Igår så red jag över bommar med Snorp för första gången på 6 veckor. Hon var så himla glad. Pep och hade sig. Vi hade lite upplagda cavaletti och två sockerbitshinder. Hon skötte sig bra men var som sagt väldigt taggad. Drog mot "hinderna" och var allmänt busig.

Idag så red vi barbacka inne i ridhuset, hon var riktigt fin emellanåt. Det känns att hon är glad över att få jobba igen. Hon är taggad och med på allt, ibland lite för mycket så hon tar egna initiativ. Haha. Lille gulle hästen.

Skrittade och travade ut på Hippie också med Rebecka och Strongen. Hippie är så sjukt kul att rida! Fina lilla ponny.

Efter stallet så var det påskmiddag hos svärföräldrarna. Väldigt mysigt och gott. Nu ska jag försöka powernapa lite innan jag ska åka till stallet och linda Snorpans ben och sen vidare till Tegel. I natt är det lite jobb som gäller sen i morgon ska jag följa med Linda till Järfälla med Guardian :) så det blir inte sömn. Men så kan det vara ibland, sova kan man göra när man dör.

Men jag slänger nog in ett till litet meningslöst inlägg här under kvällen!

Mami och Papi skickade en glad påsk hälsning i morse :)
Mamma och Pappa, jag saknar er. Snorpan också ❤❤

Håll i hatten, idag har det hunnits med mycket. Jag och Martin är ju som ett pensionärspar så vi skuttade upp klockan 06 i morse! Jag har hunnit sätta på fyra maskiner tvätt, städat hela lägenheten så nu väntar jag bara på att tvätten ska torka. Min rygg har pajat ihop tack vare att någon liten människa i vårat stall ställt en halvfull vattenkanna under diskbänken och jag glatt trodde att den var tom och tog tag i den så det sa PANG i ryggen. AWESOME. Nej!
Så nu måste jag gå och knäcka tillbaka kotan och det är ju skitlätt nu när det är långhelg. Man får tacka, desamma gäller ponnyn. Hon vill ju ha en liten sko på sin fot. Det är tur att hon inte är allt för känslig så att man i alla fall kan rida inne :)
 
Ikväll ska vi ha middag, ska bli så mysigt!
Snart ska jag åka till min största kärlek och mysa.
Ska mysa med mina homies Anna och Becca också, lovely!
Idag ska vi rida lite bommisar, yeay. tror Snorp kommer tycka att det är en kalas sak att göra.
 
Hörs senare i solen.
 
Älskade fina lilla lyckopiller

Igår var det ju onsdag, jag älskar onsdagar! Det händer så mycket kul då! Helena träning, mys med Johanna, Grey's osv. Igår var det en super onsdag! För det första så var Kristin i stallet mer än 5 minuter och utan att kräkas i en box, tummen upp på den!
Sen skrittade vi ut två ggr, först med Snorp, Cassie och Grissen och sen Malou och Whiskey!
Snorpan fick trava och galoppera lite i ridhuset, hon drog en långsida och drog då av sig en sko, är vi förvånade? Nej.
Men hon var lycklig och gullig så det gör inte så mycket, måste bara få nya skor på henne typ nu! Hon kändes annars väldigt fin!
Malou var hela fantastisk igår, gick även in med henne i ridhuset efter våran mysiga lilla skrittur. Jag satt bara och tänkte hur jag lättast skulle kunna råna en bank eller något! Fina lilla häst!
Jag har börjat ställa lite mer krav denna vecka och hon går som en klocka!
I början är det lite protest men när hon ger upp och inser att det inte är någon idé så är hon helt underbar att rida!
Jag skulle ju kunna hitta någon rik shejk också kanske?! Tåls att fundera på!

Efter ridpassen, hjälpte jag Maria med Chutney. Hon lär sig att sadeln inte kommer att döda henne :) igår var hon riktigt duktig!
Sen var det insläpp, vilket gick hur smärtfritt som helst igår! Märkligt hur det vissa dagar bara flyter på och går huur snabbt som helst medan andra dagar hur mycket man än försöker skynda sig så går det så långsamt?!
Fick hjälp med de sista 8 hästarna också av Maria vilket betydde 2 vändor istället för 4! Awesome :)

Som vanligt på onsdagar så spenderades min kväll hos Johanna med tacos och mys! I'm Loving it ❤
Lilla Tobias gjorde oss sällskap igår också, väldans trevlig må jag säga!
Vi beställde även ett träns och ett nytt fräsigt pannband till Snorp.

Idag är det torsdag och jag ska snart bege mig mot stallet, ska bara städa lite innan. Vi ska ju ha folk över på middag i morgon. Handla mat vore ju något också kanske?!

Hörs senare :)

09:51, bror ringer! Måste ha sitt lägenhetskontrakt som är hemma hos mami och papi i tryggt förvar. Han måste ha det senast 15 och är på jobbet! Lillsyrran fixar, ska bara äta upp sin frukost!
10:01, ringer sin bror, kommer på att hennes nycklar ligger i jackan i stallet! Typan...
Åker till Linda( brors flickvän), hämtar deras nycklar och åker hem till deras lägenhet för att hämta mami och papis nycklar!
Sen hem till La casa mamma och pappa, leta efter kontraktet, hittar kontraktet, åker och lämnar nycklar och kontrakt hos Linda! BAAM mission completed! 29 minuter från samtal om saknade nycklar till kontraktet i hand!
Nöjd tjej!

Idag har jag hunnit med mycket. Härligt! Först red jag Malou, hon var så jäkla fin idag. Om någon har lite cash över så får de gärna antingen köp henne till mig eller ge mig pengarna!! Vi "skuttade" lite i alla fall. Hon har fått lite mer egen motor nu, hon tar skänkeln på ett helt annat sätt nu också. Vi skuttade runt på ett sockerbitshinder i båda varven med galoppbom framför och efter. Vi lyckades även göra rena byten över bom. Riktigt nöjd över ridpasset med henne idag. Efter det fick hon ett välbehövligt bad och medan hon torkade passade jag på att smörja hennes saker. Hatar skitiga grejer!! Efter lite Malou mys var det dags för lunchfodring. Sen smorde jag Snorpan hoppträns, hämtade upp monstret och red Granbyslingan! Kan ha suttit på världens lyckligaste häst idag! Ena bocksprånget var inte att leka med, haha! Lilla älsklings häst! Lycka, det är va man känner när man rider henne!
Det var så extremt underbart att få sitta på hennes rygg igen i fullkareta ❤
När vi kom tillbaka var det dags för insläppet, Glimra och Eddie hjälpte till med att komma upp till stallet alldeles själva :)

Efter stall så gick röda faran direkt till Täby C för inhandling av present till älsklings Neo ❤ sen byte jag om i farten i bilen, haha! Hann precis fram till att Neo skulle nattas! Han blev tok glad för presenten. Tummen upp på det!
Hängde lite med bror, Linda och bebis magen ett tag sen hem till lagad middag av Smarre. Nu sitter jag och väntar på honom medans han är uppe hos en kompis och lyssnar på någon låt?!
Sen ska jag bara åka hem och mysa i soffan för i morgon är det en ny dag :)

Ha en fortsatt trevlig kväll ❤❤

Idag vaknade jag 06:32 och trodde att klockan var 10, sånt är skönt! Nu har jag och Smarre avnjutit en härlig frukost och jag ska strax åka till stallet och mysa.
Igår fyllde min bästa bror år så jag var över på lite smörgårdstårta och busade med Neo. Idag ska jag dit igen efter stallet så Neo fyller år :)
Snorpan ska nog ridas ut idag i det härliga vädret. Jag fullkomligt älskar att det har varit sol och plusgrader de senaste dagarna :)
Mami och Papi har det bra i Thailando, pappa skickar lite bilder ibland så man blir lite avis, nu är det bara en vecka kvar tills dom kommer hem :)

Men nu ska jag sätta fart, ha en härlig dag!

Härliga helg! Underbart väder och massa mys med häst!
Igår så var Snorpans ben mycket bättre, så himla underbart!
Hon fick gå i skritten innan jag fixade om hennes sår, sen fick hon mysa naken i solen ett tag innan jag åkte iväg med Emmsan och Sussie till Södertälje. Tävlingen var sjukt långsam, så Emma startade inte först klockan 19:15 typ! Galet långsamma! Som tur var kände jag på mig att jag inte skulle hinna tillbaka till jobbet så Mark kunde hoppa in som tur var :)
Emma och Tollan skötte sig exemplariskt i alla fall och blev placerade!! Så väntan var värt det :)
Vi kom tillbaka till stallet runt 21:30 så sen var det bara att fixa Snorp och sen gasa hem och äta innan kudden kallade!

I morse hade jag stallet, allt har gått i ett hela dagen! Rebecka jobbade i morse så jag hade sällskap i telefon i 1 timme så det var mysigt! När alla hästar var ute och stallarna sopade så red jag Malou, idag har vi galopperat över bommar, hon var super idag! Det tar sig mer och mer, hon lyssnar mycket bättre för skänkeln nu!
Sen skuttade jag ut med Sofie och Lennart! Snorpans ben såg nästan ut som vanligt idag, yttepytte svullen så jag travade lite och hon kändes lite stel men helt okej! Sen kom Johanna så då fick hon hoppa upp så att jag kunde kolla. Hon tyckte också att hon kändes bra men stel, så nu ska hon ridas igång lite försiktigt denna vecka :) HAPPY face!

Jag och Smarre har precis kollat på en film och ska mysa ner oss i soffan nu, i morgon bitti är det stallet igen och sen Snica! Hoppas ni har haft en härlig helg ❤❤

Två inlägg på samma dag, Spank kommer bli stolt över mig :)

Dagen har i alla fall gått i ett. Mockat och fixat åt hästar, lunchfodrat och ridit ut på söt Malou :) hur mysigt som helst i solen! Snorpan är på bättringsvägen, idag var benet inte lik svullet. Yeay!
Insläppet gick också bra och i världens tempo då jag var tvungen att vara klar senast 17:30 eftersom jag började 19:00 på Tegel!
Så nu sitter jag här ensam och fruktansvärt hungrig! Så har ni inte något för er så är ni mer än välkomna förbi med en liten macka och något att snaska på :)

I morgon är det tävling för Emmsan, jag längtar!

Dagarna bara springer förbi, det är redan fredag :)
Ikväll är det Tegel som gäller!
Först ska jag åka till stallet och fixa och rida. Snorpan har ju balltrampat sig så hon är svullen som satan. Hoppas på att det är bättre idag!

I onsdags red jag Mallan, i love that horse. Hon är så jäkla mysig!
Sen hoppade jag Myggan för Helena på kvällen, han var så himla duktig!!
Gulle hästen ❤

Igår var jag och hälsade på i mitt gamla stall, Djurs 4- life! Pussade ihjäl Remi som vanligt. Varenda gång jag ser honom blir jag alldeles varm i hjärtat!
Kollade även på mina oldies som hade hopplektion :)
Sen åkte jag och lunchade lite med crazy Rebeck och vidare till stallet!
Jag var så snabb igår att jag hann hem och äta middag med Smarre. Trevligt värre. Sen myste vi loss i soffan resten av kvällen!

Nu ska jag kasta på lite glasyr på morotskakan och åka till stallet och hjälpa min stakars stallchef som ligger hemma och är sjuk!

Peace!

Min morgon började på bästa sätt, Papi ringde och sa att de var framme på hotellet och allt var hur bra som helst. Jättefint hotell och 36 grader. Det är härligt att höra när man själv kollar ut genom fönstret och ser en liten snöstorm men så är det att bo i lilla fina Sverige, det är bara att klä på sig.
Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!
 
Längtan efter att få rida på fin Snorpan dog igår, igen. Hon har balltrampat sig så hon är varm och sjukt svullen.
Tur i oturen så var Anna från Mälarkliniken där igår så hon slängde ett öga på det i alla fall och kollade benet som var lite svullet förra veckan och sa att det var inge fara med det i alla fall. Lovely!
Så nu är det tvätta tvätta tvätta som gäller och sen linda Snorp i ett paket!
Trött blir man, men någongång måste man ju ha otur också, Snorp har typ aldrig varit dålig så jag ska inte klaga egentligen. Det finns folk vars hästar är dåliga hela tiden eller har allvariga fel så man ska inte klaga över lite balltramp och mugg.
Vi får hoppas att det ger med sig fort så att Snorp och Johanna får komma ut på tävlingsbanorna igen, snarast!
 
Hjälpte Rebecka och hennes otroligt söta och snälla lilla tvååriga hingst igår också, det var andra gången han var uppsutten och han är så jäkla snäll. Helt sjukt!
 
Efter stallet var det mys med min fina Emma, blev lite senare än planerat men vi hann att ses i alla fall och det är det viktigaste! Det bjöds på pasta med kassler och baconsås, super gott!
 
Nu ska jag kasta i mig lite frukost, sen blir det stallet i stället hela dagen lång för att sen avsluta min kväll hos Johanna, Grey´s mys it is.
 
Det känns så himla märkligt att inte gå och jobba? Haha, men skönt är det. Idag ska jag skjutsa mami och papi till Arlanda, de åker ju till Thailand idag. Skönt för dom mindre kul för mig. Jag har nu på morgonen äntligen lyckats stå på min crosstrainer efter 5 veckor av sjukstuga. Heja heja. Diskat lite och kollat på lite litteratur som jag behöver. Ska strax springa ner till tvättis.
 
Igår efter skolan så åkte jag och bäst föräldrarna ut till stallet. Snorp longerades men var vildare än vildast. Haha, jag skrattade så mycket åt henne att jag fick ont i magen. VAD är det för fel på min lilla pony?!
Hon var i alla fall toknöjd över att få vara igång igen :)
Idag ska vi dressyra, loovely. Som jag längtat. Red MM igår också. Det gick fina fisken förutom en liten incident då jag ville att hon skulle sätta sina små bakben mer under sig och hon tyckte att jag var dum i huvudet och plötsligt så stod jag på benen brevid henne, haha! Men sen var hon hur fin som helst.
 
Idag efter stallet ska jag mysa med min bästa Emma, det är också en härlig grej med att inte jobba. Man kan träffa vänner. Amaaazing. Mysa med de små voffsingarna också :)
 
Men nu måste jag sätta fart!
Peace!
 
LillSessan ♥
 

Idag är det måndag och inte vilken måndag som helst för idag börjar jag skolan igen, haha! Så himla roligt.
Från och med idag så börjar mitt härliga roliga liv. Som jag har längtat :)

Igår hade jag en super dag. Började min lilla morgon i stallet med att hoppa på finaste lilla Myggan. Bästa bästa lille kille!! Han var super taggad igår, skulle dra iväg i galoppen när vi red fram, bockade och skakade på huvudet. Så jäkla gullig liten pony! Funderar på om jag ska sätta på honom en martingal nästa gång kanske, måste diskutera detta med ägarinnan :)
Vi red i alla fall på upplagda travbommar vilket han gjorde super, någon gång lyckades han få in ett galoppsprång men redde ut det utan att snubbla eller riva hela bomserien.
Sen gick vi över till att "hoppa" fram på ett blockhinder med bom framför och efter, han skötte sig väldigt bra, drog iväg lite i början men efter två bockningar så blev han super Myggan!
Sen så var det dags för dagens huvudpunkt, hoppa serie med tre travbommar in, sen 2,50 m fram till ett kryss, 2,80 fram till nästa kryss ( studs med andra ord) 7 m fram till en oxer och sen 10 meter fram till ett räcke! Myggis var super duper. Förra gången hoppade vi 60 cm och igår avancerade vi upp till 100 cm! Duktiga lilla häst! Film finns, ska fråga om jag får lägga upp den för Bex the little kex!

Efter ridpasset så skrittade jag ut med super Snorp, Sofie och Katarina! Vi var kanske ute i 30 minuter i solen som dock försvann för ett sedan komma tillbaka på slutet! Väldigt mysigt i alla fall! Sen var det dags för lite styrelsemöte, jag hann bara vara med i 30 minuter då jag skulle på kalas med lilla familjen. Mamma och pappa rymmer ju till Thailand i morgon så vi hade lite pre. kalas för bror min. Super mysigt. Efter restaurang myset var jag slut som artist, åkte hem, satte på mig min stora rosa sparkdräkt och somnade i soffan innan klockan 21! Like a rockstar! Haha.

Nu är jag i alla fall pigg och utvilad, lite pirrig och hungrig! Efter le school ska Snorpan longeras och jag ska njuta av att bara få vara i stallet och mysa med mami och papi ❤❤

Nattjobbet gick bra, folk var helt otroligt, väldigt härliga och uppfostrade igår :) det gillar vi.
Josie och jag hade party i garderoben, det finns ingen som är så rolig att jobba med som henne!! Awesome!
Och tur som jag har är det även henne jag jobbar med i natt! Pooower.

Idag har jag haft en härlig dag, jag fick lindring på mitt ridabstinens då jag fick rida båda Carinas hästar idag!
Malou och Mongo Maggan!
Båda två har vilat lite och ska sättas igång! Malou blev jag kär i direkt! När hon musklat på sig kommer hon vara helt fantastisk!!
MM longerade vi först då hon kan vara lite retard, haha! Och hon har vilat i ca 3-4 veckor. Hon ställde sig rakt upp 2 gånger och en gång gick hon över?!
Sen bockar och brallar hon runt lite.
Men när jag väl satt på så var hon väldigt fin, mycket finare än jag trodde :)
Superkul var det i alla fall. Jag har längtat satan efter att få rida så detta var ju perfekt!
Snorpans ben är såå mycket bättre, äntligen! Vi skrittade ut i det härliga vädret. Hon har så mycket överskottsenergi nu så det räcker och blir över till 5 kossor som ska ut på grönbete!!

Jag hann även med att se min lilla Emsa i stallet, Tuffsan är också tillbaka på banan så nu hoppas jag på tävling i Södertälje om några veckor :)

Nu ska jag fortsätta knåpa på en hoppövning tills i morgon :)

Ja, då var dagen D här! Dagen då jag "slutar" på Snica! Jag ska ju ha kvar mina måndagar. Idag jobbar jag långdag dessutom, kul jul! 7-18 sen hem och duscha och iväg till nästa jobb! Tegel all night long med Jossan, så jävla awesome.
Jag är ruskigt trött i kroppen, mina händer ser ut som jag vet inte vad och nu har mina läppar börjat svullna upp också, haha! Det går bra nu :)

Pappsen har hand om Snorpo idag :)
Tror hon skulle få gå i skritten och mysa, haha! Hon hatar skritten, hon tycker att det är sju-ukt tråkigt att gå där runt och runt! Men så kan det vara ibland!

Nu är min lurre slut! Smell you lajter!

Är era hästar trafiksäkra? Snorp är en riktig klippa i trafiken! Idag när vi var ute och skrittade så kom det en buss bakom mig och pappa i världens fart och bromsade inte in.. Jag tackade Gud för att inte Tuffsan var med för hon hade krupit ur skinnet, Snorpan höjde knappt på örat :) älsklingen!
Pappa, jag och Snorp var i alla fall ute på en mysig liten tur. Snorp vilar ju fortfarande och jag vill att hon ska skritta på hårt underlag och asfalt nu det är därför vi snurrar omkring på vägarna.
Hon känns väldigt fin i skritten och jag verkligen lääängtar efter att få rida!!!

Mami, var kvar i stallet och fixade allt annat :) bästa lilla mamma ❤

Sen så tål jag nog inte min antibiotika, jag tog den när jag åkte från stallet och när jag kom hem 30 minuter senare kom den upp igen :(
Sen har jag fått så jäkla ont i magen av den hela veckan..
Så måste nog ringa och höra hur jag ska gå vidare nu. Suck!

Men nu sitter jag i alla fall och inväntar middagen som Smarre står för :)
Mys!
Hoppas ni har och får en mysig kväll ❤

Min härliga lediga onsdag var väldigt mysig. Började min morgon med att åka till frisören och klippa bort lite tråkiga och slitna toppar, jag älskar att hå till frisören! Det känns så skönt och härligt efteråt, ja det känns fräscht.

Bror ringde och berättade också att den 11/8 kommer det en liten prinsessa ❤
So HAPPY :)

Sen åkte jag hem till Johanna för lite em mys i solen på ballen! Hennes Valle är den bästa!!! I love it!

Runt 1530 åkte jag till stallet, en vääldigt pigg Snorp och jag skrittade ut. Eller skritta och skritta?! Scilla hoppade mest runt, taktade och smygtravade...
Men det ve mysigt i alla fall!
Sen skulle jag hoppat finaste smygis, men vi glömde ju bort att det var Ann träning och där vill vi inte vara med!!!

Så jag åkte tillbaka hem till Johanna efter 5 timmar i stallet och hade taco- och Grey's mys :)

Himla mysig dag! Nu är det bara en dag kvar på jobbet! Och jag tror att mina maskar är på väg bort :) jag hostar fortfarande men lungorna gör inte ont, de rosslar bara :)
Men nu har jag i stället fått vätskefyllda blåsor på händerna i stället!
Alltid ska det vara något :)

Nu måste jag jobba, på återseende!

Ja men nä, 04 tyckte jag var en bra tid att gå upp på min lediga dag.. Haha, vad är det för fel?! Våran tv har börjat strejka också så just nu vill den inte vakna, den kanske tycker att det är för tidigt?! Så nu har jag stalkat alla på insta och fejjan, samt läst alla bloggar i hela Sverige typ! Grattis till mig, sjukt påläst nu i alla fall :)

Idag ska det klippas hår och sen mysas i stallet! Som jag har längtar efter stallmys!! Min kväll kommer jag spendera hos min lilla tant ❤

Förövrigt så skrittade jag och Rebeck ut igår på våra små hästar! Barbacka mys ❤
Jag kanske inte har sagt det men Snorpan vilar ju denna vecka då hon var lite tjock och varm i ett framben förra veckan! Men det har blivit mycket bättre!
Bättre att ta det säkra före det osäkra!!
Hon tycker förövrigt att det är heeelt värdelöst... Haha. Lilla pony ❤

Nej nu folket ska jag minsann göra mig lite te och hoppas på att tv:n vill samarbeta, går sådär!!

Smell you lajter! ✌

...att berätta att vi fått finbesök av Gucci och My! Så himla mysigt!
Snorp och Gurkan blev glada när det fick hälsa på varandra igen! Mys ❤

Idag när jag blev väckt av sms-terror så tänkte jag: men hallå, ingen huvudvärk och ingen hostattack! Jag är Frisk!!!

Så jag gick och jobbade idag och det har känts bra hela dagen lång!
Så himla skönt, nu hoppas jag att det håller i sig! Jag har 6 dagar kvar med min antibiotika men förhoppningsvis så ger sig mina små maskar av :)

Jag längtar till stallet!
Jag vill rida, massa!! Åh vad jag längtar!
Jag vill hoppa! Måste sno Smygis någon dag ❤
I morgon ska jag nog skritta ut och mysa på min lilla tok!
Igår sparkade hon bakut i skritten..?!
Liite överskottsenergi har hon nog skulle jag tro.

Nu har jag bara 3 dagar kvar sen så är det bara måndagar som gäller för mig och Snica :)

Nu ringer postklockan, som vanligt!
Men jag ville mest säga hej och att jag lever :)

Jag har då skaffat mig nya husdjur, "maskar" för att vara exakt. Min hosta, feber och huvudvärk vägrar att bli bättre så idag tvingade min chef in mig till Cityakuten. Självklart tog jag med mig mamsen då jag hatar att sitta alone på akutmottagningar, det är så jäkla trist! Som tur var så gick det jäkligt fort för mig.
Det visade sig då att jag har mycoplasma, fantastiskt!
Hade jag inte gått och låtit det gå längre tid hade jag utvecklad lunginflammation.
Så nu har jag fått pecillin (hoppas jag tål detta) och ny hostmedicin!
 
Jag får inte heller rida på minst en vecka, kalas! 
 

Jag kom hem vid 14 typ och har sov till 18! Min kropp är helt slut!
Nu orkar jag inte skriva mera men nu vet ni i alla fall vad det beror på om bloggen dör ett par dagar!
 
Här är mina nya vänner....
 

Jaha, mitt inlägg i måndags bestämde sig visst för att nöja sig med en rubrik?!
Så kan det gå! Och jag har inte orkar blogga då jag blivit sjuk igen?!?!?!!!!!
Vafan, nej så nu sitter jag och hostar sönder mina lungor igen, det känns som att huvudet väger 250 kilo och jag går från att ligga under 7 täcken, onepiece och morgonrock och frysa till att svettas ihjäl!! Nej men det är bara roligt faktiskt!

Igår följde mamma med mig till talet efter jobbet, jag red ut en snabbis med fina Rebeck ❤ jag vågar inte vara hemma från jobbet då jag för 5 veckor sedan låg hemma i influensa sen jobbade jag och va frisk 1 vecka för att veckan därpå få maginfluensa sen var jag ju frisk förra veckan och nu sjuk igen?! Men är det inte underbart raringar!!

Jag skulle egentligen klippt Snorpan idag för hon ser ut som en brunbjörn men jag orkar inte! Så fort jag lutar mig framåt känns det som att jag ska ramla.

Hur som helst så var min och Annikas söndag helt fantastisk. Vi började i hennes stall och Atlas. Fina lilla häst!
Han har blivit så fin!! Hon har gjort ett fantastiskt jobb!! Jag önskar att det var hennes egna och att hon stod med mig på Söderby!! Hade varit så roligt!

Snorpan skulle gått ett dressyrpass men syskonen Sahlin var och hoppade, så Snorp tyckte att jag var dum i huvudet som ville att hon skulle gå fint och på tygeln när det stod hinder mitt framför henne så det var bara att skutta!! Haha!
Men hon var väldigt fin i alla fall :)

Nu sitter jag i biltvätten, min bil ser ut som hej kom och hjälp mig!
Den är mer svart än röd!! Fast jag vet att den kommer vara smutsig snart igen så känns det i alla fall bra att den vart ren i 2 min :)

 

 

Peps, idag är det lördag och jag är i vanlig ordning på jobbet! Jag är riktigt seg idag.. När klockan ringde i morse var jag inte super duper sugen på att hoppa upp kan jag erkänna. Men men ibland måste man göra saker man inte vill! Jag var i alla fall i stallet vid 05:50, matade hästarna och sen fixade jag i ordning Snorpans mat! Sen fick jag störa henne i hennes lilla frukost, på med pessoaselen och ner till lilla ridhuset! Snorpan skötte sig exemplariskt :)
Sen vare full rulle på mockningen och iväg till jobbet!
Nu går jag omkring här som en zombie, grannarna spelade alla låtar som någonsin har funnits på Svensk Toppen förutom En Loise!! Så kunde ju aldrig somna... Men men nu är det bara 3,5 timme kvar! Woop woop!

Så var denna fredag över. Martin har somnat i soffan och jag ska snart höra honom sällskap, ska dock försöka få med honom in till sovrummet! Våra grannar har party, dom är mellan 60 och döden så just nu skrålas det Leende guldbruna ögon. Grattis till mig! Heja Vikingarna. Jag längtar och hoppas på Arvingarna och En Loise spelas snart!!

Annars har det inte hänt mycket idag, jobb 7-16. Riktigt bra jobbdag idag faktiskt! Nu är det bara 10 dagar kvar...

Lena ringde vid 19 och berättade att kortbetalarna hade lagt av så jag fick leka support ett tag, tillslut gick dom igång! Skönt! Alltid ska det vara något!

Martin och jag avnjöt en god middag han lagat och kollade på Bond, James Bond! Helt okej rulle den där Skyfall!

Johanna red Snorp idag, hon hade varit super :) i morgon blir det tidigt morgon för lilla damen, jag börjar 8 så jag måste ta henne innan. Yeay!
Så nu måste det sovas, klockan ringer 05! Natti Natti ❤