Det är så orättvist! Jag kan inte acceptera detta! Tårarna rinner längst mina kinder medans jag sitter här instängd på jobbet.
Mest av allt vill jag bara skrika, skrika ut min ilska och allt ont i hjärtat.
Kan inte sluta tänka på att igår kanske var sista gången jag pussade på fina lilla ponnyn. Jag hoppas för allt i livet att det inte är så.
Glimris du måste klara detta, mitt hjärta gör så ont ❤
 
 
..och tårarna faller. När man känner sig som den minsta personen på jorden och ingen kan rädda en. Två dagar på raken har mitt hjärta stannat till och tårarna bränns under ögonlocken. Jag känner hur jag faller, faller längre och längre ner i den mörka djupa brunnen. Varför fångar ingen mig? Varför når jag aldrig brunnens botten, eller är det de jag gjort nu? Jag bryter ihop i det tysta, för ingen får se mig svag för det är min svagaste svaghet.
Att visa att mig svag.
 
Jag försöker ta mig upp, men halkar bara ner. Varför är det så?
Detta är det som sitter på min hornhinna nu.
Känner mig hjälplös, vill hjälpa min fina vän som även hon försöker vara stark ♡
Men vi är starka ihop!
Älskade lilla ponny, se till att bli bra nu för vi behöver se solens strålar i den mörka brunnen för den blir bara svartare för var dag som går ♡
Och Snorpan min livs kärlek, vad skulle jag någonsin göra utan dig ❤
 
Idag är det ett år sedan jag var med om den bästa dagen på hela 2013.
Calle och Emmas bröllop ♡
Inte ett öga var torrt! Kännt Emma i 3 år men det känns som en livstid.
Hon är min Lil'sis och jag är fruktansvärt lycklig över att ha henne i mitt liv. Calle är även världens finaste människa så jag är lycklig över att just Han är hennnes man och att dom (jag) kommer få en vacker Prins i oktober. Och som jag längtar efter att få se honom och hålla i honom❤
Jag längtar efter min finaste lille Liam ♡
Jag är så lycklig för att ni hittat varandra och har ett sånt underbart liv med varandra. Jag önskar er all lycka i världen ♡
Lillis, jag älskar Dig ❤
Puss och Kram Big'sis ♡
 
..snart! Men vad händer, klockan är 0020 och jag jobbar.
Har jag kul? Nej!
Är det något folk? Nej!
Så sjukt ovärt så man dör. Menmen här sitter jag i alla fall.Inte bloggat på en vecka, slår mig lätt på fingrarna. Men som vanligt så kom livet emellan.. Helgen gick i ett men mysig var den. Jag var ledig men förstörd. Fredageskvällen spenderades åt ett brustet hjärta innan jag hämtade älskade mami och papi på Arlanda. På lördagen var det mysig familjedag. Mamma och Pappa följde med till stallet, ingen var lyckligare än Snorpo ♡
Eftermiddagen och kvällen spenderades på kolo med hela familjen, även bror och Linda och mitt hjärta Flisbert kom och grillade, sen rullade även Anna, Becca och Karlström in. Vi myste till 00 sen vart det lite kyligt men mysigt som fein att få vara ledig och bara hänga en lördag!Söndagen spenderades i soffan sen Djurs för att kolla på mina gamla duktiga kamrater. Lovisa och Hampe kammade hem Mästerskapen, så himla roligt 👏👏
Sen åkte jag och Johanna vidare ut till SB och körde på barbacka mys. Det började bra i solsken men efter 10 minuter började det regna, jag la kommentaren
"åh va mysigt med lite sommarregn"
2 minuter senare öppnade sig hela himmelen och vi såg ut som två dränkta katter. Haha. Jag kunde vrida ur min tröja när vi kom hem så ja, lite blöta vart vi...
Veckan har jag hängt på mamis jobb, fått lite hopp om framtiden och kollat på det nya stallet :)Nu hoppas jag att dessa 2.5 timmarna som är kvar på detta jobb går fort som fan, tyvärr så tror jag att det är det motsatta....
 
Fantastiska människa.
Här har ni världens bästa stallchef, Kristin.
 
Hon ställer upp på allt och alla i vårt torrt, ibland lite för mycket så att hon glömmer bort sig själv.
Igår hade vi stallmöte, hon ska lämna Söderby, det är så fruktansvärt trist för Söderby, inte för mig för jag följer henne vart hon än går. Ska bara kirra ett jobb så jag kan betala stallhyran också men det löser sig.
 
Vill bara säga att jag tycker du är fantastisk, en otrolig fin vän, en oerhört engagerad yrkeskvinna och en omtänksam medmänniska! Du vänder motgångar och hinder till något positivt och ger aldrig upp för det du tror på. För varje gång vi träffas, upptäcker jag något nytt hos dig som jag uppskattar! Vi har haft mycket roligt ihop, många skratt, och jag hoppas att det blir många, många fler! Jag känner mig lyckligt lottad över att ha fått lära känna dig och är stolt över att få kalla dig min vän! 
Idag känner jag mig gladare trots att detta är en dag jag helst skulle vilja hoppa över..
Jobbar 8-16,30 posten, sen gasa ut till stablo för att förbereda stallmötet, sen ha stallmöte, hinna fixa hätarna, klockan 21:00 börjar jag på Tegel, 21-03,30.
06,30 börjar jag jobba i morgon bitti igen, yippie.
Men igår efter jobbet åkte jag och hämtade upp Banana och rullade vidare mot stallet. Banana var också på dåligt humör men vi vända varandra. Efter lite mock kom Linda förbi med skadat knä.. Inte bra men hon fick lukta på häst och rida lite barbacka på bästa Snorp så det var mys. Fenomeen fick longeras, gullan.
Efter det så red Banana, sen fick jag hoppa upp på stackars Wille, skiitsur vart han på mig. Han tyckte jag vart jobbig och orättvis men han blev superfin, kanske liiite svettig. Lille gullegrisen.
 
Men sen kom den bästa vändningen, min älskade vän Jakob ringde.
Jag och Jakob har känt varandra sedan vi var 15 år, vi kan prata om allt och inget.
Han är världens bästa ♥
Som nu, vi har inte setts på typ 2 år.. 1 år och 9 månader för att vara exakt men han är endå en av mina absolut bästa vänner och när vi väl pratar så är det som att vi pratat och setts varje dag. Han är så jävla awesome.
Det ni, det är en riktig kompis.
Slutade med att vi pratade lite mer än 2 timmar, jag var fylld av lycka och lugn efteråt.
Vaknade med ett leende i morse, tänk vad ett samtal med helt rätt människa kan göra.
 
Nu sitter jag på jobbet som sagt och räknar ner minuterna. Hoppas innerligt på att Mark hör av sig snart och säger att han kan byta vecka med mig. 
 
Här är lelle mongot ♥
Idag är jag på sjukt dåligt humör, varför? Ingen aning, hatar det.
Jag fattar mig inte på människor som orkar gå runt och vara sura hela tiden. Vad är det för fel på er?
Ni måste må så fruktansvärt dåligt för jag blir typ arg för att jag är på så dåligt humör.
Har suttit hela förmiddagen och grubblat över varför jag är på sådant dåligt humör men inte kommit fram till något.
Annars så har dagen gått i jobbsökandes tecken, hittat en sjukt mysig liten hästgård också som jag mer än gärna skulle vilja ha så om någon har 4 miljoner över så tar jag dom mer än gärna.
 
Helgen har gått i ett, jag sov 5 timmar tors-söndag, mindre bra.
Felicia döptes och hon är den mest fantastiska unge.
Hon var glad hela dopet i genom, skrattade, dansade och var bara bäst ♥
Linda aka Crazy Lady, hade bakat fantastiskt som vanligt.
Hon bakade tårtan själv och det var första gången hon gjorde en tvåvåningstårta.
Hur duktig är hon inte?
 
 
 

Fenomeen går som en klocka, igår var vi ute och myste i skogen med Emma och Tollan.
Världens bästa Ems, hon gör mig lycklig.
Jag längtar tills lille Prins ploppar ut ♥
Snorp, ja hon kan vara en bidragande faktor till mitt humör. Finaste lilla häst ♥
 
 
Idag är det en såndär dag då jag vill sätta mig i bilen eller på hästryggen och lyssna på deppig musik och bara gråta. Det är ungefär så jag känner idag. Fyfan!
Jävla deppmongo!

Hoppas ni har en fab dag i alla fall peps ♥