Jag har nu under ett par veckor dock mer de senaste dagarna, mått sjukt märkligt. Mått illa, haft yrsel, hjärtklappning och känt mig allmänt märklig, svårt att somna fast jag är hur trött som helst.
 Blir sjukt lätt åksjuk om jag inte kör själv, något jag aldrig blivit förut.
Nej, men eftersom vi har vårat älskade World Wide Web så måste man ju ibalnd gå in där på google och spana lite. Man kan säga vara sin egna doktor.
Jag älskar btw människor som är just sina egna läkare, veterinärer, hovslagare etc.
Gotta love them.

Nej men vad hittar fröken Wallin då må ni tro...

Jo följande:
Vanliga symtom vid ångest:

Välavgränsade episoder av stark oro eller fruktan som ej beror på någon somatisk sjukdom och ej på drogmissbruk. Fråga aktivt om amfetamin, bensodiazepinabstinens, cannabis, alkohol.
Minst fyra av nedanstående symtom skall ingå, därav ett som tillhör de fyra första. Symtomerna skall ha kommit plötsligt, snabbt nå sitt maximum och hålla på minst några minuter.

1. Palpationer, bultande hjärta eller ökad hjärtfrekvens
2. Svettning
3. Darrning eller skakning
4. Muntorrhet
5. Svårighet att andas
6. Kvävningskänsla
7. Obehag eller smärta i bröstet
8. Illamående eller magbesvär
9. Känslor av yrsel, ostadighet, virrighet, svimfärdighet
10. Derealisation eller depersonalisation
11. Rädsla att förlora kontrollen eller sitt förstånd
12. Dödsångest
13. Frossbrytningar eller blodsvallningar
14. Parestesier (domningar eller klåda)

Den sjukliga, irrationella ångesten skiljer sig egentligen inte så mycket från den vanliga, rationella (verkliga). Man upplever samma känslor av spänning, oro, eller panik som om verklig fara hotade. Skillnaden är att man inte förstår varför alarmsystemet är igång. Därför är den irrationella ångesten mycket svårare att uthärda och det blir dessutom svårare att bearbeta problemen. Då skapas en ond cirkel. Man känner sig hjälplös och uppgiven och det kan i sin tur leda till ännu svårare ångest.

Symtomen vid ångest innehåller ett brett spektrum av känslor, alltifrån ängslan och oro till fruktan och panik. Ofta tillkommer kroppsliga symtom som andnöd, hjärtklappning, svettning, yrsel, illamående och muskelspänning. I förlängningen leder det till koncentrationssvårigheter, lättväckt ilska och sömnproblem.

Känns det bra att jag har sju av de fjorton symtomen man ska ha...
HEJA HEJA!
Men vafan, nu tror ju inte jag på sådant utan att man samtalat med en läkare men iaf, jag hade ju tänkt gå till en läkare för att kolla upp detta, varför jag har varit så trött på senaste tiden.
Jag trodde mer på att jag kanske led av järnbrist...

Jag har ju världens kanske BÄSTA människa i mitt och Snorpans liv.
 Isabell Hassner.
Det är min lilla beridare som brukar rädda mig när mitt liv och planering slås i spillror.
Själv äger hon en liten monster pony som heter Jolly´s Price. Han både ser och är farlig, tror han iaf. Dock så kan han vara lite farlig ibland. Gubben är trots allt 17 så de kanske inte är så konstigt att med tanke på hans ålder. Det tillhör ju åldern om man säger så. Att man blir lite tjurig alltså.
Hur som helst är Isa den mest pålitliga personen, hon ställer upp i vått och torrt och hon är den enda jag skulle kunna sälja Snorpan till. Jag är mycket glad att jag har henne.

let´s go... I morgon köööööööööööör vi, eller kanske inte vi men jag iaf. Denna gång har jag bästa stödet bakom mig. Till och med fröken fräken är med på detta. Så nu borde det ju funka, det måste funka.

Snorp fick nya täcken idag, hon var väldigt glad och stolt. Hon berättade de för mig.
Täcket fick vara rent i 2 sekunder innan hon rullade sig, gullan.
I morgon ska jag rida över lite bommar, snorp kommer bli överlycklig.

Men först ska jag förhoppningsvis få svaret jag vill ha.Japp, idag är det söndag för er som inte vet, jag och min lilla karlslok ska ta oss ut på en äventyrssväng.
 Jakten om den nya hallen.
Ska bli väldigt härligt. Självklart ska jag ju åka förbi min lilla horsie också, ut och galoppa ska vi göra idag igen. Sen ska jag bara slappa, har sovit tre timmar i natt och hämtat Smarre nu på morgonen som har varit och trummat i femton timmar, hej och hå. Nu ligger han och sover på sin tron men ska snart väckas, som sagt ska vi på äventyr idag. Vi kanske hörs senare.

Min helg började med att Madness kom upp till Stockholm för att hälsa på, supermys. Så man kan säga att fredagen började bra, när hon senare på kvällen smög sig iväg på Solnas gator mot nya äventyr så beslutade jag mig för att åka in och möta upp Putte i staden för att dricka lite av den gyllende drycken då jag var på superkalashumör när Mads gick.

Hela dagen idag har också bara varit sådär underbart mysig. Började med mysfrukost med min älskade mupp för att senare åka till stallet för att rida ut på min älskade fyrbentavän. Hon var dock lite efterbliven idag men det gjorde inte så mycket. Hon blir lite sån när hon är piggelin. Så nu ska det ridas ut hela denna vecka.
Jag ska även rida över lite bommar någon dag och snart får vi ju börja hoppa igen också.

Såhär mysigt har jag haft det idag:


..är det bästa i mitt liv. Min lilla stjärna. Igår red vi dressyr, hon tycker själv att hon är grym på galoppombyten numera så hon bestämmer gärna själv när hon ska byta. Matte blir då lite arg men det är bara att göra om och göra rätt. Idag så är det Snorpans dag så idag ska snorp få nya täcken, sadelgjord och fårskinnspad sen undrar alla vad jag gör av alla mina pengar..
Sitter nu och spanar runt på lite dressyrsadlar, inte för att jag ska ut och tävla och bli värsta dressyrryttaren utan för att jag tror att det är bra att inte rida med samma sadel hela dagarna i enda. Plus att jag faktiskt har people som kan rida dressyr och tycker att det är kul så då kan de ju få rida i en dressyrsadel.
Nu är det två veckor kvar tills jag får rida på bommar igen, HIPP HURRA.
 Som jag längtar. Snorpan också.

Nu ska jag lägga mig och vila igen eftersom min mage och jag inte är bästa kompisar idag.

Är den bästa kommerntren på hela gårdagen. Jag har fått en ny idol. I love him. Han är fanastisk.
För vårat lilla lag kanske det inte gick lika bra. Men de red fantastiskt bra. Kanske bäst faktiskt.
Dagens höjdare var även Elsa, det går bara inte att inte Älska Elsa.

Här har vi en kollektion ala tävling, modellen är dock lite efterbliven och avger en pose the winner takes it all, men levde inte uoo till de. Besviken, ja!
Bästa hästskötaren EVER!

Åh jag hade bästa fredagen på länge, inte för att det hände så mycket men känslan var härlig hela dagen och vädret var super. Plus att just nu så behöver jag bara öppna min mun och säga JA så kommer min värld att sakta börja bli ännu bättre. Hur skönt är inte det.
 Snorpan var på sitt bästa myshumör och Duran var superlycklig när han fick komma ut och galoppera fram längst vägarna. Plus att jag fick vara hela själv i stallet en fredagskväll klockan sex och bara mysa med mina mysisar.
 Mamma ringde och berättade en liten hemlighet som jag bara hoppas på så in i bomben att den ska slå in så Gud, om du nu läser min blogg så får du väldigt gärna hjälpa till lite. Ingen skulle bli gladare än jag.
Nu ska jag strax åka till stallet och lunchfodra, jag har helgpasset idag men tur som jag har så tog Helen morgonpasset så jag behöverinte vara där först tolv. Yeay.
Att det gick från tre läsare om dagen till många fler på 2 dagar. VEM går runt och promotar min blogg? Mycket spännande. Vi har nu begravt stridsyxan och vi har båda bett varandra om ursäkt och ja, det kanske spårade ut lite på slutet men det var aldrig min mening att det skulle bli såhär med tanke på att det var tre stycken som visste om min blogg samt läste den. Jag hoppas att folk som läst min blogg förstår att allt inte var på rikigt utan att mycket av det faktiskt var på skämt och överdrivet, med tanke på som jag just skrev att det var tre andra som läste bloggen. Hur som helst, så kommer denna blogg återgå till att handla om min horsie och mina söta i vardagen. Så nu kan ni alla utan liv och ni som inte har annat att prata om sluta läsa min blogg igen.

Peace out.

U know U love me. XOXO / Gossip Girl