visade tempen.. Långkalsipper here I come.
Idag åker Emma till Strömsholm, suger att jag inte kan följa med....
Men jag hejar på dig som tusan, du är BÄST!
 
Japps, igår var det alltså dags för första träningen för mig och Scilli sedan maj. Jag var nästan övertaggad. Aaah, Helena är bara så bäst. Men först skulle bara satkärringen förstöra och dra ut på sin värdelösaträning som enbart går ut på att spöa häsrtarna så mycket man kan. Så vi blev 40 minuter sena och började inte rida först 20:30 så det blev en väldigt sen dag för mig igår. Men träningen var super, Snorpan var super. Allt var super. Åh va roligt det var.
Lever fortfarande på känslan från igår. Dock så har min rygg pajat lite, eller typ hela min kropp känns det som förutom mina ben typ. Haha. Ont i lungorna, axlarna, hela ryggen, asså jag tror att döden snart knackar på min dörr. Men är ledig idag så ska inte hitta på så mycket, åka och klippa samt rida Snorp sen bara hem och mysa med min fina karl.
 
Här är övningen från igår, snodde bilden från min fina Emma!

Själv har man varit igång sedan 05:50! Sitter och leker viktig i kassan på jobbet, jag har skiiiitmycket att göra. Så stressad!! Aaaa va tråkigt det här är...
Igår var jag som sagt ledig, så skönt!
Mysdag hela dagen igenom.
Idag är det Helenaträning, jag längre satan. Ska bli så kul!
Nej nu åter till arbetet....

Så himla skönt att vara ledig mitt i veckan ibland, dock så jobbar jag helveteshelgen men vafan, så kan de gå. Just nu så bakar jag cupcakes i brist på annat. Haha, ska snart ringa Johanna och kolla om hon är vaken, sen åka ut till finaste hästen och mysa. Sen ska jag, Johanna och Smarre ha mysmiddag. 
Han kom ju hem igår kväll, mys mys mys.
Dock så blir det en tidig kväll då jag öppnar i morgon....
Nä, nu måste jag fixa glasyren.
 
Bjuder på en gammal bild!

Japp då sitter man och äter frukost på jobbet, Fyfan va jag är otaggad till att jobba idag! Vill vara hemma och mysa, mysa med Snorpan!! Nä om man skulle köpa sig en hästgård kanske...

Min söndag började med huvudvärk men slutade super. Jobbade som sagt i natt, hej och hå. På vägen hem fick jag se en bilolycka, inte så kul. Hoppas personen mår bra. Som sagt så vaknade jag med världens huvudvärk, tryckte i mig lite piller satte mig på cykeln och cyklade iväg till Bromma Ridklubb/Äppelvikens Ridskola. Fantastiskt väder. Japp, idag var det lagtävling för hela slanten, DIV III. Dom är så duktiga, så himla kul att att åka och hänga med alla gamla gosingar. Lag 2 kom på en andra plats och Lag 1 på 8:onde plats. Men det var superhärlig stämmning dagen igenom. Mys. När tävligen var slut satte jag mig på min blåa fara och cyklade hem till mammsen och pappsen på söndagsmiddag. Satans god var den också. Fredrik, Linda och lille älsklings Neo var också med och myste. När magen var full och jag belåten tog jag mitt pick och pack, cyklade hem och bytte till den röda faran, hämtade upp Johanna och for ut till stallet. Idag var det hoppning på schemat! Snorpan var super och Johanna också. Älskar när man får ha hela hästdagar, så jäkla mysigt!!!
Nu är jag hemma igen, borde sova med tanke på att det är jobb 7-16 i morgon men jag är inte så trött.
Martin kommer hem i morgon, ska bli underbart att kramas med honom igen.
 
Jag började min ensammna helg helt perfekt, med min största kärlek. Eftersom det var så himla mysigt väder så bestämde jag mig ganska fort för att vi skulle ut och mysa. Så vi begav oss till Ängarna. Det var helt perfekt, blå himmel, solen var på väg ner så det var perfekt sken, allt gick i så härliga höstfärger och Snorpan var så fin. Blev alldeles varm i hjärtat när jag red omkring och bara myste runt. När vi kom tillbaka hade dock Scilla bytt färg från brun till grå, haha. Men de var det värt. 
Idag ska jag jobba natt, på Tegel. Det var länge sedan så det ska faktiskt bli lite skoj.
I morgon är det tävling som gäller, dock inte för mig utan för mina fina DRK flickor.
Det äger rum på Bromma så är ni sugna så är det bara att komma.
 
Själv så har jag mysmorgon för mig själv, tokskönt att för en gångs skull bara sitta hemma i pyjamas en lördagmorgonen och inte känna någon stress. AWESOME!
 

..efter jag kom hem från mami och papi så somnade jag på soffan!! Aah, så jag har redan sovit i 4,5 timme!! Hur ska jag kunna somna om nu?! Annars så har jag haft en mysig dag i stallet med Emma och Johanna! Johanna hade sitsträning idag, tror att både hon och Snorp tyckte att de var lite jobbigt idag! Dock så var jag väldigt snäll idag, nästa gång ska svetten rinna på Johanna. Mohaha! Idag har Martin åkt till Varberg, Lisa till Svenljunga och Annika till Göteborg!! I den ordningen också.
Typan!
I morgon är det jobb 7-16, blä! Jag har absolut ingen lust!!

Snorpan har hittat en ny kille också, tycker dock att hon bytte ner sig efter fina Duran! Han är ju söt men en liten ponny!!

 
 
 

Underbara fina häst. Du gör mig så lycklig!

 

Idag har jag och Johanna haft mysdag i stallet. Vi har fixar våra skåp, Johanna har lekt Byggare Bob hela dagen, Snorpan har fått bada så nu är hon så ren och fin! I morgon kommer hon med säkerhet ha spa- dag i hagen men de känns bra att hon i alla fall är nybadad nu! Hann även förbi My One och köpa Himalayasten och nytt liniment. I stallet kollade vi på Emma och Tuffsan som red igenom LA:1 programmet, det såg mycket bra ut!! Nu ska jag och Johanna fortsätta mysa, ikväll börjar Grey's igen. Woho!

Sitter på hästryggen, skrittandes hem efter en mysig utetur! Snorpan va kalas och lycklig. Idag har vi galopperat fort på ängen!! Så nu är jag också lycklig i hela kroppen, känns bra med tanke på att jag ska åka och jobba nu...

Jag hade en ruskigt trevlig söndag, dock så var natten till söndag mindre bra. Jo men en alien hade ju bestämt sig för att bosätta sig i min mage!
Jag mådde illa i 15 timmar, asså jag trodde mitt hjärta skulle lägga av tillslut av utmattning. Jag hade alltså hjärtklappning non-stop. Usch, jag missade Emmas tävling för de!!!
Eftersom jag inte var helt hundra och Johanna inte var en solstråle så fick hon rida på en väldigt glad och fin Snorp! Vi hade in lite bommar och Scilla fick "hoppa" för första gången på en månad nästan. Efteråt var hon betydligt gladare, haha! Vi fixade till på logen också och på onsdag ska vi ha heldag i stallet med fix och trix!
Nu sitter jag på jobbet, har lunch! Är galet trött idag, funderar på om Snorp ska få vila idag! Måste kolla boken när jag kommer till stallet!