Idag har det inte hänt mycket! Efter någon timmes sömn så hoppade jag upp och begav mig till stallet i stället. Hela 12 hästar skulle ut, haha det är ju ett skämt nu :)
Efter det åkte jag hem och sov, så jääkla skönt. Klockan 16 skulle jag vara tillbaka i stallet och det var en häst som skulle tas in, haha!!
Mina har fått gå ut nu i en vecka och mysa lite! Sen hem till Johanna för lite ballemys och dusch och nu sitter jag här igen. Just nu kanske det är 30-35 pers på Tegel, känns som detta kommer bli en lååång och tråkig kväll!!
Jag hade mycket hellre varit på kalas hos Kristin som firar sin 30-årsdag idag!
Men jag är inte bitter....

...och glor i min lilla garderob! Jobb nummer 3 för dagen! Looovely!
Tycker det är kul när arbetsdagen börjar 06 och avslutas 04! Vem har sagt att man måste sova?!
Igår lekte jag med Ante efter stallet, asså lyckorus i hela kroppen!!!
Den energipåfyllningen behövde jag verkligen efter mina små downveckor! Vi gjorde inte speciellt mycket, laga middag och spanade på fussbal och myste järnet!
Nu är Johanna hemma också så hann mysa lite med henne innan jobbet ❤❤
I helgen jobbar sammanlagt 28 timmar, så jävla trevligt! Jag längtar till måndag, då är jag lediig! Awesome. Dock så jobbar jag nätterna med Zar så det kommer i alla fall skrattas mycket, älskart!
Lägesrapport från en garderob, 0 jackor inhängda!

Och va! Måste man uppdatera den dagligen? Sjuk!
Nej men jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Men igår så var veterinär Emilia Sanders ute hos oss och kollade på Fenomeen, hon blev behandlad i både fram.. Nu hoppas vi att detta ska göra susen för gamle Sessan!! Om tre veckor kommer hon ut igen för en återkoll!
Snorp och jag red ut med Emsidemsido och Tuffsan. Så himla mysigt ❤
På kvällen cyklade jag in till staden för lite middag med min älskade Spank ❤
Supermysigt kväll med god mat och rosé :)

Idag har jag haft stallmys med mami och markarbetsträning för Helena!
Snorp kändes helt okej men svag i vänster bak!! Så nu är det styrka styrka styrka som gäller i sommar!!!
Helene kommer ju tillbaka i slutet av juli och känner igenom henne igen. Så nu går hon som sagt med en viktboots på sig i hagen. Annars känns hon super.

Men nu ska jag snart ta ett möte med John blund, Madness jag lovar att skriva ett inlägg snart som inte handlar om hästar ;) PUSS!

https://cdn2.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51cb51feddf2b30bf5d9e31c.jpg" class="image">

Ibland känns livet helt upp och ner, då är jag extremt lycklig över att ha den finaste varelsen i mitt liv ❤❤ Älskade underbara Diamond Scilla.

Igår hade vi det mysigaste midsommarfirandet med Calle och Emma och bästa hundarna! Idag har dom varit gifta i en vecka :)
Vi hade sillunch, sen åkte jag och Emma till stallet och sen tillbaka för lite grillning och lite rosé, mys. Bästa Emmsan ❤❤

Idag har jag myst i stallet, Hippie och jag var på utebanan och busade runt. Han är så jäkla gullig den där lille ponnyn!!! I morgon ska vi hoppsa :) jag är astaggad!! Sen var det dax för Fenomeen men hon var knackig :( så nu får hon vila lite!
Snorp the best hest var tillbaka i sitt A-game :) Lycka! Såå himla skönt, hon var taggad till tusen och ville mest dra i väg med matte men hon fick nöja sig med att studsa på stället.
Nu sitter jag och inväntar Beccabus för lite kvällsmys, Smarre är på äventyr.

Johanna, JAG SAKNAR DIG! Kooom heeem nu!!! ❤❤❤❤

Idag har det varit en stressig dag som slutade bra! Slutade jobba 15:45 och 16:00 ska hästarna börja tas in och klockan 17 skulle Helen komma ut till Snorpan men jag hann. Klockan 17 var alla hästar inne förutom Jaques och Samba men de dog inte för det, dom var rätt nöjda som fick snaska gräs ett tag till! Hur som helst, Helen skulle komma ut och känna igenom Snorp då hon inte känts på topp de senaste dagarna. Mina super stallkamrater och favo familj har Helen till sina hästar och gav mig numret till henne och jag kunde inte vara gladare för oj vilken fantastisk härlig människa hon var!!! I lööööv, big time. Hon lägger verkligen tid och energi på hästarna! Helt fantastisk!
Snorp fick nålar och ultraljud, knackades och masserades och myste på. Efter behandlingen stod hon och sov så jag tror verkligen att detta var det hon behövde. Sen så gav Helen mig en massa tips på vad vi ska göra tills nästa gång hon kommer i slutet av juli. Sen så är ju min älskade stallchef den bästa och lånade ut en liten specboots till Snorp som hon ska gå med i hagen nu för att stärka sig lite i vänstersidan, hur skulle man överleva utan Kristin?! ❤

Syster yster var ute och myste idag också, trist nog så hade Feno lite träningsvärk idag och var inte riktigt på topp men Jessica kände ändå skillnad på Sessan så det var kul efter två veckor :) i morgon ska mina söta få mysa runt och promeneras så tar vi nya tag på fredag!
Åh vad jag älskar att ha mina två små donnor på heltid, myyyyys ❤❤

Nu ska det mysas med Smarre innan John Blund kommer och knackar mig på axeln. Sov gott peps ❤

Både mina prinsessor har gått som tåget idag! Barbacka stod på schemat. Fenomeen fick gå ett dressyrpass i stora läskiga ridhuset, haha. Hon är så knäpp, blir superspänd när hon ser sug själv i spegeln! Men hon var såååå fin idag! Gulle häst. Red en massa serpentiner, flyttade på kvartslinjen gjorde en volt och flyttade ut igen. Hon gick som tåget och galoppen var kalas idag, hon har börjat få igång motorn nu :) Scillisork fick mysa ut runt ängarna och i skogen med Kristin, Kristins syster och Beccabus ❤ Snorp fick leka hjälpledare också då Jaques tyckte att det var apaläskigt att gå genom vattnet! Snorp kändes fin i traven och i galoppen. I morgon kommer Helen ut och ska känna igenom Snorp! Tycker att hon ser lite sne ut i korset!!
Nu ska jag dricka upp mitt te, mysa med Smarre sen ska jag mysa ner mig med min bok, El choco. Klockan ringer 05 i morgon!

Har föör mycket tankar i min lilla hjärna att jag inte kan sova!
Men helgen har varit underbar med mycket nya härliga minnen!
Emma och Calles bröllop var heelt fantastiskt. Så mycket kärlek ❤
Allt var perfekt och jag kan inte vara lyckligaste för dom. Min älskade bästa vän är nu Fru Gulding-Jerrewing, lycka!

Jag och mamma hade mysdag igår, började med att inhandla lite hästsaker för att sedan bege oss ut till hästarna.
Mockade och fixade och sen ut på en barbacka tur i skogen. Mami red på Snorpan och jag på Sessan. Hur mysigt som helst. Bästa mami ❤
Sen hade vi insläppet på em och sen hem för att mysa lite Smarre.

Just nu ligger jag och funderar på om jag kanske ligger mitt i ett litet skifte där jag står i en korsning och inte riktigt vet vilken väg jag ska gå. Varför hålla i så krampaktigt när jag ändå inte får något tillbaka? Är det dags att släppa och gå vidare nu och kanske bara fokusera på de människor som verkligen betyder något och ger mig något tillbaka?
Kan man bara överge vänskap man så troget kämpat för i 10 år? Ja det kanske man kan?!
Just nu vet jag verkligen inte men jag känner att det kanske är dags att släppa taget, för vi kommer nog inte längre än så här!

https://cdn3.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51be5f7fe087c302be92809f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2459920/6-3/pic_51be5f84e087c302353d2b6c.jpg" class="image">

Jaha gott folk, då tänkte jag rapportera lite om helgens tävlingar på Årsta Runsten då...
 
Jag skulle ju rida en 1,20 på lilla gräsbanan på fredagen (kval till Mustang Cup) och en 1,20 på stora gräsbanan på lördagen (poänghoppning) Eftersom torsdagen bestod av regn, regn och mer regn så fick dom flytta in fredagens 1,20 i ridhuset då gräsbanan blivit en leråker. Vi vet ju alla vad vi tycker om inomhustävlingar. Blä. Klart att det är bra att dom flyttade in tävlingarna, gräsbanan var ju farlig att rida på , men man blir ju besviken över själva grejen. Hade ju sett fram emot att rida på gräs liksom. 
 
Hur som så kändes Snorp inte helt taggad till hundra. Hon var ok på framridningen och framhoppningen men ändå lite... loj... Det hjälpte ju inte heller att de som skulle rida på stora gräsbanan och alltså hade sin framhoppning på gräs beslutade sig för att också använda "vår" framhoppning som var en 20x60 sand/grus-bana. Tror jag räknade till 22 ekipage där som mest. Lite kaos minst sagt. 
 
Inne i ridhuset kände jag hur Scilla spände till och inte gick fram. Det var en kul bana ändå, bra banbyggare. Men jag hade liksom inget att rida på, hittade INGA framåtlägen. Hamnade typ i botten på flera hinder. Det hände inget vad jag än gjorde. Så vi hade ett ner i fas 1och 3 ner i fas 2 (det var bedömning A:0/A:0 med totalfel, man får alltså rida fas 2 även om man har fel i fas 1) Summa 16 fel! Eh???
 
Aja, det är bara att ladda om till lördagen som skulle gå på stora gräsbanan, det var bara lilla gräsbanans klasser som flyttades in. Stora banan var fortfarande ok. Med med som hjälp denna dag hade jag Tobbe men extremt erfarna hästskötare. Och ingen annan. Gabz var på bröllop och alla andra jag frågat kunde inte av olika anledningar. Men bästa pojkvännen ställde upp!
 
Jag har aldrig ridit poänghoppning förut (på riktigt alltså) så jag tyckte att det skulle bli sjukt kul. För er som inte vet så går poänghoppning till så att man gör sin egen bana, hindren har olika poäng och man ska samla ihop så mkt poäng som möjligt på en viss tid. Räcken får hoppas åt båda håll. Man får bara hoppa varje hinder 2 ggr och river man ett hinder så byggs det inte upp så man kan inte hoppa det igen. Man får inga fel, vid vägran går tiden och vid rivning så får man inga poäng för det hindret. Sen finns det ett Joker-hinder med också som ger 200 poäng men om man river det så dras 200 poäng av från ens ihopsamlade poäng. De andra hindren ger mellan 50-100 poäng.
 
Jag hade typ startnr 8 så jag tittade på några innan mig. Och en del skrapade fan ihop bra med poäng! Här fick man alltså gå ut hårt om man skulle ha nån chans. Så jag började på det näst svåraste hindret som gav 100 poäng. Det hann nog inte Snorp riktigt ställa in sig på så det rev hon. Fortsatte mot nästa 100-poängshinder som hon klippte galant. Tog sen ett 80-poängshinder som hon hoppade fint och sen ett 70-poängshinder som hon också klarade bra. Sen skulle jag bara ta ett 60-eller 70 poängshinder på vägen mot Jokern men där blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Tänkte hoppa lite stort, det kändes liksom rätt, med Scilla blev osäker i sista sekunden och stannade. In i hindret. Så jag åkte av... Jahapp...
 
Scilla stannar ju liksom aldrig så det kan man ju fundera lite på. Hindet var inte ens svårt. Sen att jag åkte av var ju också intressant. Jag var liksom redan på väg över hindret när hon stannade och gled in i det så jag bara fortsatte framåt. Landade med smalbenen på bommarna och de små lådorna som var under så mina smalben är allt annat än vackra nu. Ont som satan gör dom också.
 
Så summan av kardemumman är "Upp som en sol, ner som en pannakaka" för den här helgen. Det gick ju bra förra veckan liksom...
 
På plussidan dock är att Snorp har varit mycket mer lättlastad! Har tagit som mest typ 8-10 min. När vi skulle hem idag (och då var det bara jag och Tobbe) så gick hon rätt in första gången. Duktig hest.
 
Vi får ta och kolla att ponnyn inte är sjuk eller att det är nåt annat fel. Hon kändes ju som sagt inte helt hundra.
 
Känns allt som det ska nästa vecka och sådär så siktar vi in oss på den sista tävlingen för terminen på Vallentuna den 29 & 30 juni. Rider 1,15 på lördagen och 1,20 på söndagen om allt är 100.
 
Film från fredagen kommer i dagarna, film från idag finns tyvärr inte. Istället bjuder jag på två bilder av mitt ena ben. Bulan är alltså inte mitt knä, utan en bula. Skönt...
 
 
 
Ta hand om er gullungar!
 
/ T-R

Herregud, snoret är nästan borta! Men nu har munsåret kommit istället, det kan inte alltid gå bra! Men hästarna går väldigt bra nu :)
Ja just idag var inte Snorp på topp, vi är på väg hem från Årsta Runsten dag 1. Snorp var spänd, loj och inte med någonstans men det bloggar Johanna mer om i morgon :)
Feno går som tåget och trivs som fisken i vattnet på Söderby! Igår red vi i stora ridhuset för första gången, lite spänd var hon men hon känns väldigt fin annars. Lilla Sessan! Idag ska hon få vila då jag har galopperat lite nu i två dagar och i morgon ska hon tömköras!
Snorp ska tillbaka till Runsten i morgon och hoppa på stora gräsbanan :) Jag kommer dock inte kunna vara med då jag ska mysa på bröllop ❤
Men nu ska jag vara lite social med världens bästa stallchef som alltid ställer upp och är världens underbaraste!!!

Jag har kommit fram till att jag ska bli snor-forskare, för hur mycket snor kan man ha?! Min hjärna har nog känt sig som Titanic de senaste dagarna.. Som sagt så kände jag med något krasslig i lördags, vaknade upp i söndags som en snor-zombie med feber och det är lite där jag är idag! Jag hostar som om det vore mina sista dagar kvar att leva, igår hostade jag så mycket att jag typ hostade upp min hjärnskakning for real, aj aj i det lille huvud. Min stackars hjärna for nog från sida till sida och upp o ner ett par gånger igår. Så det lär ju försvunnit ytterligare ett par hjärnceller vilket är trist för jag hade ju inte allt för många till en början! Och varför kommer sjukdom alltid så olägligt? Jag har inte riktigt tid med att ligga hemma och softa på soffan, jag har lite att stå i kan man säga speciellt eftersom jag ska stå i kyrkan på lördag och nu med för liten klänning, kluvna hårtoppar och se allmänt ofräsch ut. Nu är det ju så att bruden ska se bäst ut så det gör ju ingenting men det kan ju vara kul om gästerna kanske inte mår illa av förundran varför Emma valt att ha med en hemlös som tärna... Men men så kan det gå, jag får kasta på mig den lille lille halmhatt och göra det bästa av situationen!!
Just nu gör jag de absolut sämsta man kan göra om man är förkyld, jag sitter på massagestolen men vafan ska man göra om ryggen är helt paj för att man råkade somna i sängen och vaknat av pain?! Smarre, dags för ny säng!!!

Nu ni vänner och dom som vi inte känner ska jag gå och snyta ut lite hjärna! Vem vet, kanske är just den här snytningen som gör att jag blir frisk...
Spänningen är olidlig!

Peace out!

Äntligen är dagen slut, idag har det gått i ett. Jobb nr 1 startade 07 i morse till 16:45, sen iväg till Snorp och Sessan. Johanna hade redan ridit Snorp så jag fick bara mysa, Sessan och jag var på utebanan, smygtravade lite idag, hon kändes fin men lite stel med det är ju inte så konstigt. Väldigt positiv var hon i alla fall :)
Sen iväg till Johanna för lite dusch och iväg till jobb nummer 2! Idag har det inte hänt mycket på Tegel.... Nu ska jag hoppa i säng med min onda hals och trötta huvud!!! Sorry för kanske universums tråkigaste inlägg, men så kan det vara ibland, huvudet och kroppen är inte på topp!!

God natt party people 💤💤

Tjena hejsan!
 
På Chefs-Gabz vanliga begäran kommer här inlägget om dagens tävling på Team Aspvik.
 
Galet fint väder idag när jag, Gabz och min gamla trogna hästskötare Sara styrde kosan mot Team Aspvik för att tävla med Super-Snorp. Även G´s mami och papi var med. Vi beslutade ju vid förra tävlingen att stryka 1,10-klassen och bara hoppa 1,20, vi kör på en klass per dag nu ett tag. 
 
Började som vanligt med att knoppa och jag måste säga att jag verkligen har fått snurr på det här nu. Skulle nästan kunna säga att jag är grym på att knoppa men det säger jag inte. Det vore ju att skryta och sånt pysslar vi inte med...
 
Lastningen hemma blev lite av ett problem idag även fast vi körde på backa-in-släpet-i-ridhusdörren-så-det-inte-finns-plats-att-smita-åt-sidorna-tricket. Men vi fick hjälp av Sofie som har lasttränat sin ena häst ett tag nu och blivit rätt bra på hela grejen. Hon fick in Mupp-Snorp efter ett litet tag utan större dispyter.
 
Väl framme så kommer jag på att passet med vaccinationerna ligger hemma och myser i skåpet... Jomenvisst! Kalas! Jag har fan aldrig glömt nåt och så glömmer jag detta! Men som tur var så skulle Kristin komma och kolla så hon hämtade upp passet och tog med det. Hon kom precis i lagom tid!
 
Träffade även Rebecca och Natasha (och R´s fantastiska pappa förstås som alltid är med), Rebecca skulle också rida 1,20 och även debutera 1,30 idag!
 
Jag hade startnummer 64 (tror jag) och var sista start. Sånt gillas. Svettades runt på framridning och framhoppning och koncentrerade mig på att inte dö överhettningsdöden. Svårt. Scilla kändes iallafall fin och hoppade bra.
 
Från början så skulle dom ha med en bank i banan, vilket jag sett fram emot. Sjukt kul att hoppa bank liksom! Men nej, folk hade gnällt över detta (TROTS att det stod i meddelande till ryttare att den kunde vara med och TROTS att man kunde välja att hoppa ett annat vanligt hinder bredvid istället) så banbyggaren beslutade att ta bort banken och bara ha det vanliga räcket där. Besvikelsen hon Team Snorp var stor! Fällde möjligtvis en tår...
 
Aja, det var bara att gilla läget och rida ändå. Bedömningen var A:0 och det var typ den tråkigaste A:0an ever! Det fanns ingenstans man kunde välja en annan väg eller så, det enda man kunde göra var att fläska på i snabb galopp. Trist.
 
Scilla kändes i alla fall fin på banan och var mycket piggare än sist. Man fick förstås rida satan, men inte på samma sätt, det var inte lika "jobbigt" idag. Jag red bra idag också, jag tog rätt beslut och genomförde dem. Nöjd med min insats faktiskt! 
 
Resultatet blev i alla fall 0 fel och en 4:e plats! Woho! Sjukt kul. Mycket nöjd med Snorp idag! 
 
Sen fick hon bli lastad i sin åklåda och den här gången gick det ovanligt fort! Jag höll i kopplet och Gabban och Tobbe (som hade kommit precis lagom till att jag börjat rida fram, även fast han var tok-trött efter en sen och blöt natt - bästa gulle!!!) höll varsin lina runt baken på henne. Då gick hon in efter bara ett par minuter!
 
Vi intog då solposition i gräset bredvid banan för att kolla på Rebecca som skulle debutera 1,30. Hon var jätteduktig och red bra, ett par fel bara men hon kom runt helt klart godkänd! Blir nog fin-fint det där med lite mer rutin.
 
Gräshänget satte sina spår för när jag kom hem upptäckte jag att jag hade värsta bondbrännan. So not T-R style! Jahapp, så kan det gå när man hänger i solgasset i tävlingsskjorta i ett par timmar! Red ju fram ute i bara skjortan också (ja, jag hade ju ridbyxor och så på mig förstås...) så det blev mycket sol-exposure under dagen.
 
Hur som helst så är jag väldigt nöjd med dagen, hästen var fin, jag var bra, vädret var kalas och umgänget var top-notch!
 
Nu laddar vi om till nästa helgs tävlingar, då ska vi inta Årsta-Runstens gräsbana igen (hur ska det gå, kommer Snorp bli Tjack-Snorp igen???) Jag rider 1,20 bed A:0/A:0 på fredagen och 1,20 bed Poänghoppning (!!!) på lördagen. Ska bli galet kul!
 
Här kommer filmen från idag, enjoy!
 
Peace! /Täby-Roffe
 
 
 

Vilken underbart mysig dag jag har haft idag, den har tillbringats där jag trivs bäst, i stallet! Jag och Kristin har varit i skogen och myst med Snorpan och Fenomeen barbacka. Awesome ❤
Vi red genom dammen, Feno tvekade inte en sekund vilket är roligt för hon brukar inte ens vilja gå igenom vattenpölar. Hon verkar trivas jätte bra och är kär i Snorp så det är fantastisk underbart!! Hon är pigg och super positiv så jag kommer nog ha världens bästa sommar :)
Just nu sitter jag och Krisitin och vattnar till Hippie och hans vänner, Hippie yippie ska få busa runt ängarna :)
Sen ska jag hem och grilla med mami och papi ❤

Idag är det ju sol ute igen :) Happyface! Igår var det 11 grader när jag åkte hem från stallet? Whats up med det?
 
Snorpan skötte sig i alla fall kalasbra igår när vi hoppade, hon passade även på att hoppa fram själv medans Johanna byggde fram ett hinder.... Haha, hon strosade runt och från ingenstans så drog hon i väg i jordens kareta och siktade in sig på oxern som hon även tog... Haha, lilla knaspony ♥ Annars så var hon pigg och glad, låg på lite men jag tror minsann att det kommer gå bra i morgon :)
Båda hästarna klipptes igår och idag ska Fenomeen ut i skogen och mysa och Snorp ska longeras och badas.
Feno ska få nya skor på sig nu på morgonen också.
Jag kommer ha världens bästa sommar!
 
Sen ska jag och mamma åka och fixa lite saker idag, jag ska försöka fixa en ny telefon också då jag tröttnat på bajsphone. Smarre ska på konsert ikväll så det blir egen myskväll idag, men det är inte fy skam det heller ska ni veta. Kanske grilla på Kolo med mami och papi?
Nu har det varit vääldigt tyst här ett tag, men jag har haft noll energi och noll med extra tid för att kunna blogga men nu jävlar! En liten resumé av veckorna som gått då!
 
Grekland var awesome, vi hade en väldigt mysig och härlíg vecka fast absolut ingenting blev som vi trodde eller förväntade. Började med att vi fick åka 2 timmars transfer, men det stod att det bara skulle vara 1... Väl framme vid hotellet så släpptes vid av vid en väg i mörkret, dock så kom en liten grek och skrek och tog våra väskor upp till hotellet medans vi andra fick knalla upp, det skulle vara ett 4-stjärnigt hotell men jag vet inte vem det är som har rejtat det där hotellet, städningen var ett skämt, baren var inte öppen på hela veckan och vi som bodde där fick typ jobba, rensa poolen från insekter, vattna lite men vi hade det väldigt mysigt jag och Smarre i alla fall. Jag lyckades ju få soleksem dag 2 också, Grattis till mig.... Men det var inget att hänga läpp över, fick bada lite mer i stället :)
När vi skulle åka hem så flyger en fiskmåsjävel in i motorn vid landningen... så vi fick sova över en natt till, soim tur var hittade dom ett hotell som låg 5 minuter bort men det var halv kul klockan 22,30 och man bara vill heeeem!! Plus att Samos har en ganska speciell landningsbana, så det är bara 10 piloter som får flyga dit så vi visste inte riktigt när vi skulle få åka hem heller, men redan dagen efter klockan 14 lyfta vi hem till kalla Sverige.
 
Väl hemma så har jag jobbat...... Pluggat ungefär 1 sekund då jag inte hunnit och myst med min älskade lilla finaste häst, planerat och genomfört Emsans lilla möhippa och hämtat Fenomeen.
 
Så himla härligt, igår hämtade jag min andra lilla Sessa, hon verkar trivas och må bra. Hon fick bada igår och gå lite i skritten och betas lite :) Hon ska nog få det väldigt bra hos oss i sommar.
Snorp gick som tåget igår, jag ville aldrig sluta rida för hon är så jäkla kul att rida när hon är på sitt superhumör. Det spelar liksom ingen roll vad man ber om, hon bara kör. Fast det är lite jobbigt så bjuder hon till.
Mattes lilla älskling ♥
Nu ska jag´snart åka till stallet och pyssla lite :)
Det kompisar är livet.