Japp, återigen av Johanna aka Katla the fackla... 
Det dummaste är att jag har haft ganska mycket att blogga om, menmen så går det ibland.
Nu kommer jag typ inte ihåg något, haha. Skyller på all smärtstillande jag tar just nu...
Förra veckan då, den började ju super med bäst ponyn och Snorp var kalas mest hela veckan faktiskt, mkt uteritter. Det är ju en liten favorit det där med uteritt.
I fredags red vi ut med Glimra och Kristin i en pulka, Snorp var cool som vanligt, fattade nada när vi red förbi hagarna och alla hästar freakade ur över Glimra och pulkan med Kristin i, vad ska man vara rädd för?!
 
Igår hade jag turen att få rida ut med två av mina bästaste vänner, Emmsanpemsan och Jo-hanna the guana, vi red Granby och Vaxtunarundan. Supermys och glada hästar.
Har ju inte kunnat rida ut med Emms på sjuukt länge då vi antingen gått om varandra i stallet eller vilat hästar olika perioder så det var kalasmysigt!
Hästarna var pigga och glada :)
 
Idag har Johanna ridit dressyr på världens vackraste häst, förlåt jag vet att det är min häst och man tycker alltid att ens egna häst är bäst men faan va fin hon är lilla Snorpan när hon är fin, assså man döööör!
Hon är en riktigt vacker häst när hon visar den sidan!
 
Mofeno lever mest rövare och har heelt förträngt sin ålder, mitt lilla charmtroll.
Ibland får jag små psykbryt på henne när hon enbart ska studsa,kasta sig och små ställa sig om man inte låter henne springa i 300 km/h eller ber henne göra något hon inte vill!
Haha, hon är så jäkla rolig!
 
Nu ska jag packa ner mitt liv i IKEA kassar, have a great night peps!
 
 
Japp ny vecka, min vecka började med trasig rygg men det känns mer som ett vardagsproblem..
Btw, jag har jag sagt att min häst är bäst någon gång eller?
Snorp var så fin igår att jag aldrig ville sluta rida utan jag ville starta dressyr i stället?!
Amen ni fattar, jag dressyr. haha.
Men hon var så satans fin. Älskade lilla pony!
Jag ska nog börja träna lite dressyr på riktigt nu, Siw kommer ju till oss varannan fredag så det kan bli en perfekt,
Måste bara kolla så det inte krockar med hoppningen :)
Fenomeen skötte sig till och från, jag fattar inte vart hon får all energi ifrån!
Igår gick hon mellan att vara jättefin till att stå på bakbena och vara livrädd för hörn och färgskiftningar...
Hon är gullig i alla fall min lilla pantertant!
Nu ska jag söka lite kvällsjobb, heeja heja!!
Ha en bra dag ♥
 
 
Idag har jag varit där jag trivs som allra bäst, stallet!
Skulle ridit ut med Anna och Becca men det vart lite ändrade planer.
Blev barbackamys på både Snorp och Sessan. Båda två känns väldigt fina just nu. Fenomeen är fortfarande väldigt på tårna men väldigt väldigt fin, så himla kul att hon blir 21 i år men är som en 3-åring i huvudet! Min älskade lilla pantertant ♡♡
Snorp känns så jäkla bra just nu! Man rider omkring och myser mest hela tiden. Hon är mjuk och hänger med och jobbar på, hon är mitt lilla lyckopiller :)
Kvällen har jag kastat bort i soffan inlindad i mitt duntäcke med en film. Lite rastlös är jag men ganska mysigt var det. Snart är det dags för John Blund att komma och göra sitt jobb! Go'natt peps 😚



..för er i alla fall, själv börjar jag 19:00 på Tegel! Men efter en vecka här så längtar jag! Haha assåå whaaat?

Mami och Papi har hand om mina älskade små hästar idag och jag ska hem och Gandlaf-napa!

Det är så mkt som händer nu på en gång, bara att spänna fast sig och hänga med!!



Ny dag, igår kväll red jag och Johanna ut i mörkret! Jag ääälskart, så jäkla mysigt. Igår var månen bananaz också så det var helt tyst, vindstilla och awesome! Vi red Granbyrundan, Snorpan och Sessan var taggade och skötte sig hur bra som helst. Snorp älskar ju att rida ut i mörkret, hon är lika säker dag som natt! Sessan däremot var en liten chansning då hon är en riktig liten hoppjerka som skuttar sida från sida och alltid hittar något att vara rädd för, men hon skötte sig hur bra som helst och det var tur då pannlampan gick sönder så jag var tvungen rida med en hand och hålla lampan i handen. Ja, i galoppen blev det lite vingligt då man inte riktig såg vägkanterna ibland men vi överlevde iaf ;)
Nä, nu måste jag laga lite lunch, ha en bra dag kompisar ♡


Här sitter jag och räknar ner minuter, 4 min kvar! Jag är så uttråkad och irriterad! Dag 2 på detta nya lilla workie så smäller dom till med att det är nya öppettider och att vi kanske inte kommer få jobba varje dag utan bara 30 timmar i veckan?! Say whaaaay?!?!? var lite min reaktion på den! Så nu sitter jag här och drömmer om att få ta in hästarna i snöstorm men K vill inte ha tillbaka mig så jag är fast här tills jag hittar ett nytt jobb!! För här går det knappt att vara, sjukt deprimerande! Jaja, så kan det gå..
Snorp och Mofeno sköter sig exemplariskt! Igår red vi över lite bommar och Mofeno var vildare än tam, lilla pantertanten ♡
håll i hatten, slutat ju föfein! SPRING SOM GANDAAALF!


Här ligger jag vaken och väntar, klockan ringer 07:30. Min kropp fattar nada, den har gått upp 04:45 senaste halvåret och förstår inte att den får sova ut längre nu. Började alltså på mitt nya jobb igår, vi var ett ganska härligt nytt gäng och jag klickade med en tjej direkt så det kommer nog bli bra om jag ger det en chans. Så sjukt jobbigt att sitta inne heela dagarna bara. Efter jobbet hämtade jag upp Anna och åkte till stallet ♡Vi tog oss en härlig uteritt i mörkret med Snorp och Wilson, så jäkla mysigt!!Mofeno fick vila, hon ska ut i mörkret idag :) Mofeno är hennes nya nickname som hon fick på Nyår :)
Jag och Johanna red ut och myste i söndags! Hästarna var nöjda, Snorp såg superfin ut och och Fenomeen var lite all over the place kan man säga ;)
Det är ju nu jag borde gå upp och träna, men det är så jäkla kallt ute och varmt o mysigt under täcket.. Jag skyller på de och att min CT står i sovrummet där Smaskens sover, måste fixa det!
Ha en underbar dag vänner ♡
Idag har jag börjat mitt nya jobb med delade känslor. Idag har man fått koppla på mattehjärnan, men det är ju bara roligt! Jag återkommer under dagen :)

Världens finaste kille fyller år idag också ♡


Jag glömde bort att jag skulle börja blogga igen... Idag har jag och världens bästa häst aka The Snorp varit ute och galopperat. Vilken jäkla galopp vi hade idag, satt med ett löjligt leende hela tiden! Älskade lilla häst ♡
Jag längtade efter ett hinder hela tiden!
Syster Yster, Feno, Hanna och Tamasha var med och lekte också, supermysig ridtur. Snorp är så jäkla pigg just nu!!
I morgon är det dressyr i det lilla huset som gäller, Feno eller Mofeno som är hennes nya smeknamn ska gå över lite bommar tror jag minsann!

Nu ska jag göra lite te :)


Men nu är det äntligen slut! Mitt Nyårlöfte till Macke var att jag i år skulla bli mig själv och lycklig igen!
Jag har lovat så nu jäklar ska jag börja leva livet!
Allt har ju såklart inte varit skit, mycket kul har också hänt!
 
Jag blev faster till Världens finaste unge!
Bestie åkte och tävlade i Scandinavium!
Jag och Smarre drog till Grekland.
Bestie Gifte sig.
Fenomeen kom till mig.
Snorpan skötte sig fint på tävlingsbanan VT.
 
Ja, mycket mer kul har hänt men även mycket tråkigheter. Men man lever och lär.
Jag har förlorat en av mina bästa vänner, insett vilka som betyder något och vilka som utnyttjar.
Det har varit ett lärorikt år och nu blickar jag framåt!
 
Så länge jag har denna i mitt liv så känns livet rätt okej ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...idag gör bloggen en comeback, ska bara åka och gratta min lilla kompis först :)