Då satt man på planet! Trevligt!
Morgonen startade i stallet med lite barbacka mys på min fina underbara lilla häst som gick super idag! Framåt och fräsch kändes hon så det var skönt så här innan utresa!
Nu tar Johanna och Emma hand om henne under veckan så jag kan andas lugnt! Mami och papi också såklart!!
En öl har Smarre hunnit ta också, men nu måste jag sluta, snart lyfter vi!

PUSSA PÅ SNORPAN FRÅN MIG PEPS ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ligger liite efter i bloggandet!! Träningen i onsdags gick helt okej, Snorp var på sitt jobbiga humör när hon är på och av och helt kontaktlös men hon hoppade fint i alla fall. Vi hoppade en väldigt bra övning!! Hinder ur snabb sväng, relaterade avstånd och långa avstånd! Haha va dåligt det där lät!

På kvällen var det mys hos turturduvorna och Grey's mys.
Jobbet rullar på och jag är klar med mina uppgifter till skolan, mycket skönt med tanke på att i morgon så åker jag och Smarre ❤ ska bli väldigt skönt att komma bort och koppla bort allt.
Har precis packat klart och i morgon ringer klockan 06:30 för då ska det mysas på finaste lilla hästen.

Idag har Isa varit med ut till stallet och ridit Snorp! Så himla härligt att träffa henne igen, saknar min lilla kompis!!

Men nu ska jag leta kameraladdare, spännande hur saker kan få ben och promenera bort....

https://cdn2.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51969fecddf2b33555111eaa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51969fecddf2b33555111eaa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51969fecddf2b33555111eaa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51969fecddf2b33555111eaa.jpg" class="image">

Åh älskar att cykla till jobbet när det är blå himmel och sol!
Igår red jag på utebanan med Katarina och Rebeck! Awesome, Snorp är lite trött i kroppen just nu men kändes fin igår :) Hoppade även upp en Libbe en snabbis, lilla ponnyn!
Men nu måste jag börja jobba, blev ett snabbt inlägg!! Helena träning idag, tagga :)

Efter många förfrågningar kommer nu äntligen filmerna från tävlingen på Täby. Enjoy!
 
 
 
Tjena!
 
Här kommer nu tävlingsrapporten ni alla väntat på!
 
Vi brummade alltså iväg till Täby Ryttarcenter igår där Täby Ryttarsällskap hade anordnat lite trevliga tävlingar. (Krångligt det där med att hålla reda på ryttarcenter och ryttarsällskap) De hade haft lokala tävlingar på lördagen och nu på söndagen var det regionala. Klasserna jag skulle hoppa var 1.10 och 1.20.
 
Dagen började bra med att vi höll tidsschemat sjukt bra. Lastningen gick plätt-lätt. Jag körde ner till ridshuset och backade in släpet redan från början så det inte skulle bli några problem och det funkade fint. Tyvärr blen knopparna asfula så det är väl det enda som skuggade vår soliga morgon. Ny-ryckt man är inte attt föredra och sen ovanpå det så provade jag sån här "Braid-fix" eller vad det heter. Ska i alla fall göra det lättare att fläta med effekten blev typ tvärom. Manen blev bara mer slinkig och svårjobbad. Nä, värdelös grej det där. Får 1 toasters av 5 möjliga.
 
Iväg sen till Täby där det var utomhuspremiär för oss för i år. Stor och fin bana, lite tungt underlag bara. Men framhoppningen var inomhus idag på fibersand så det var ju bra. 
 
Första klassen kändes helt ok, inte skitbra men jag var ändå nöjd. Hade kunnat rida lite fortare i omhoppningen om jag hade velat men jag ville inte chansa på att fastna i handen och då riva. Tiden räckte ändå till en 3e plats! (Var alltså felfri i båda faserna) Det var runt 50 startande i klassen så det var ju bra!
 
Redan då kände jag att Snorp kommer nog vara rejält trött till nästa klass. Men med lite lunch och vila emellan skulle det nog lösa sig. Men nej, då skulle inte Scilla gå in i transporten. Efter typ en kvart gav vi upp och lät henne vara ute istället för att börja bråka.
 
Så i 1.20-klassen kan man säga att soppan tog slut. Hon var fin på framhoppningen men inne på banan tog det slut. Hon är ju tapper och hoppar ändå men galoppen var typ... 5-taktig. Eller nåt.. 3 ner blev det alltså 12 fel. Dock hoppade hon fint på de andra hindren, speciellt på trippeln som var näst sista hindret.
 
Nu har jag strukit mig från 1.10-klassen på Aspvik som är nästa tävling och startar istället bara 1.20. Då orkar hon nog bättre tänker vi istället för att gå 2 klasser på samma dag. Vi ska träna lite mer kondition också fram till dess.
 
Filmer och foton finns givetvis, men dom sitter Gabz och ruvar på. Så ni får hålla er tills hon lägger upp dom, mjeheheheee...
 
Tills dess, Må lyckans ansikte skina över Eder och Edra kära.
 
Er tillgivne
Täby-Roffe
 
 

Idag är det reunion på Tegelbruket så det är mest old peoples här!
Johanna red Snorp på utebanan idag. Ett lösgörande pass så hon är fit for fight i morgon. Det låg ett par bommar ute så Johanna bestämde sig för att galoppera över dom ett par gånger och Scilla var mer än mer med på noterna. Hon var något piggare än igår :) Så de två första gångerna drog hon mot bommen :) så jävla söt var hon. Jag satt och tittade på i solen och smorde samtidigt, i löööööv it!

Efter passet blev manen ryckt och Snorpan badad och nu sitter jag här. Hungrig och uttråkad, lite törstig också!
Hoppas ni har en härlig kväll i det härliga vädret!

Har precis slängt i mig lite frulle och ska städa lite nu innan jag drar mig ut till stallet. Idag ska det fixas inför tävlingen. Johanna ska rida och Snorpan ska fixas. Igår var Scilla riktigt trött, hon orkade knappt trava men vi hoppas att hon återfår energin tills i morgon :)
 
Hejsan hejsan folket.
 
Fick order av Gabban igår att jag skulle blogga om gårdagens hoppträning. Och när chefen säger "blogga", ja då bloggar man!
 
I alla fall så skulle vi hoppsa träna lite igår inför tävlingen på Täby nu på söndag. Det har ju varit lite dåligt med träning och sånt på senaste för min del då jag åkte på en ordentlig käftsmäll på jobbet för 2 helger sen med lite hjärnskakning och allmänt skitont i allt ovanför axlarna som påföljd. Men nu mår jag tipp-topp igen!
 
Vi hade även sällskap av min kille Tobbe som vi har under träning att bli den bästa groomen/stalldrängen/hinderbäraren ever. Han är på god väg! Sen kom Danne och Lina också farande så vi hade ett litet hoppmys i manegen.
 
Vi hoppade en serie på långsidan med 3-studs, ett galoppsprång - räcke, 4 el 5 galoppsprång - oxer. Började med att rida på 5 galoppsprång till oxern när det var lågt, sen plockade jag bort ett språng när vi höjde. Scilla hoppade himla fint emellanåt, hon var ändå ganska trött efter Gabbans galoppträning dagen innan. Men tapper som hon är så gör hon ändå sitt bästa! Gabban höjde oxern en del för att hon skulle hon skulle hoppa upp sig och helt plötsligt seglade vi över 1,50! Här kommer en liten filmsnutt på det.
 
 
 
Sen hoppade vi några enkelhinder ur sväng. Två oxrar och ett räcke som vi hoppade på lite tight anridning, det är nämligen något som jag kan tycka är lite svårt på Snorpan. Speciellt i högervarv, därför hppade vi mest i just högervarv. Ni ser på filmen hur hindren stod. Vi började att hoppa lite lågt, sen höja upp dom till 1,20 - 1,25 så dom låg på den höjden jag ska rida på på söndag. Det gick efter ett tag väldigt bra när jag slutade dra i  innerhanden. 
 
Efter hoppningen var Scilla relativt skitblöt och skummig så det blev bad igen. Vilken lycka! Oh happy day! sa Scilla inte... 
 
Idag ska hon få ta det lite lugnt med Gabz, det var tydligen longering som stod på agendan. Imorgon ska jag rida ett litet myspass med fokus på lösgörande. Sen bär det då av till Täby för tävling på söndag! 1,10 och 1,20 ska övervinnas. Håll tummarna nu people!
 
Puss och kram!!!
 
/Täby-Roffe

Just nu känns livet riktigt bra! Snorpan går bra, jobbet går bra, vädret är kalas och det är snart sommar och om en vecka och tre dagar åker jag och min kärlek till Samos :)
Efter jobbet idag åkte jag hem och åt lite lunch, skrev ut ett litet roligt kontrakt till syster yster och sen vidare till stallet!
Nickade och fixade allt innan insläppet, diskuterade lite foder med min härliga och bästa stallchef, bättre får man leta efter ❤ sen tog jag och Snorpan en härlig uteritt! Idag var det fokus på galopp, kondisen måste jobbas upp!!
Skrittade först ut i skogen, Snorp är en riktig liten skogsmulle. Vi vadade genom djupt vatten och över sten och stubbar. Väl nere på fältet var Scilla taggad till tusen. Vi skuttade lite terränghinder och galopperade satans fort, haha! Vi galopperade två varv runt ängarna och fram och tillbaka på raksträckan. Hon kändes pigg och fräsch, men blev väldigt svettig så kondisen måste jobbas med nu!! Sen skrittade vi av och smaskade lite gräs. När vi kom tillbaka fick Scilla sig ett litet liniment bad, hon var inte super nöjd. Haha, men så kan det vara ibland! Efter badet då linimentade jag in ben och rumpa, strechade och hon fick sen betfor.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska bara mysa lite mer Smarre. Han åker bort i morgon och mami med! Mami ska dock åka och mysa i Rom medan Smarre bara ska ner till Varberg och hälsa på en kompis ett par dagar!
Men nu ska jag glo klart på hockeyn!
Ha det bäst peps ❤❤

Jag älskar mina nya jobbtider 6-11:45, awesome!! Igår hade jag och Snorp mysdag ❤ jag är fan lite kär i min häst alltså.. Efter stallet igår var det grill premiär på kolo, hur mysigt och gott som helst!! Nu sitter jag och väntar på Johan och Kalle som är och byter om, jag cyklade till jobbet idag, lovely feeling. Jag skriver kanske ett mer intressant inlägg senare idag :) peace!

Hej och hå vilken härlig dag! Idag hade jag mitt första pass på mitt nya extra jobb, Lidl. Jobbade mellan 10-45, gick bra tycker jag. Som vanligt när man är på ett nytt jobb så är det lite är det lite irriterande innan man kommer in i rutinerna! Man känner sig långsam och jag hatar att vara långsam!!
Jag är ju stallledig på måndagar så jag åkte hem och pluggade i 3 timmar innan Smarre kom hem. Vi satte oss på ballen och drack lite rosé, eller jag drack rosé och han drack öl i solen sån himla mysfaktor på den. Nu ska strax välkomna ett besök av John Blund, klockan ringer 05 i morgon!

Gårdagen var i alla fall härlig. Hoppade Snorpan och Myggis, båda två var kalas hästar som vanligt. Scilla var lite övertaggad och Myggan var på men ändå väldigt fin! Måste ut och tävla på mupparna någon dag! Vi hoppade en tre studs, oxer och två räcken. Anna var med också på Wille. Anna var dagens bästa igår, hon hoppade 110 med sin lille travare!! Så himla duktiga var dom, jag var bara tvungen att övertygad att dom kunde. Jag blir glad av bara tanken, lilla Wilson ♥ Efter hoppningen hetsade jag ut till Annika, jag ville så gärna se sista lektionen, Atlas såg så himla fin ut!! Sen lastade vi in honom och åkte hem. Annika hade haft en härlig helg kurs och åkte därifrån taggad och full av inspiration. Precis så det ska vara efter en kurs.

Idag har Snorp haft sin vilodag med mami och papi, hennes favorit dag :) dom hade promenerat i vårsolen och myst.
I morgon står det dressyr på schemat men det kan även bli uteritt ;)

Nu ska jag somna till en film. Go'natt på er ♡


Idag har det varit full rulle sen 06! Först skjutsade jag Spank och Atlas till Artinge Gård! Sen åkte jag till stallet där Rebecka kastade in mig i en bil och kidnappade mig på ponny tävling. Lovisa och Hippe skulle tävla en LC! 4 fel vart det idag men det såg väldigt bra ut! Sista hindret också så det var otur!!
Tillbaka till stallet där Rebecka hjälpa mig att mocka och göra höpåsarna så jag skulle hinna rida och åka hem och sova en stund innan jobb. Red på utebanan, Snorp var lite spänd och övertaggad i början men blev fin på slutet. Rebecka testade även på att rida henne vilket gick väldigt bra :)
Gulle hästen ❤

Nu sitter jag på ett tomt tegel och degar!
Men nu är det inte så långt kvar!!

Mitt inlägg igår försvann, så irri! Dagens bästa igår var i alla fall Emma!
Haha, jag önskar att jag hade filmat!!

Men nu måste jag jobba som den kassa kossa jag är. Ha en bra natt!

Idag är det härligt väder, hoppas på att blåsguden kan hålla det så också!!
Så trött på att det blåser heeela tiden, menmen.
Idag ska jag förhoppningsvis rida ut med mina favorit flickor.
Emma och Tuffsan ♥
Hon ska ride en liten gullig ponny innan så jag hoppas att hon är snabbare än blixten, jag känner att jag behöver lite mys med Emmsan!
Ikväll är jag ledig och ska bara mysa med min lille karl för i morgon är det tidig morgon, ska skjutsa Spank och Atlas till hennes helgkurs. Ska bli super kul att se :)
Men nu ska jag sätta fart med dagens bestyr innan stallet!
 
 
Gårdagens tävling gick fruktansvärt fort, vi kom, Johanna hoppa upp, Johanna hade hoppat klart.... What?!
Tror seriöst att det var 11 stycken med i år på Mästerskapen?! Vad är det som händer?
Har alla blivit dressyrtanter nu? Johanna och Travis gjorde i alla fall en strålande insats.
Travis var taggad till tusen, så taggad att han beslutade sig för att svänga mot ett hinder själv så att de missade hindret, asså haha. Han är så jäkla gullig.
Det slutade med en fjärde placering i alla fall på deras 10-års jubileum i mästerskapssammanhang:)
Sicka härliga 10 år de har haft med varandra.
Ojoj, ni ska bara veta hur kul vi har haft åt den där lilla galna terriern med det kastande huvudet och steppande små hovarna utanför ingångar till banor.
 
 
Snorpan fick gå sig ett litet trimpass i ridhuset, det var ett mycket blandat pass kan man säga.
Det började bra, hon var avslappnad och fin, galoppen var bra till en början, sen skulle vi öva lite byten och ponyn blev spänd som en fiolsträng och började kasta sig iväg... Jaha okej, skritt tills hon slappnade av igen och sen galoppfattningar. Nu jäklar kom hon igång. Gjorde massa galopp till skritt och galopperade väldigt samlat och taktmässigt. Hon var så jäkla fin!!!!
Sen kunde vi till och med göra byten i vart tredje på diagonalen, haha. 
Sen skrittade jag och Ana den little pana ut i myssolen. Ja vi hade såklart hästarna med oss...
 
Idag ska jag och Snorp börja där vi slutade igår, idag är det byten i varje.. 
Nä, ska nog rida ut och galoppträna lite på vägarna idag!
Mycket tempoväxlingar!!
Jag älskar´t.
 
Nu ska jag minsann bege mig.
Lajter peps.
 
 
 

Satt och kollade på en massa bilder i min ensamhet igår på jobbet på min vackra häst och känner mig så lycklig i själen över att hon är min.
Tänk att det har gått 3,5 år sedan hon blev min. Och som hon har utvecklas under dessa år! Scilla kommer aldrig någonsin flytta ifrån mig, hon kommer vara min tills den dagen hon ska vandra på det evigt gröna ängarna men då kommer jag ha en Scilla jr. som förgyller mitt liv!
Tänk att man kan känna så stark för ett djur, men hon är ju min bästa vän och hela mitt hjärta ❤
Tack underbara Christine för att du lät henne bli bara min.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om min vackra Diamond Scilla, men nu kom Tobbe. Vi ska åka och heja på Johanna och Trejvan ❤